kararsızlık ve adım atmak ?

Sosyal medyadan istek gönderin. Sizi sima olarak tanıdığı için kabul edecektir büyük ihtimal.1-2 hafta bekleyin. Belki o size yazar.Yazmazsa siz ona yazın ama tanışalım gibi şeyler değil. İşle ilgili bir şey sorun. Sizi tanımak istiyorsa zaten muhabbeti ilerletecektir. İlerletmezse de öyle bir niyeti yok demektir. Tekrar tekrar yazmayın.

Değerini kaybetme ile ne alakası var ya
Bence tanışmak istiyorsan yaz ama direkt tanışalım diye girme, daha arkadaşça gir sohbete. Olursa olur olmazsa da değerini kaybetmezsin

Uygulamanın ismini bana özel mesajla iletir misiniz size zahmet? :)

Değerini kaybetme ile ne alakası var ya
Bence tanışmak istiyorsan yaz ama direkt tanışalım diye girme, daha arkadaşça gir sohbete. Olursa olur olmazsa da değerini kaybetmezsin
evet degerimi kaybetmem ama yazmamam için beni tutan şeyler var içimde

instagram sürekli önümüze tanıyor olabileceğin kişiler diye sağdan soldan insan çıkarıyor.
eğer halihazırda arkadaşın değilse sadece stalk takılıyorsan ekleyip a instagram karşıma seni çıkardı naber nasıl gidiyor minvalinden mevzuya dalabilirsin.
hali hazırda arkadaşınsa da bi story sine yorum yaparak mevzuya dalabilirsin..
hey gidinin gençliği instagramda yaşıyor bee

ya düsündüm de ben adım atmak istemiyorum. bir şey hissetse zaten bakıstıgimiz zamanlar bir yolunu bulurdu. bir de takip istegi attıgımda bekletmisti.ismimi bilmiyor ama resimden tanımıstır. birkac kisiden denedigimde onları siliyordu.ama beni bekletiyordu.sonrasında zaten geri aldım istegi. ama geçen yine aklina gelince belki de benim bir mesaj atmam icin silmiyordu diye düsündüm. yine de bu kadar kararsızlıkla ilerlemek istemiyorum

Seni tanimak isterim yigidiiim demek cık aklimadaaaan (lutfen bu kismi ciddiye almayin )

Ben yazmazdim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…