- 19 Şubat 2016
- 2.371
- 9.862
- 158
- Konu Sahibi sweetcrush
-
Merhaba arkadaşlar,
Derdimi paylaşmak için KK'ye üye oldum çünkü kimseye derdimi anlatamaz oldum dışarıdan konuyu okuyup yardımcı olmanıza çok ihtiyacım var.
1,5 yıllık bir ilişkim var ama sanırım artık sonlarına geldim adım atmadan önce (hani insan kendini de sorgular ya acaba ben mi yanlış yapıyorum diye) sizlere danışmak istedim. Ben tek başıma aileden maddi destek almadan onlardan başka şehirde yaşamaya çalışıyorum ailemden hiçbir şekilde maddi destek alabilme gibi bir durumum yok. İşimden gayet memnunum ama uzun bir süre iş aramak durumunda kaldım ve bu dönemde kredi kartları vs epey borçlandım. İşe girdiğimden beri de borçlarımı kapatmaya uğraşıyorum. Erkek arkadaşım ailesiyle yaşıyor onunda işi iyi benden çok daha iyi ve aileside varlıklı bir aile diyebiliriz, Kira vs gibi bi derdi olmadıgı için maddi konularda bana yardımcı oluyor ama sakın yanlış anlamayın ben zorlamıyorum asla her seferinde soruyorum sorun olmaması için vermek zorunda değilsin diyorum ama o yardım etmeyi tercih ediyor.Bende gerçekten mecbur kaldıgım için alıyorum utana sıkıla hiç istememe rağmen inanın kimsenin parasını alacak harcayacak tenezül edecek bir kişiliğim yok babam iflas edene kadar çok güzel bir hayatımız vardı sonra iş başa düştü elbette elimden geldiğince hem çalışıp hem kardeşime destek olmaya çalışıyorum. Neyse İlişkinin başından beri yaptıgı bu yardımları yüzüme vurmayı bırakın ailesine arkadaşlarına herkese anlattı şimdiye kadar , mesajlardan konuşmalardan yakaladım kavga edildiği zamanda hep yüzüme vuruyor o kadar kırıcı ki anlatamam zor durumdaki bir insana yaptıgın yardımı yüze vurmak.. Bu konuyu aileme bile anlatamıyorum utanıyorum ama o herkese anlatmış herkeseeeeee. En son kavgamızda ablasının " o kız olmasaydı sen çok para biriktirdin" demesini benim yüzüme vurdu. Ailesiyle tanıştım sessiz sakin terbiyeli iyi eğitim almış bir insanım sevecenimdir kimseye ayıbım olmaz benide sevdiklerini düşünüyordum ama öyle değilmiş. Para yiyen bir pozisyondan bakıyorlarmış bana malesef. Ben erkek olsam ve evleneceğim dediğim insan zor şartlarda olsa cebimde 5 tl olsa ona verir ve bunu ağzıma asla alamam Allahtan korkarım ve o insanı kırmaya çekinirim ama o öyle yapmıyor. Benle tanışmadan önce iş bile aramıyordu ben onu zorladım çalışmalısın diye , inanın zararımdan çok manevi desteğim iyiliğim olmuştur. Ama bu duruma katlanamıyorum artık kimseye utancımdan anlatamıyorum bu kadar psikolojik şiddet görüp nasıl duruyorsun diyecekler biliyorum ama gerçekten seviyorum tüm yaptıklarına rağmen.Lütfen bana bir akıl verin
Evet inanın defalarca aklımdan geçti defalarca keşke öyle bir rahatlıgım olabilse tüm ödediklerini vermek istiyorum bu maddi olay dışında inanılmaz sinirli agresif bir yapısı var herşeye sinirleniyor trafikte evde en ufak şeylere bile , yanında hep diken üstündeyim kız kardeşim bana kalmaya geldi söylediği süreden daha uzun kaldı diye bile olay çıkardı demediği kalmadı neyöiş yalan atı yormuşum ben bir hafta denildiyse bir hafta kalmalıymış vs vs herşeyi herkesi onu kandırıyor ona yalan atıyor olarak görüyor bu olay üzerine ayrıldım sonra ağlamalar özür dilemeler sürekli aramalar tekrar başladım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?