- 30 Ocak 2014
- 325
- 67
- 38
Sonucunu bilsek keşke de gözümüz kapalı sevdiğimiz adamların arkasında olsak ama belli olmuyor işt hayatın ne getireceği malesefOnlar onaylamadığı sürece zaten olmayacak. Ailemi silemem ne olursa olsun. Kabul etselerde artık sadece ben istedim diye olacak. Onunda farkndayım. En ufak bi şeyde biz demiştik diyecekler. Ben bunları göze alamıyorum.
Askere gitmeyecek. Rahatsızlığından dolayı. Ailemin tabi ki söz hakkı var ama sebeplere dayanarak söylemeleri gerekiyo. Bu daha çok inata döndü. Ondan hiç bi şüphem yok o yüzden süre konusunda rahatım.Her ne kadar tanışıklığınız daha öncesine varıyor olsa da,ilşki 5,5 aydır yaşanıyor.Ve çok kısa bir süre ciddi şeyler düşünmek için.5,5 ayda zaten ne aşabilirsiniz.Askerliği de varmış.Acele neden ediyorsun.Baban kızıyla ilgili kararını söyleyebilir.Bbadır en doğal hakkıdır.
Ben zaten bugüne kadar asla geri adım atmadım. Artık iyice arap saçına dönüyo olaylar. Oda biliyo istenmediğini. Böyle devam ederse onaylarını beklemeyiz gidip evleniriz diyo. İşte ben bunu yapamam annemde geri adım atmıyo kafam çok karışık.Sirf annem istiyor diye asla vazgecmem , ki zamaninda Annem.esimide istemiyordu fazla takmadim suan ise benden daha cok sever Damadini...
Sende vazgecme.tabiki niye vazgeciyosunki ?
Kolaymi oyle her isteyen icin sevdiginden vazgecmek , sende.cok kararsizsin kafani toparla ve sabit fikirler al .. cocuk oyuncagi degil yasadiginiz karsinda bir insan var ona ne diceksin, annem seni istemiyor senden vazgeciyorum mu diceksin?
Sacmalik.
Babanla konus ve durumu anlat, ama herzaman dik dur karsilarinda ve kararindan vazgecme.
Keşke annemler bi tanıma şansı verselerde bize ortak karar verseydik.Sonucunu bilsek keşke de gözümüz kapalı sevdiğimiz adamların arkasında olsak ama belli olmuyor işt hayatın ne getireceği malesef
Ona kalsaydım sırf beni ondan vazgeçirmek için tanımadığım bi adama verecekti mayısta. Hatta şimdide eş durumu tayini isticektim. Tekrarbayılıyorum böyle kızlarını veremeyen annelere
Ona kalsaydım sırf beni ondan vazgeçirmek için tanımadığım bi adama verecekti mayısta. Hatta şimdide eş durumu tayini isticektim. Tekrar
Evet ona vermiyo. Sorunda o zatenveriyor da ona vermiyor yani
Ben zaten bugüne kadar asla geri adım atmadım. Artık iyice arap saçına dönüyo olaylar. Oda biliyo istenmediğini. Böyle devam ederse onaylarını beklemeyiz gidip evleniriz diyo. İşte ben bunu yapamam annemde geri adım atmıyo kafam çok karışık.
sanki kendi bulduklari melek oluyor , hayir ben anlamiyorum kizlarin bulduklari hepsi kötü, kendi bulduklari melek.melek... hayret bisey yaa , sonra gencler baslarina buyruk davrandilarmida yok efendim sildik evlatliktan felan filan , ee zorlatiyosunuz ama.. sinirlerim tepeme cikti yine ...
zamaninda ben ne kiyametler kopardim , onlarda begenmiyodu tanimadan etmeden bintane bahane sergilediler , ama ben cok inat ettim bu konuda ama suan yemin ederim tum aile tanidikca bayiliyolar iyikide buymus diyolar..
bir arkadaşımın annesi doktor gelin bulmuştu çocuğu abartısız 2 yıl oyaladı o kız olacak diye.
Anlatamıyorum işte. Diyorum ki bu olmasa başkası olsa beni üzme ihtimali yok mu sanki diorum. O bulursa olmazmış. Ben sevmediğim adamla evlenince mutlu olacak mıyım diorum. Onada cevap belki olursun. O ihtimal üzerinden beni evlendiriyo ama ben mutlu olduğum adamla evlenemiyorumsanki kendi bulduklari melek oluyor , hayir ben anlamiyorum kizlarin bulduklari hepsi kötü, kendi bulduklari melek.melek... hayret bisey yaa , sonra gencler baslarina buyruk davrandilarmida yok efendim sildik evlatliktan felan filan , ee zorlatiyosunuz ama.. sinirlerim tepeme cikti yine ...
zamaninda ben ne kiyametler kopardim , onlarda begenmiyodu tanimadan etmeden bintane bahane sergilediler , ama ben cok inat ettim bu konuda ama suan yemin ederim tum aile tanidikca bayiliyolar iyikide buymus diyolar..
Anlatamıyorum işte. Diyorum ki bu olmasa başkası olsa beni üzme ihtimali yok mu sanki diorum. O bulursa olmazmış. Ben sevmediğim adamla evlenince mutlu olacak mıyım diorum. Onada cevap belki olursun. O ihtimal üzerinden beni evlendiriyo ama ben mutlu olduğum adamla evlenemiyorumsanki kendi bulduklari melek oluyor , hayir ben anlamiyorum kizlarin bulduklari hepsi kötü, kendi bulduklari melek.melek... hayret bisey yaa , sonra gencler baslarina buyruk davrandilarmida yok efendim sildik evlatliktan felan filan , ee zorlatiyosunuz ama.. sinirlerim tepeme cikti yine ...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?