Yaşınız kaç? Yani yine de yeni bir ilişki evlenmek için.Kızlar benim sorunum annemle... 5buçuk aydır görüştüğüm erkek arkadaşım var. Ama tanışmamız öncesine dayanıyor. başladığımız günden bu yana her gün bi sorun yaşadık çevreden dolayı. Ama bu ikimiz arasında sorum olmadı. Hepsini beraber aştık. Aşamadığımız tek konu ise benim ailem. İlk önce onaylamadılar. Erkek arkadaşımla yüzyüze hiç gelmediler. Aynı memlekette bile değiliz. Sadece birinin olumsuz anlatmasından dolayı bu tepkileri. Haziranda sen istiyosun madem şubatta olsun nişan dediler çünkü önümüzde askerlik vardı. Şimdi erkek arkadaşım askere gidemiyecek. Anneme bu konuyu söyledim. Madem sizde onayladınız. Kurban bayramına gelsinler dedim. Annem git sen babanla konuş benim onayım yok dedi. Beni şubata kadar vazgeçirirmiş belki diye o yüzden onaylamış gibi konuşmuş. Babamla konuşmaya çalıştığım her fırsata konu karıştırdı araya ve bana engel oldu. Dün geceden bu yana ağlıyorum ve kararsızım sırf annem mutlu olsun diye erkek arkadaşımdan vazgeçmeli miyim? Çok seviyorum ama çıkarım yok. Annemin sırf inadı yüzünden mutsuz mu olacağım? Şimdi kabul etsede ileride annmle erkek arkadaşım yanyana gelince anlaşamayacaklar bu konudan dolayı. O zamanda arada kalacağım. Kafam çok karışık yardımınıza ihtiyacım var.
Beni şubata kadar vazgeçirirmiş belki diye o yüzden onaylamış gibi konuşmuş.
25 yaşındayım. Erkek arkadaşım 28 yaşında.Yaşınız kaç? Yani yine de yeni bir ilişki evlenmek için.
Sadece birinin olumsuz anlatmasından dolayı bu tepkileri.
Yok öyle olsa söylerdi zaten. Annem otoriter biraz. İlla benim dediğim olacak der hep. Bunda da aynı tepkiyi veriyoçok ilginç, akıllarında başka biri mi var acaba
Çok küçük değilsiniz. Sırf anne otoriterliğinden kimseden vazgeçmeye gerek yok. Ailenizin haklı sebepleri yoksa ikna yoluna gidebilirsiniz, biraz zamana yayın.25 yaşındayım. Erkek arkadaşım 28 yaşında.
Olumsuz ne duymuşlar peki?
Ne gibi olumsuzluklar anlatmislar?
Erkek arkadaşımın eski ev arkadaşıyla tanışıyoruz ailece. O anlatmış çok sinirli geçimsiz onla yaşamk zor demiş. Çabuk sinirlenen bi yapısı var ama bunu ben kabul ettim zaten. Sigara içtiğini alkol aldığını söylemiş. Hatta hiç ayık gezmezmiş. Ben bi kere bile karşılaşmadm. Zaten arada içermiş yılda 1 2 kere onuda bana söyledi. Yani bazı şeyleri abartmış. Sonradan öğrendiğim bişeyde o arkadaşı kardeşiyle tanıştrmak varmş aklında. Onun için böyle engel olmuş.Ne gibi olumsuzluklar anlatmislar?
İşte bana geçerli bi sebep söylemiyo. Çünkü tanımıyoda. Eğer tanısa zaten onların dediğini yaparım. Ama yok ilk önce yok dedi hala onu devam ettiriyo.anneler hissederler butür seyleri dikkatli ol bence erkek arkasınızı istemediyse mutlaka ciddi bir sebebi vardır
Ailenin bu kadar olmusuz seyler duyduktan sonra boyle tepki vermeleri cok normal degilmi sence?Erkek arkadaşımın eski ev arkadaşıyla tanışıyoruz ailece. O anlatmış çok sinirli geçimsiz onla yaşamk zor demiş. Çabuk sinirlenen bi yapısı var ama bunu ben kabul ettim zaten. Sigara içtiğini alkol aldığını söylemiş. Hatta hiç ayık gezmezmiş. Ben bi kere bile karşılaşmadm. Zaten arada içermiş yılda 1 2 kere onuda bana söyledi. Yani bazı şeyleri abartmış. Sonradan öğrendiğim bişeyde o arkadaşı kardeşiyle tanıştrmak varmş aklında. Onun için böyle engel olmuş.
İşte tam düşündüklerim bunlar. Ön yargısız tanıması için tek bi şans istiyorum ama yok. Kabul etmiyo. Babam kabul etck ama babanada kabul ettirmem diyo.bu ailelere çok kızıyorum ya..kendi buldukları ile evlendirmek istedikleri zaman kalkın kendiniz evlenin diyip çıkasım var..sokaklara çıkıp avaz avaz bağırasım var..rahat bırakın evlatlarınızı iyisi ile kötüsü ile..ha dişe gelir bir sebep varsa koyun tepkinizi..ama tanımadan görmeden karşınıza alıp iki kelam etmeden olmaz diyip sonra vazgeçiririm diye onay verip oynatmayın insanları..Allah'ın gücüne gider,Allah inancınız ve korkunuz yoksa hiçbir şey diyemem tabi..
İşte tam düşündüklerim bunlar. Ön yargısız tanıması için tek bi şans istiyorum ama yok. Kabul etmiyo. Babam kabul etck ama babanada kabul ettirmem diyo.bu ailelere çok kızıyorum ya..kendi buldukları ile evlendirmek istedikleri zaman kalkın kendiniz evlenin diyip çıkasım var..sokaklara çıkıp avaz avaz bağırasım var..rahat bırakın evlatlarınızı iyisi ile kötüsü ile..ha dişe gelir bir sebep varsa koyun tepkinizi..ama tanımadan görmeden karşınıza alıp iki kelam etmeden olmaz diyip sonra vazgeçiririm diye onay verip oynatmayın insanları..Allah'ın gücüne gider,Allah inancınız ve korkunuz yoksa hiçbir şey diyemem tabi..
Ben zaten sordum araştırdım. Ben bu tür şeyleri başka hiç kimseden duymadım. Oda zaten olanı söyledi bana. Dürüst davrandı. Eğer doğru olsaydı ben gerekeni yapardım zaten ailemi karşıma almazdım. Annem ailelerin tanışmasını bile kabul etmiyoAilenin bu kadar olmusuz seyler duyduktan sonra boyle tepki vermeleri cok normal degilmi sence?
Kimse bile bile evladini atese atmaz, sen yinede iyi dusun, iyi tani, sor sorustur belki ailene hak verirsin o zaman. Ama eger anlatilanlar dogru degilse, aileleri tanistirmayi deneseniz belki o zaman duzelir hersey.
Araya birilerini koymaya calissan? Amca, dayi, hala...Ben zaten sordum araştırdım. Ben bu tür şeyleri başka hiç kimseden duymadım. Oda zaten olanı söyledi bana. Dürüst davrandı. Eğer doğru olsaydı ben gerekeni yapardım zaten ailemi karşıma almazdım. Annem ailelerin tanışmasını bile kabul etmiyo
Öğretmen oda. İkimizde atandık mesleğimiz elimizde. İşte tek sorun o arkadaşının amlattıkkarı. Annem ben kabul etmem dedi duyduktan sonra onları seni silerim evlattıktan redderim bile dedi. Şimdi inattan başka bişe yok ortada.Yaşınız gayet akilli kararlar verebileceğinzi gosteriyor bence . Kalkıp 18-19 yasnda olsanız anlardım gerçekten ama bu kadarida olmamalı. İstememelerinin geçerli bir nedeni var mi erkek arkadaşınızın isi nedeniyle falan?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?