kararsızım...

Öğretmen oda. İkimizde atandık mesleğimiz elimizde. İşte tek sorun o arkadaşının amlattıkkarı. Annem ben kabul etmem dedi duyduktan sonra onları seni silerim evlattıktan redderim bile dedi. Şimdi inattan başka bişe yok ortada.

Annenize anlatılanlar ne acaba

Anneler hisseder. Bu kadar olumsuz şey duyduktan sonra seni verirlerse bile bile ateşe atmak olur bu.. iyi düşün derim. Hicbir erkek kendi kiz kardeşini vermek icin arkadasini kotulemez baskasina.
Aman dikkatli ol...

Anneler hisseder. Bu kadar olumsuz şey duyduktan sonra seni verirlerse bile bile ateşe atmak olur bu.. iyi düşün derim. Hicbir erkek kendi kiz kardeşini vermek icin arkadasini kotulemez baskasina.
Aman dikkatli ol...
Zaten kız kardeşini vermk için değil beni erkek kardeşiyle tanştırmak için yapmış. Şöyle ki ben bu olayı kime anlattıysam altında art niyet aradı o adamı tanıyanlar bile. Ben erkek arkadaşımın sözüyle hareket etmiyorum sadece. Araştırdım da. Üstelik bu olay 5ay önce oldu. Ben 5aydır hiç bişeyini görmedim

Valla evlenip de kendini belli eden deliler cok maalesef.. insallah siz dogrusunuzdur ama sonradan annemi dinlemedim diye aglamayin sakin...

Valla evlenip de kendini belli eden deliler cok maalesef.. insallah siz dogrusunuzdur ama sonradan annemi dinlemedim diye aglamayin sakin...
Erkek arkadaşımın dürüstlüğüne hep inandım ben. Anneme göre tüm erkekler kötü. Zaten 4 4 lük kim var ki. yok ama artık çkar yol gelmiyo aklıma ayrılmaktan başka.

Doğru olabilme ihtimali var mi
Çabuk sinirlenir parlar ama siniri hemen geçer. Bunu biliyorum zaten. Alkolde yılda 1 ya da 2 kere içermiş özel günlerde. Abartılarak anlatılmış şeyler var. Şöyle bi soruda var madem çok kötü biriyse bu çocuk 3yıldır niye aynı evde kalmışlar.

5 ay çok kısa bi süre. Bence çok acele ediyosunuz. Annenizle bu konuyu konuşmaktan vazgeçmiş gibi davranıp biraz daha erkek arkadaşınızı tanımaya çalışın derim.

5 ay çok kısa bi süre. Bence çok acele ediyosunuz. Annenizle bu konuyu konuşmaktan vazgeçmiş gibi davranıp biraz daha erkek arkadaşınızı tanımaya çalışın derim.
5aydan öncesinde birbirimizi tanımak için geçirdiğimiz 1yılımız var zaten.

Tanışma süresi farklı. Çıkma süresi farklı. Söz, nişan , evlilik hepsi bambaşka süreçler. İçine girince anlarsıınız ancak dedğimi. Hala acele etmeyin diyorum ben.

Tanışma süresi farklı. Çıkma süresi farklı. Söz, nişan , evlilik hepsi bambaşka süreçler. İçine girince anlarsıınız ancak dedğimi. Hala acele etmeyin diyorum ben.
Arkadaşlık sürecinden farklı sevgililiğe bi adım olarak geçirdiğimiz 1yıldan bahsediyorum. Sadece adını 5ay önce koyduk biz. Evet hepsinin heyecanı çok farklı ama ben olumlu olumsuz o 1yılda ne gördüysem bu 5ayda da aynısını gördüm.

Canım biz burda sana sadece fikir veriyoruz. Belli ki kendine destek arıyosun sen içinde bulunduğun durumdan dolayı. Ama ben aynı düşüncede dedğilim seninle. Ailenin üzerine gittikçe bence dallanıp budaklanacak biraz zamana bırakmalısın.

tabi siz de düşüncelerinizi söylüyosunuz. Ben sadece bu kararı sadece 5ay tanımayla almadığımı söyledim. Zaten yeterince dallanıp budaklandı ya ben ayrılacam annem için yada annem kabullenecek benim için. Ama annem asla kabullenmez benim ayrılmamdan başka yol göremiyorum.

Şu da bi gerçek ki ailelerin rızaı olmadan yapılan evliliklerin %90ı bitiyor ya da çok sorunlu oluyor. kimse için aileni karşına almana değmez bence

Sirf annem istiyor diye asla vazgecmem , ki zamaninda Annem.esimide istemiyordu fazla takmadim suan ise benden daha cok sever Damadini...

Sende vazgecme.tabiki niye vazgeciyosunki ?
Kolaymi oyle her isteyen icin sevdiginden vazgecmek , sende.cok kararsizsin kafani toparla ve sabit fikirler al .. cocuk oyuncagi degil yasadiginiz karsinda bir insan var ona ne diceksin, annem seni istemiyor senden vazgeciyorum mu diceksin?

Sacmalik.

Babanla konus ve durumu anlat, ama herzaman dik dur karsilarinda ve kararindan vazgecme.

Her ne kadar tanışıklığınız daha öncesine varıyor olsa da,ilşki 5,5 aydır yaşanıyor.Ve çok kısa bir süre ciddi şeyler düşünmek için.5,5 ayda zaten ne aşabilirsiniz.Askerliği de varmış.Acele neden ediyorsun.Baban kızıyla ilgili kararını söyleyebilir.Bbadır en doğal hakkıdır.

Şu da bi gerçek ki ailelerin rızaı olmadan yapılan evliliklerin %90ı bitiyor ya da çok sorunlu oluyor. kimse için aileni karşına almana değmez bence
Onlar onaylamadığı sürece zaten olmayacak. Ailemi silemem ne olursa olsun. Kabul etselerde artık sadece ben istedim diye olacak. Onunda farkndayım. En ufak bi şeyde biz demiştik diyecekler. Ben bunları göze alamıyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…