orada staj yapan biri degildi.çalısandı. bir de kariyerli biri olunca işler biraz degisiyor.yani o tarz kisiler daha çok netlik istiyor diye dusnuyorumBence bir şey kaybetmezsin. İnstagramda ekli mi, ekleyecek misin? Bence direkt “tanımak istiyorum” yerine başka bir mesaj atabilirsin. Üzerinden bir sene geçmiş ya
“Sen de x yerde staj yapmamış mıydın” gibi
Bilemiyorum ama bence; seni tanımak istiyorum diye başlayan bir tanışma biraz kasıntı gibi oluyor. Daha doğal ve akışta başlayan konuşmalar daha verimli oluyor.orada staj yapan biri degildi.çalısandı. bir de kariyerli biri olunca işler biraz degisiyor.yani o tarz kisiler daha çok netlik istiyor diye dusnuyorum
Bu şekilde değil de işle alakalı bir şey sorarsanız daha iyi olur gibi.instagramdan yaz tanısmak istedigini söyle
Ben yazmaman gerektiğini düşünüyorum. Çünkü erkekler kadınlar kadar düşünmezler. Eğer daha önce dikkatini çekmiş olsaydın seni beğenmiş hoşlanmış olsaydı bu konuşmayı senden önce çoktan yapmıştı. Bence değerini kaybettirme önündeki başka maçlaara bakSelam arkadaşlar. Bu aralar kendimi duygusal boşlukta hissediyorum.23 yaşındayım. şu an online şekilde çalısıyorum.Seneye KPSS var.bu süreçte tanısmak isteyen kisiler olsa bile onlardan hoşlanamadım. 1,5 yıl öncesinde birinden hoşlanıyordum.Bazen aklıma geliyor bunun sebebi de henüz hoşlanabilecegim baska biriyle tanısmamıs olmam.staj yaptıgım ortamda çalısan biriydi. bakışmalar dışında hiç konuşamadik bile. yani 1 senedir görmediğim ve tanışmadığımız halde aklıma gelmesi çok saçma. bunun sebebi de belki birinden hoslanabilmemin zor olması.yani hoslanabilecegim enerji olmuyor genelde.
belki onu yakından tanımam gerekiyor bilmiyorum.Sosyal medyada tanımadigı kisileri kızları takip etmeyen,uzun zamandır paylasım yapmayan kendi halinde biri gibi.Sevgilisi var mı bilmiyorum paylasımlarında,profilinde yok biri ama bu net bir fikir verir mi sizce?
yakın bir arkadasımla konusurken "bence ona instagramdan yaz tanısmak istedigini söyle.ne kaybedersin ki sanki" dedi. Ama hem çekiniyorum hem de zaten hatırlamaz diye düşünüyorum o kadar zaman gecmis.
sizce yazmam mantıklı mı?o kadar zaman unutmamıs olmamı saçma bulur mu bir erkek? tavsiyelerinizi bekliyorum.
Tabıkı o kadar zaman unutmamıl olmsnızı soylememenız gerekıyor.Sohbet baslatmak ıcın yazabılırsın.Bence bır sey kaybetmezsınSelam arkadaşlar. Bu aralar kendimi duygusal boşlukta hissediyorum.23 yaşındayım. şu an online şekilde çalısıyorum.Seneye KPSS var.bu süreçte tanısmak isteyen kisiler olsa bile onlardan hoşlanamadım. 1,5 yıl öncesinde birinden hoşlanıyordum.Bazen aklıma geliyor bunun sebebi de henüz hoşlanabilecegim baska biriyle tanısmamıs olmam.staj yaptıgım ortamda çalısan biriydi. bakışmalar dışında hiç konuşamadik bile. yani 1 senedir görmediğim ve tanışmadığımız halde aklıma gelmesi çok saçma. bunun sebebi de belki birinden hoslanabilmemin zor olması.yani hoslanabilecegim enerji olmuyor genelde.
belki onu yakından tanımam gerekiyor bilmiyorum.Sosyal medyada tanımadigı kisileri kızları takip etmeyen,uzun zamandır paylasım yapmayan kendi halinde biri gibi.Sevgilisi var mı bilmiyorum paylasımlarında,profilinde yok biri ama bu net bir fikir verir mi sizce?
yakın bir arkadasımla konusurken "bence ona instagramdan yaz tanısmak istedigini söyle.ne kaybedersin ki sanki" dedi. Ama hem çekiniyorum hem de zaten hatırlamaz diye düşünüyorum o kadar zaman gecmis.
sizce yazmam mantıklı mı?o kadar zaman unutmamıs olmamı saçma bulur mu bir erkek? tavsiyelerinizi bekliyorum.
bahsettigim kişi çok kasıntı birisi. tanımadıgı kisileri eklemiyor çok sosyal modda takılmıyor filan(tabi sosyal medyasından anladıgım kadarıyla bunları da bir uygulama yardımıyla gordum normalde hesabı gizli)Esime zamaninda ilk mesaji ben attim. Görüsmeye basladik. Araya bir zaman girdi, bende bir bahane ile tekrar yazdim. Ama "tanisalim" diye degil, cünkü iliskisi var mi yok mu bilmiyordum. Onun icin yasadigi sehir ile ilgili bir soru sordum ordan sohbet ilerledi..iliskisi oldugunu anlasam görüsmeyi kesecektim cünküyani size tavsiyem yazmak isterseniz hemen pat diye tanisalim diye yazmayin.
bahsettigim kişi çok kasıntı birisi. tanımadıgı kisileri eklemiyor çok sosyal modda takılmıyor filan(tabi sosyal medyasından anladıgım kadarıyla bunları da bir uygulama yardımıyla gordum normalde hesabı gizli)
bir anda tanismak konusu da onun kasıntı olmasıyla ilgili yani oylesine bir konusmaya cevap vermez gibi. arkadaslarım "sevgilisi olmadıgı cok belli cok kendi halinde biri tam sana gore" deyip yazmamı tavsiye edip kafamı karıstırıyor ama bilemiyorum. yani olacağı varsa bakıstıgımız zamanlarda kendi bulup yazsaydı ama belki de benim adım atmam gerekiyor.karmasık bir durum. galiba hayatıma düzgün biri girene kadar da sürecek
tanısmak istemese sorun olmaz cünkü şu anda da hayatımda yok zaten. biraz düsündüm.galiba kararsız olmamın sebebi şu; ben sırf duygusal boşluktayım diye 1,5 yıl önceki biri için çaba göstermek istemiyorum.sonuçta onu tanımıyorum bile. istedigim şey birinin benim değerimi bilmesi bana adım atması. onun için de doğru zaman şu an degil galiba. onun icin kariyerime odaklansam daha iyi.Yapacaginiz yapiniza bagli biraz. Cevap vermemesini veya tanismak istemedigini söylese kaldirabilecek yapidaysaniz yinede yazabilirsiniz. Bunda ayiplanacak birsey yok. Tabi karsinizdaki kisi "kizlar ilk adimi atmaz" kafasinda olan biri ise hemen elenir zaten
bu sekilde arkadas gazıyla yazanlarda sonuc hep bu oluyor galiba cevremde de var oyle birkac kisi çünkü. ben yazmadan önüme bakmaya karar verdimBence yazın ! Yazın gitsin ne olacakben de bu şekilde kararsızdım birine karşı 2 ay kadar düşündüm sonra arkadaşımın gazıyla bir bulup muhabbet açtım . İlerledi mi hayır :))) ama sonuç olarak hafifledim kafamda acaba yazsam diye bir tereddüt kalmadı.
Evet çok pis gaza geldim ama neden bilmiyorum hala içimde bir Umut varbu sekilde arkadas gazıyla yazanlarda sonuc hep bu oluyor galiba cevremde de var oyle birkac kisi çünkü. ben yazmadan önüme bakmaya karar verdim
evet olabilir. ismimi bilmiyor ama bulmak isteyen bulabilir bir şekilde. olması gerekseydi zaten olurdu diye düsünüp bosvermek en iyisi. zaten ortada ona karşı aşk filan da yok. tek sorun aşksızlıkEvet çok pis gaza geldim ama neden bilmiyorum hala içimde bir Umut var
Ama açık söylemek gerekirse sizinkinin de ihitmali olsaydı muhakkak ulaşırdı belki de o duygusal boşluktan bakışlara fazla anlam yüklediniz
tanısmak istemese sorun olmaz cünkü şu anda da hayatımda yok zaten. biraz düsündüm.galiba kararsız olmamın sebebi şu; ben sırf duygusal boşluktayım diye 1,5 yıl önceki biri için çaba göstermek istemiyorum.sonuçta onu tanımıyorum bile. istedigim şey birinin benim değerimi bilmesi bana adım atması. onun için de doğru zaman şu an degil galiba. onun icin kariyerime odaklansam daha iyi.
ona yazsam bile çabalaması gereken yine ben olucam büyük ihtimalle.kıymet bilecek biri olsa zaten 3-4 ay bakısacağına gelir bir adım atardı. sonuca ulaştırdım kararsızlıgımı şu an
Sorma ya hiç takmazdım bu zamana kadar noldu bilmiyorum. Tekrar yazmamak için zor tutuyorum kendimievet olabilir. ismimi bilmiyor ama bulmak isteyen bulabilir bir şekilde. olması gerekseydi zaten olurdu diye düsünüp bosvermek en iyisi. zaten ortada ona karşı aşk filan da yok. tek sorun aşksızlık
Amin insallah.iyi dilekleriniz için cok tesekkür ederim ❤Sevindim. Hakkinizda hayirlisi. Insallah hayatiniza kiymetinizi bilecek biri girer zamani geldiginde ❤
evet ben de normalde umursamıyordum.bugünlerde geldi aklıma. aman en iyisi boşvermek nasılsa her şey olacagına varırSorma ya hiç takmazdım bu zamana kadar noldu bilmiyorum. Tekrar yazmamak için zor tutuyorum kendimi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?