- 3 Aralık 2019
- 4.306
- 17.089
- 258
Hakkinizda hayirlisi.İzmirde

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hakkinizda hayirlisi.İzmirde
Bu konu hakkında da bilmeden yorum yapıyorsunuz bence ben pastacıyım ve tüm bildiklerimi pasta kursunda öğrendim kimse önümüze pandispanya getire bunu pasta yapın demedi Yaniben açıkcası pastacı birinin kursuna gitmem, asla inamıyorum tarifi tam verdiklerine. pastasını bile önceden pişrip getirip size süsletiyor ama msa falan sanırım evet mantıklı. çalışma şartları bence de uygun değil evli biri için ama bu tamamen benim hayat tarzım sizin farklı sonuçta. bir de o kadar para verip birden baş aşçı olmayacaksınız hele otellerde butik değilse.
ayrıca youtubeda insan yapmayı bile öğretecekler yakında
ingilizce de ararsanız bence bulabilirsiniz.
Dengi okulların fiyatları daha pahalı ayrıca şehir dışı bana 100 bine mal olurİş garantisi var mı? Malum açıkta gezen bir dolu okumuş etmiş şefler var.... garantisi yoksa bulaşmayın bence paranıza yazık. Çokmuş. Denk belge veren kurslar araştırın.
İyi bir aşçı işsiz kalmaz garanti vermelerine gerek Yokİş garantisi var mı? Malum açıkta gezen bir dolu okumuş etmiş şefler var.... garantisi yoksa bulaşmayın bence paranıza yazık. Çokmuş. Denk belge veren kurslar araştırın.
Neden lüks bir lokanta veya otel mutfağında ücretsiz çalışmıyorsunuz? Hatta part-time olabilir orda aşçılara yardim ederek bir çok şey öğrenebilirsiniz.Belediyenin yemek kursları bu kadar kapsamlı değil bana göre benim hedeflerime göre sadece zaman kaybı ben pastacıyım ve farkettim ki internet tarifleri tamamen yalan örneğin geçen gün bir sos tarifini koskoca YouTube da bulamadım
Onun İçin de sertifika gerekNeden lüks bir lokanta veya otel mutfağında ücretsiz çalışmıyorsunuz? Hatta part-time olabilir orda aşçılara yardim ederek bir çok şey öğrenebilirsiniz.
Yok mudur böyle tanıdık birileri sizi yanına alsa tabi her şeyi usulüne göre yapıyorlardır fakat tanıdık vasıtasıyla belki kolaylık olur.Onun İçin de sertifika gerek
Kaç yaşındasın canım Türkiye de işini layıkıyla yerine getirenleri almazlar ki torpil konusur heryerdeİyi bir aşçı işsiz kalmaz garanti vermelerine gerek Yok
Arkadaşlar benim derdim bu işi nasıl bedavaya getiririm değil ki krema kaynatan şefler var ayrıca 32 yaşındayım kursla 4 ayda öğreneceğimiz şeyi 4 senede zor öğrenirsinizYok mudur böyle tanıdık birileri sizi yanına alsa tabi her şeyi usulüne göre yapıyorlardır fakat tanıdık vasıtasıyla belki kolaylık olur.
Michael’ın yıldızı sertifikası değil o yıldız İçin bir değil bin okul bitirmek gerek yıldızlı Türk şefler olsa da Türkiye’de böyle bir yıldızlı yer Yok30 bin mi? Ne olduğunu unuttum da michelin miydi neydi yıldızlı sertifika mı veriyorlar?
32 yaşındayımKaç yaşındasın canım Türkiye de işini layıkıyla yerine getirenleri almazlar ki torpil konusur heryerde