Öğretmen oda. İkimizde atandık mesleğimiz elimizde. İşte tek sorun o arkadaşının amlattıkkarı. Annem ben kabul etmem dedi duyduktan sonra onları seni silerim evlattıktan redderim bile dedi. Şimdi inattan başka bişe yok ortada.Yaşınız gayet akilli kararlar verebileceğinzi gosteriyor bence . Kalkıp 18-19 yasnda olsanız anlardım gerçekten ama bu kadarida olmamalı. İstememelerinin geçerli bir nedeni var mi erkek arkadaşınızın isi nedeniyle falan?
Annenize anlatılanlar ne acabaÖğretmen oda. İkimizde atandık mesleğimiz elimizde. İşte tek sorun o arkadaşının amlattıkkarı. Annem ben kabul etmem dedi duyduktan sonra onları seni silerim evlattıktan redderim bile dedi. Şimdi inattan başka bişe yok ortada.
Amcam ve dayım yok zaten. Diğerlerinide annemde babamda dinlemez. Bide annem kimseye anlattırmıyo da. Babamla bile konuşmamı engelliyo.Araya birilerini koymaya calissan? Amca, dayi, hala...
Erkek arkadaşımın eski ev arkadaşıyla tanışıyoruz ailece. O anlatmış çok sinirli geçimsiz onla yaşamk zor demiş. Çabuk sinirlenen bi yapısı var ama bunu ben kabul ettim zaten. Sigara içtiğini alkol aldığını söylemiş. Hatta hiç ayık gezmezmiş. Ben bi kere bile karşılaşmadm. Zaten arada içermiş yılda 1 2 kere onuda bana söyledi. Yani bazı şeyleri abartmış. Sonradan öğrendiğim bişeyde o arkadaşı kardeşiyle tanıştrmak varmş aklında. Onun için böyle engel olmuş.
Geçimsizmiş aynı evde yaşanmazmş. Sürekli alkol alıyomuş. 3yıllık ev arkadaşı anlatıyo bunlarıAnnenize anlatılanlar ne acaba
Zaten kız kardeşini vermk için değil beni erkek kardeşiyle tanştırmak için yapmış. Şöyle ki ben bu olayı kime anlattıysam altında art niyet aradı o adamı tanıyanlar bile. Ben erkek arkadaşımın sözüyle hareket etmiyorum sadece. Araştırdım da. Üstelik bu olay 5ay önce oldu. Ben 5aydır hiç bişeyini görmedimAnneler hisseder. Bu kadar olumsuz şey duyduktan sonra seni verirlerse bile bile ateşe atmak olur bu.. iyi düşün derim. Hicbir erkek kendi kiz kardeşini vermek icin arkadasini kotulemez baskasina.
Aman dikkatli ol...
Zaten kız kardeşini vermk için değil beni erkek kardeşiyle tanştırmak için yapmış. Şöyle ki ben bu olayı kime anlattıysam altında art niyet aradı o adamı tanıyanlar bile. Ben erkek arkadaşımın sözüyle hareket etmiyorum sadece. Araştırdım da. Üstelik bu olay 5ay önce oldu. Ben 5aydır hiç bişeyini görmedim
Doğru olabilme ihtimali var miGeçimsizmiş aynı evde yaşanmazmş. Sürekli alkol alıyomuş. 3yıllık ev arkadaşı anlatıyo bunları
Erkek arkadaşımın dürüstlüğüne hep inandım ben. Anneme göre tüm erkekler kötü. Zaten 4 4 lük kim var ki. yok ama artık çkar yol gelmiyo aklıma ayrılmaktan başka.Valla evlenip de kendini belli eden deliler cok maalesef.. insallah siz dogrusunuzdur ama sonradan annemi dinlemedim diye aglamayin sakin...
Çabuk sinirlenir parlar ama siniri hemen geçer. Bunu biliyorum zaten. Alkolde yılda 1 ya da 2 kere içermiş özel günlerde. Abartılarak anlatılmış şeyler var. Şöyle bi soruda var madem çok kötü biriyse bu çocuk 3yıldır niye aynı evde kalmışlar.Doğru olabilme ihtimali var mi
5aydan öncesinde birbirimizi tanımak için geçirdiğimiz 1yılımız var zaten.5 ay çok kısa bi süre. Bence çok acele ediyosunuz. Annenizle bu konuyu konuşmaktan vazgeçmiş gibi davranıp biraz daha erkek arkadaşınızı tanımaya çalışın derim.
Arkadaşlık sürecinden farklı sevgililiğe bi adım olarak geçirdiğimiz 1yıldan bahsediyorum. Sadece adını 5ay önce koyduk biz. Evet hepsinin heyecanı çok farklı ama ben olumlu olumsuz o 1yılda ne gördüysem bu 5ayda da aynısını gördüm.Tanışma süresi farklı. Çıkma süresi farklı. Söz, nişan , evlilik hepsi bambaşka süreçler. İçine girince anlarsıınız ancak dedğimi. Hala acele etmeyin diyorum ben.
Canım biz burda sana sadece fikir veriyoruz. Belli ki kendine destek arıyosun sen içinde bulunduğun durumdan dolayı. Ama ben aynı düşüncede dedğilim seninle. Ailenin üzerine gittikçe bence dallanıp budaklanacak biraz zamana bırakmalısın.Arkadaşlık sürecinden farklı sevgililiğe bi adım olarak geçirdiğimiz 1yıldan bahsediyorum. Sadece adını 5ay önce koyduk biz. Evet hepsinin heyecanı çok farklı ama ben olumlu olumsuz o 1yılda ne gördüysem bu 5ayda da aynısını gördüm.
tabi siz de düşüncelerinizi söylüyosunuz. Ben sadece bu kararı sadece 5ay tanımayla almadığımı söyledim. Zaten yeterince dallanıp budaklandı ya ben ayrılacam annem için yada annem kabullenecek benim için. Ama annem asla kabullenmez benim ayrılmamdan başka yol göremiyorum.Canım biz burda sana sadece fikir veriyoruz. Belli ki kendine destek arıyosun sen içinde bulunduğun durumdan dolayı. Ama ben aynı düşüncede dedğilim seninle. Ailenin üzerine gittikçe bence dallanıp budaklanacak biraz zamana bırakmalısın.
Şu da bi gerçek ki ailelerin rızaı olmadan yapılan evliliklerin %90ı bitiyor ya da çok sorunlu oluyor. kimse için aileni karşına almana değmez bencetabi siz de düşüncelerinizi söylüyosunuz. Ben sadece bu kararı sadece 5ay tanımayla almadığımı söyledim. Zaten yeterince dallanıp budaklandı ya ben ayrılacam annem için yada annem kabullenecek benim için. Ama annem asla kabullenmez benim ayrılmamdan başka yol göremiyorum.
Her ne kadar tanışıklığınız daha öncesine varıyor olsa da,ilşki 5,5 aydır yaşanıyor.Ve çok kısa bir süre ciddi şeyler düşünmek için.5,5 ayda zaten ne aşabilirsiniz.Askerliği de varmış.Acele neden ediyorsun.Baban kızıyla ilgili kararını söyleyebilir.Bbadır en doğal hakkıdır.Kızlar benim sorunum annemle... 5buçuk aydır görüştüğüm erkek arkadaşım var. Ama tanışmamız öncesine dayanıyor. başladığımız günden bu yana her gün bi sorun yaşadık çevreden dolayı. Ama bu ikimiz arasında sorum olmadı. Hepsini beraber aştık. Aşamadığımız tek konu ise benim ailem. İlk önce onaylamadılar. Erkek arkadaşımla yüzyüze hiç gelmediler. Aynı memlekette bile değiliz. Sadece birinin olumsuz anlatmasından dolayı bu tepkileri. Haziranda sen istiyosun madem şubatta olsun nişan dediler çünkü önümüzde askerlik vardı. Şimdi erkek arkadaşım askere gidemiyecek. Anneme bu konuyu söyledim. Madem sizde onayladınız. Kurban bayramına gelsinler dedim. Annem git sen babanla konuş benim onayım yok dedi. Beni şubata kadar vazgeçirirmiş belki diye o yüzden onaylamış gibi konuşmuş. Babamla konuşmaya çalıştığım her fırsata konu karıştırdı araya ve bana engel oldu. Dün geceden bu yana ağlıyorum ve kararsızım sırf annem mutlu olsun diye erkek arkadaşımdan vazgeçmeli miyim? Çok seviyorum ama çıkarım yok. Annemin sırf inadı yüzünden mutsuz mu olacağım? Şimdi kabul etsede ileride annmle erkek arkadaşım yanyana gelince anlaşamayacaklar bu konudan dolayı. O zamanda arada kalacağım. Kafam çok karışık yardımınıza ihtiyacım var.
Onlar onaylamadığı sürece zaten olmayacak. Ailemi silemem ne olursa olsun. Kabul etselerde artık sadece ben istedim diye olacak. Onunda farkndayım. En ufak bi şeyde biz demiştik diyecekler. Ben bunları göze alamıyorum.Şu da bi gerçek ki ailelerin rızaı olmadan yapılan evliliklerin %90ı bitiyor ya da çok sorunlu oluyor. kimse için aileni karşına almana değmez bence
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?