Kararsızlık

dolunay229

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
3 Kasım 2010
391
198
323
Merhaba kızlar benim bi dert değil belki ama karasız kaldığım bi konu var. Uzun süredir arkadaş olduğum biri var. İki üç senedir baya yakınız. O benim için arkadaşlıktan öte daha farklı düşünüyormuş uzun zamandır. Kararsızmış. Tam emin olamamış. Ama geçen gün konuyu açtı ve ciddi düşündüğünü söyledi. Zaten arkadaş olduğumuzu, birbirimizi tanımamız için çok bi süreye gerek olmadığını, çocuk istediğini, balayı için Yurt dışına gideriz gibi cümleler sarf etti. İlk kez böyle şeyler konuştuk ve böyle bi giriş kendimi değersiz hissettirdi. Yani ne bilim daha farklı şeyler beklerdim. En azından özel olduğumu hissetmek gibi. Bunu dile getirdiğimde zaten arkadaşız dedi. Gerek yok tarzında ima etti.
Ben açıkçası uzun süredir tanıdığım, huyunu suyunu az çok bildiğim için belki olabilir demek isterdim ama ilk konuşmada bu şekilde bi yaklaşım sergilemesi hoşuma gitmedi. Benden cevap bekliyor. Sizce ben mi sorun ediyorum?
Siz olsaydınız ne cevap verirdiniz?

Son düzenleme:
Ne bilim senin arkadaş hızını alamayıp balayını bile düşünmüş belki heyecanlanıp nasıl davranacağını bilememiştir.
Aklın ve kalbin yatıyorsa bi şans verebilirsiniz..

Önce sizin kabul edip etmeyeceğinizi sorgulasaydı keşke.Sizden bir onay almadan her şeyi ayarlamış.Bebde hoş karşılamadım.

Ben okudugumda aklima geleni yazicam ama yargilamak istemem kimseyi. Yani nasilsa evlenicez ee onu da taniyorum hazır. En iyisi onunla evlenmek gibi dusunuyor olmasin
Evet bana da bu şekilde düşünmüş gibi geldi o yüzden kırıldım

Uzun süredir kararsız olduğunu söylemesi tam bir bosbogazlik.
Bana çok itici geldi tavrı. Hazır elimin altındasin, çocuk da istiyorum zaten, başka birini tanımak için niye efor sarfedeyim der gibi.
O böyle bir açılımda bulunmasa sizi çeken bir yönü var mıydı ?

Tabi çok yanlış girmiş konuya. Kaç yaşında bilmiyorum nasıl bi insan bilmiyorum ama benim eşim de duygularını belli edemeyen konuya nerden gireceğini bilmeyen bı adam bu konularda. Benimle ilk konuştuğunda bu arada bizde birbirimizi uzun yıllardır taniyoduk sadece işinin zorluklarından bahsetti vs sevgiye dair hiç söz geçmedi sizinki yine balayı vs demiş demeseymis iyiymiş ama işte. Ben eşime hiç birşey söylemeden neye ugradigimi şaşırdım kalktım masadan . Sonra o bana birşeyler yazdı sonra ben ona birşeyler yazdım. Sadece güvene dayalı başladık aşık değildim şuan evliyim aşırı asigim çok seviyorum

Zaten arkadaşız seni tanıyorum. Gel evlenelim ve çocuk yapalım gibi anladım ben. Oysa insan benim için özelsin aradığım kişi senmişsin gibi cümleler duymak istiyor. Sanırkm ben olsam olumsuz cvp verirdim.

Yoktu ama benim için de uzun süredir tanıdığım birisi olmasının avantajıyla deneyebilirim diye düşünürdüm

Belliki hayallerini siz süslemişsiniz
Evlilik çocuk balayı
Direk konuya girmiş
Arkası güzel bir evlilik teklifi
Hazırlanın şimdi den iki ayagı bir papuça girmiş müstakbel eşiniz olabilir

Vallahi pekala boyle olabilir

Zaten arkadaşız seni tanıyorum. Gel evlenelim ve çocuk yapalım gibi anladım ben. Oysa insan benim için özelsin aradığım kişi senmişsin gibi cümleler duymak istiyor. Sanırkm ben olsam olumsuz cvp verirdim.

Lakin boyle de olabilirAcikcasi bilemedim, sizi uzun zamandir seviyor mu, yoksa mantikla mi yaklasiyor 50-50 bence.

Vallahi pekala boyle olabilir

Lakin boyle de olabilirAcikcasi bilemedim, sizi uzun zamandir seviyor mu, yoksa mantikla mi yaklasiyor 50-50 bence.
Doğru düzgün bi şekilde duygularından bahsetmedi ki. Ne hissediyor ne düşünüyor emin olamadım benden cevap bekliyor. Birkaç kez söyledim nasıl bi giriş bu diye arkadaşız zaten diyor ilk görüşme mi sanki diyor. Ben de hep bunları mu konuluyorduk ki dedim. Bilemedim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…