kararsızlık ve adım atmak ?

Selam arkadaşlar. Bu aralar kendimi duygusal boşlukta hissediyorum.23 yaşındayım. şu an online şekilde çalısıyorum.Seneye KPSS var.bu süreçte tanısmak isteyen kisiler olsa bile onlardan hoşlanamadım. 1,5 yıl öncesinde birinden hoşlanıyordum.Bazen aklıma geliyor bunun sebebi de henüz hoşlanabilecegim baska biriyle tanısmamıs olmam.staj yaptıgım ortamda çalısan biriydi. bakışmalar dışında hiç konuşamadik bile. yani 1 senedir görmediğim ve tanışmadığımız halde aklıma gelmesi çok saçma. bunun sebebi de belki birinden hoslanabilmemin zor olması.yani hoslanabilecegim enerji olmuyor genelde.
belki onu yakından tanımam gerekiyor bilmiyorum.Sosyal medyada tanımadigı kisileri kızları takip etmeyen,uzun zamandır paylasım yapmayan kendi halinde biri gibi.Sevgilisi var mı bilmiyorum paylasımlarında,profilinde yok biri ama bu net bir fikir verir mi sizce?

yakın bir arkadasımla konusurken "bence ona instagramdan yaz tanısmak istedigini söyle.ne kaybedersin ki sanki" dedi. Ama hem çekiniyorum hem de zaten hatırlamaz diye düşünüyorum o kadar zaman gecmis.
sizce yazmam mantıklı mı?o kadar zaman unutmamıs olmamı saçma bulur mu bir erkek? tavsiyelerinizi bekliyorum.
Sosyal medyadan istek gönderin. Sizi sima olarak tanıdığı için kabul edecektir büyük ihtimal.1-2 hafta bekleyin. Belki o size yazar.Yazmazsa siz ona yazın ama tanışalım gibi şeyler değil. İşle ilgili bir şey sorun. Sizi tanımak istiyorsa zaten muhabbeti ilerletecektir. İlerletmezse de öyle bir niyeti yok demektir. Tekrar tekrar yazmayın.

Ben yazmaman gerektiğini düşünüyorum. Çünkü erkekler kadınlar kadar düşünmezler. Eğer daha önce dikkatini çekmiş olsaydın seni beğenmiş hoşlanmış olsaydı bu konuşmayı senden önce çoktan yapmıştı. Bence değerini kaybettirme önündeki başka maçlaara bak 🌺
Değerini kaybetme ile ne alakası var ya
Bence tanışmak istiyorsan yaz ama direkt tanışalım diye girme, daha arkadaşça gir sohbete. Olursa olur olmazsa da değerini kaybetmezsin ;)

bahsettigim kişi çok kasıntı birisi. tanımadıgı kisileri eklemiyor çok sosyal modda takılmıyor filan(tabi sosyal medyasından anladıgım kadarıyla bunları da bir uygulama yardımıyla gordum normalde hesabı gizli)

bir anda tanismak konusu da onun kasıntı olmasıyla ilgili yani oylesine bir konusmaya cevap vermez gibi. arkadaslarım "sevgilisi olmadıgı cok belli cok kendi halinde biri tam sana gore" deyip yazmamı tavsiye edip kafamı karıstırıyor ama bilemiyorum. yani olacağı varsa bakıstıgımız zamanlarda kendi bulup yazsaydı ama belki de benim adım atmam gerekiyor.karmasık bir durum. galiba hayatıma düzgün biri girene kadar da sürecek
Uygulamanın ismini bana özel mesajla iletir misiniz size zahmet? :)

Selam arkadaşlar. Bu aralar kendimi duygusal boşlukta hissediyorum.23 yaşındayım. şu an online şekilde çalısıyorum.Seneye KPSS var.bu süreçte tanısmak isteyen kisiler olsa bile onlardan hoşlanamadım. 1,5 yıl öncesinde birinden hoşlanıyordum.Bazen aklıma geliyor bunun sebebi de henüz hoşlanabilecegim baska biriyle tanısmamıs olmam.staj yaptıgım ortamda çalısan biriydi. bakışmalar dışında hiç konuşamadik bile. yani 1 senedir görmediğim ve tanışmadığımız halde aklıma gelmesi çok saçma. bunun sebebi de belki birinden hoslanabilmemin zor olması.yani hoslanabilecegim enerji olmuyor genelde.
belki onu yakından tanımam gerekiyor bilmiyorum.Sosyal medyada tanımadigı kisileri kızları takip etmeyen,uzun zamandır paylasım yapmayan kendi halinde biri gibi.Sevgilisi var mı bilmiyorum paylasımlarında,profilinde yok biri ama bu net bir fikir verir mi sizce?

yakın bir arkadasımla konusurken "bence ona instagramdan yaz tanısmak istedigini söyle.ne kaybedersin ki sanki" dedi. Ama hem çekiniyorum hem de zaten hatırlamaz diye düşünüyorum o kadar zaman gecmis.
sizce yazmam mantıklı mı?o kadar zaman unutmamıs olmamı saçma bulur mu bir erkek? tavsiyelerinizi bekliyorum.

instagram sürekli önümüze tanıyor olabileceğin kişiler diye sağdan soldan insan çıkarıyor.
eğer halihazırda arkadaşın değilse sadece stalk takılıyorsan ekleyip a instagram karşıma seni çıkardı naber nasıl gidiyor minvalinden mevzuya dalabilirsin.
hali hazırda arkadaşınsa da bi story sine yorum yaparak mevzuya dalabilirsin..
hey gidinin gençliği instagramda yaşıyor bee :D

instagram sürekli önümüze tanıyor olabileceğin kişiler diye sağdan soldan insan çıkarıyor.
eğer halihazırda arkadaşın değilse sadece stalk takılıyorsan ekleyip a instagram karşıma seni çıkardı naber nasıl gidiyor minvalinden mevzuya dalabilirsin.
hali hazırda arkadaşınsa da bi story sine yorum yaparak mevzuya dalabilirsin..
hey gidinin gençliği instagramda yaşıyor bee :KK70:

ya düsündüm de ben adım atmak istemiyorum. bir şey hissetse zaten bakıstıgimiz zamanlar bir yolunu bulurdu. bir de takip istegi attıgımda bekletmisti.ismimi bilmiyor ama resimden tanımıstır. birkac kisiden denedigimde onları siliyordu.ama beni bekletiyordu.sonrasında zaten geri aldım istegi. ama geçen yine aklina gelince belki de benim bir mesaj atmam icin silmiyordu diye düsündüm. yine de bu kadar kararsızlıkla ilerlemek istemiyorum

Seni tanimak isterim yigidiiim demek cık aklimadaaaan (lutfen bu kismi ciddiye almayin )

Ben yazmazdim.

Back
X