- 1 Ağustos 2021
- 413
- 518
- 33
Sosyal medyadan istek gönderin. Sizi sima olarak tanıdığı için kabul edecektir büyük ihtimal.1-2 hafta bekleyin. Belki o size yazar.Yazmazsa siz ona yazın ama tanışalım gibi şeyler değil. İşle ilgili bir şey sorun. Sizi tanımak istiyorsa zaten muhabbeti ilerletecektir. İlerletmezse de öyle bir niyeti yok demektir. Tekrar tekrar yazmayın.Selam arkadaşlar. Bu aralar kendimi duygusal boşlukta hissediyorum.23 yaşındayım. şu an online şekilde çalısıyorum.Seneye KPSS var.bu süreçte tanısmak isteyen kisiler olsa bile onlardan hoşlanamadım. 1,5 yıl öncesinde birinden hoşlanıyordum.Bazen aklıma geliyor bunun sebebi de henüz hoşlanabilecegim baska biriyle tanısmamıs olmam.staj yaptıgım ortamda çalısan biriydi. bakışmalar dışında hiç konuşamadik bile. yani 1 senedir görmediğim ve tanışmadığımız halde aklıma gelmesi çok saçma. bunun sebebi de belki birinden hoslanabilmemin zor olması.yani hoslanabilecegim enerji olmuyor genelde.
belki onu yakından tanımam gerekiyor bilmiyorum.Sosyal medyada tanımadigı kisileri kızları takip etmeyen,uzun zamandır paylasım yapmayan kendi halinde biri gibi.Sevgilisi var mı bilmiyorum paylasımlarında,profilinde yok biri ama bu net bir fikir verir mi sizce?
yakın bir arkadasımla konusurken "bence ona instagramdan yaz tanısmak istedigini söyle.ne kaybedersin ki sanki" dedi. Ama hem çekiniyorum hem de zaten hatırlamaz diye düşünüyorum o kadar zaman gecmis.
sizce yazmam mantıklı mı?o kadar zaman unutmamıs olmamı saçma bulur mu bir erkek? tavsiyelerinizi bekliyorum.