araba işini görmediği için yeni araç istiyor. illaki bi tartışma çıkacak vazgeçtiğim için ama yapacak birşey yok . satmama kararı aldımBöyle bir şey için kırılacaksa kırılsın, satmak istemiyorum. İşletecek birine kiralayalım sürekli gelirimiz olsun de. Sanki şeker istiyor da almıyorsunuz. Koskoca arsa bu 16 dönüm, bir araba için gözden çıkarmayın. Lütfen aklınız varsa bu defa kırın onu, zaten bir araba var 2.İçin arsa mı satılır şaka gibi ya. Ayrıca gerçek satış bedelleri raic bedellerin üzerinde olur her zaman raic sadece taban fiyatı bilmenizi sağlar
hayır fazla değil, kayınpederimde seneleeeeeeerrr önce yeni evliydim o zamanlar su ve elektrik için 500 bine yakın para harcadı...ne kadarlık bir tarlaya çektirdi elektrik ? 250 bin fazla değil mi ? gerçi yıllar önce çektirilmiş elektrik bizim araziye maliyet ne tuttu o zamanlar bilmiyorum
vallahi satsanız benim uykularım kaçardı alamayacağınız şeyleri satmayın sakınaraba işini görmediği için yeni araç istiyor. illaki bi tartışma çıkacak vazgeçtiğim için ama yapacak birşey yok . satmama kararı aldım
siz de ben de rahat uyuyalım . o değilde yarını düşünüyorumvallahi satsanız benim uykularım kaçardı alamayacağınız şeyleri satmayın sakın
2 arazim var var başkada bağım da bahçem de yok . biri bu bahsettiğim alıcısı çıkan yer . nusretin arabasına yetişmek ne mümkün rüyamda göremem sanırımNusretin onunde duran arabalardan mi alacaksin ?
Dubai Seyhi gibi ortalikta gezmeyi mi halay ediyorsun :) Altin kaplama mi arac..?
Ab(icim)lacim aklina basina topla,arazi araba icin satilir mi hic ?
Bunun disinda ekili dikili bilmem kac donum bagim,bahcem daha var diyorsan o zaman tamam.
Kucuk bir getz'im vardi.Seviyorduk birbirimizi :)2 arazim var var başkada bağım da bahçem de yok . biri bu bahsettiğim alıcısı çıkan yer . nusretin arabasına yetişmek ne mümkün rüyamda göremem sanırım
araç eşime gerekliydi . şimdiki aracımızı tam de öyle kutu gibi :) yetmiyor o yüzden satmak istemiştik fakat artık vazgeçtimKucuk bir getz'im vardi.Seviyorduk birbirimizi :)
Belki onunkiler kadar pahali degildi ama bir anlami vardi benim icin.
Boyle uygun fiyata guzel,kutu gibi bir suru arac var :) Onlardan bak bence..
16 dönüm araziyi bir araba parasına mı vereceksiniz? Yapmayın etmeyin yazık dediklerimi geri aldım. 300-500 metre bir yer sandım ben.16 bin m2 lik bir alan çevresinde yeni yeni yapılanmalar başladı çalışma aşamasındalar
Helal olsun,en doğru karararaba işini görmediği için yeni araç istiyor. illaki bi tartışma çıkacak vazgeçtiğim için ama yapacak birşey yok . satmama kararı aldım
Krediniz varmış, bitince yenisini çekersiniz:)evet araç var fakat yeterli değil . işi gereği
16 dönüm araziyi bir araba parasına mı vereceksiniz? Yapmayın etmeyin yazık dediklerimi geri aldım. 300-500 metre bir yer sandım ben.
Yeri, konumu, imar durumu falan da önemli tabi ama güneydoğuda küçücük bir ilde bir dönüm yeri 1 milyon 800 bine sattım ben eylül ayında. Çok yazık olur sizinkine.
Hiçbir şey olmaz. Alıcıyla masaya oturmayın. Telefonnedin satmaktan vazgeçtik, bu durumda görüşmeye gerek yok deyin ve sonrasındaki aramalarını açmayın bitti gitti. Babanızın oğlu mu ayol, açıklama yapmak zorunda mısınız? Eşinize satamayacağım deyin bitti gittisiz de ben de rahat uyuyalım . o değilde yarını düşünüyorum
araştıracağım kiralama için eşim de artık kendisi bir şekilde halletsin bana mı güvendi yahu ben napimHelal olsun,en doğru kararAnnenler de her zor anında arsayı satsalardi sana bir şey kalmayacaktı. Siz de her zor anınızda satsaniz çocuğunuza bir şey kalmayacak
Krediniz varmış, bitince yenisini çekersiniz:)
Bence arkadaşların dediği gibi arsa kiralamayı bir araştırin. Böyle bir secenek mümkünse hem ekstra gelir olur, hem araba kredisini ödemenize yardımcı olur.
İyi ki vazgeçmişsiniz, o kadar yer o fiyata verilmez. Şehre yakınsa yarın öbür gün imar izni çıkar zaten katlar fiyatı. Vergileri kontrol edin yalnız. Birikince çok can yakıyoryaa çok güzel fiyata gitmiş . siz satın diyince biranda gaza gelmiştim ama arkadaşlar sağolsun güzel fikir verdiler vazgeçmiştim.
Meyve bahçesi sulu arazi, mutlaka civar köylerden veya zengin orta yaş grubundan heves eden olur. Böylece ağaçlar da bakımsız kalmaz. Her yönden avantajlı olur kiralamak. Malum sitelere ilan bıraksa kesin arayan olur. Hazır meyve ağacı boru muHelal olsun,en doğru kararAnnenler de her zor anında arsayı satsalardi sana bir şey kalmayacaktı. Siz de her zor anınızda satsaniz çocuğunuza bir şey kalmayacak
Krediniz varmış, bitince yenisini çekersiniz:)
Bence arkadaşların dediği gibi arsa kiralamayı bir araştırin. Böyle bir secenek mümkünse hem ekstra gelir olur, hem araba kredisini ödemenize yardımcı olur.
eşim iletişim kurmuştu telefonu yok bende akşam muhtemelen yarın bi gelsin fiyatı duyalım diyecektir. bende görüşmede kararımı söylerim . tapu zaten ben deHiçbir şey olmaz. Alıcıyla masaya oturmayın. Telefonnedin satmaktan vazgeçtik, bu durumda görüşmeye gerek yok deyin ve sonrasındaki aramalarını açmayın bitti gitti. Babanızın oğlu mu ayol, açıklama yapmak zorunda mısınız? Eşinize satamayacağım deyin bitti gitti
Hahaha ben bile heves ettim,şimdi sahibinden de arsa bakıyorumMeyve bahçesi sulu arazi, mutlaka civar köylerden veya zengin orta yaş grubundan heves eden olur. Böylece ağaçlar da bakımsız kalmaz. Her yönden avantajlı olur kiralamak. Malum sitelere ilan bıraksa kesşn arayan olur
ödüyoruz takip ediyorum . kasabada arazi şehre 80 km . bi arkadaş bahsetti imar hakkında ana taşınmaz diye geçiyor. imar geçmiş yaniİyi ki vazgeçmişsiniz, o kadar yer o fiyata verilmez. Şehre yakınsa yarın öbür gün imar izni çıkar zaten katlar fiyatı. Vergileri kontrol edin yalnız. Birikince çok can yakıyor
Girme o topa kandırırlar, adam sözde işleri için geliyor ama asıl amaç sizi satışa ikna etmek. Eşin ikna olur. Kaç para verirlerse versinler ben kiralamaya karar verdim de bırak. Pazarlık dönüşü kavga edersiniz eşinle iyi fiyat verirse. Huzurun bozulur. Akşam ya ara ya kocana arat vazgeçtik dedirt.eşim iletişim kurmuştu telefonu yok bende akşam muhtemelen yarın bi gelsin fiyatı duyalım diyecektir. bende görüşmede kararımı söylerim . tapu zaten ben de
baktığınız şeyin sahibi olursunuz umarım birgünHahaha ben bile heves ettim,şimdi sahibinden de arsa bakıyorum(sahibindende ev arsa bakmak hobimdir)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?