kararsızim

maske123

Üye
Kayıtlı Üye
10 Şubat 2016
125
13
13
34
5 aydır mardinli biri ile birlikte wim iyi bir insan ancak ailem evlenmemi istemiyor kürt diyor farklı kültür diyo abim evlenirSen seninle bağımi keserim diyo annem arkanda olmam diyo daha ne iyi insanlar karşına çıkar diyo sizce ne yapmalıwim ailem çocuğu tanımadan çok kötülediler. Çocuğu tanıyıp yorum yapsalar neyse bir kere görmeden oturup konuşmadan ne teröristligi kaldı ne benim boşanıp dul kaldığım mutsuz olduğum kaldı

Benim eşim de Kürt.
Ailemden değil ama çevremden türlü tepkiler aldım. "Hmm olsun" "eh insan olsun da" "her şey tamam da Kürt olmasaydı iyiydi" vs gibi akraba ve iş çevremde çeşitli türde insanın yorumuna maruz kaldım.
Açıkçası ben karakter ve ahlak konusunda emin olduktan sonra farklılığın zenginlik olabileceğine inanıyorum. Ama senin durumun ailenin baştan reddi şeklinde olmuş. Bu içinin hep huzursuz olmasına sebep olabilir. "Ya haklı çıkarlarsa " diye bir korkuyu hep içinde tutabilirsin.
Ailen bu tavırlarında ne kadar hatalı da olsa bence aileni karşına alma. Onlara hep "ama Kürtler öyle degil" "ama biz mutluyuz" diye anlatmak çabası zor gelebilir zamanla.. bunları düşün derim.
Kolaylıklar dilerim

Back