Kararsızlık

ayyuzlumm87

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
23 Mayıs 2015
149
90
48
38
Eşimle tanıştığımzda birbirimizin geçmişi ile alakalı sorular sormamaya söz vermiştik eski sevgililerimizden hiç bahsetmedik o sebeple... doğru bulmuyoruz çünkü bitmiş gitmiş yaşananlar orada kalsın kafasındayız 9 yıldır evliyi ve birbirimize hiç yanlışımız olmadı... çalıştığım iş sebebiyle birçok danışanım var ve sistem atıyor size gelecek olan sizi seçmiyor herneyse kapı açıldı birisi girdi bir baktım benim ilk aşkım çocukluk aşkı deyin yani neyse oda şaşırdı tabi çünkü birbirimizin hangi şehirde olduğunu dahi bilmiyoruz kötü bir şekilde ayrılmadığıımız ve ailelerimizde tanıştığı için iş açısından görüşme bitince ayyüzlü yıllar sonra karşılaştık biraz sohbet edelim mi bir kahve ısmarlayayım dedi sorun görmedim tamam dedim gittik oturduk sohbet ettik ailene eşine selam söyle deyip ayrıldık eşime söylesem sorun etmez ama bu seferde eskiye sünger çektik söylemene gerek yok dermi söylemediğimi öğrense kızarmı bozulurmu bilemedim... kararsız kaldım hakkına girmiş olurmuyum ki bilemedim siz olsanız ne yapardınız bu durumda...

Ben açıkçası bu şekilde anlatırdım. Eşim bana gelip anlatsa inan takılmam. Ama bir şekilde ben öğrenirsem şüphe duyarım

Ben olsaydım kahve içmeye gitmezdim.
Ama siz gitmişsiniz. Bence daha sonra duyup kızabilir o yüzden söyleyin. Sonuçta geçmişte yaşanan bir olay değil.

Kesinlikle saklama eşinden. Kahve içmeye de gitmeseydin keşke atlatsaydın bi bahaneyle. Eşine de böyle böyle denk geldik ayak üstü muhabbet ettik arkadaşça haberin olsun benden duy derdin. Olan olmuş artık, ben olsam saklamazdım.

Ben olsaydım kahve içmeye gitmezdim.
Ama siz gitmişsiniz. Bence daha sonra duyup kızabilir o yüzden söyleyin. Sonuçta geçmişte yaşanan bir olay değil.
Açıkçası o değilde atıyorum üniversitedeki erkek arkadaşlarımdan biri olsa bende gitmezdim ama bununla site komşusuyduk evlerimize gelinip gidilmişliği var özel şeyler yaşanmadı çocuktuk çünkü gülerek konuşup sohbet ettik çocuklarımızdan falan bahsettik annelerimizden konuştuk bir arkadaşımız vardı 30 yaşında vefat etti o olaydan falan yaptığımız yaramazlıklardan falan konuşup ayrıldık

Uygun bir zamanda söyleyeceğim galiba evet... yoksa içim rahat etmeyecek eşim böyle birşey olsa söylesin isterim bende ve kızmam ikimizde güven duyuyoruz çünkü

Tamam söyleyin o zaman. Daha sonra duyarsa veya söylerseniz sakladığınız birşey olduğunu düşünebilir.

Tamam söyleyin o zaman. Daha sonra duyarsa veya söylerseniz sakladığınız birşey olduğunu düşünebilir.
Aynen haklısınız birde görüşürken kardeşi aradı herhalde nerdesinmi dedi bilmiyorum yaa sorma dedi kiminle karşılaştık ayyüzlü vardıya inanmazsın şimdi onunla oturuyoruz dedi büyük ihtimal oda söyleyecek annesine eşine... çünkü eşide çocukluk arkadaşımız

Çocukluktan tanıyorsunuz bunda kötü bir şey yok ki.. Zaten çok yakın geçmişten bi sevgili olsa oturma ihtimaliniz olsa bile siz gitmezsiniz emin olun. Arkadaşınızı da en iyi siz tanırsınız. artık olgun bi insansınız... demenize de gerek yok bence. Konusu (uzak bi ihtimal ama) açılırsa söylersiniz napıyor ediyor diye sorarsa... hani arkadaş ortamında muhabbet olur ya falanca sana hiç yazmıyor mu en son ne zaman gördün falan.

Kahve içmeye gitmenizi yanlış buldum ama eşimden böyle birşeyi saklamazdım ileride problem olur çünkü

bence gizleme siz oturuken bi tanıdığın görme ihtimali illa ki var eski aile dostumuz dersin ama eşin bilsin

Ben de kahve içmeye giderdim ve akşam günlük klasik bugün ne yaptın sohbeti sırasında böyle böyle bişi oldu diye anlatır geçerdim.

Ben olsam teklifi kibarca reddederdim. Gitmissiniz bu da sorun değil .eğer eşim bugün neler yaptın diye sorarsa çok eski bir arkadaş geldi kahve içtik diye gün içinde yaptiklarimla beraber anlatırdım

Hata yapmıssın bence. Önce bi düşünse idin eşim suan görse ne der. Duysa ne der diye. Eşin kıskan bırı ıse bu buyuk bir sorun bence. Gıtmemelıydın.

Uygun bir zamanda söyleyeceğim galiba evet... yoksa içim rahat etmeyecek eşim böyle birşey olsa söylesin isterim bende ve kızmam ikimizde güven duyuyoruz çünkü

Umarım ''Aşkım bugün ilk aşkım geldi danışmaya ve sonrasında onunla birere kahve içip, sohbet ettik'' demezsiniz

Yani evet tanıyorum elbet kötü bir insan yada yanlış yapacak bir insan olmadığını bildiğim için sakınca görmedim aslında hani normal bir arkadaş gibi dediğim gibi hani daha ciddi özel zamanlar yaşadığım bir sevgili olsadı asla olumlu cevap vermezdim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…