Şu anda çalışıyor, ama annem ve ananem sevgi bi yere kadar çocuk olunca napicaksiniz kira mi verceksiniz nasil gecinceksiniz diyo,evett ailesini babam hic sevmiyor annemde .söncelikle profil fotonuza hasta olduğumu belirteyim. aileler böyle hususlarda doğru söyler. aşk dediğiniz evlendikten bir süre sonra eskisi gibi olmuyor geçim derdi çok zor. huzursuz olmanıza fazlasıyla sebep olur. kaç yaşında sevgiliniz neden çalışmıyor? yani iş yoksa öyle şeyleri düşünmeyn zaten. o işe girer siz de girersiniz birbirinize destek olur geçinirsiniz. o ayrı tabi. ama şu vaziyette zor görünüyor.
Şu anda çalışıyor, ama annem ve ananem sevgi bi yere kadar çocuk olunca napicaksiniz kira mi verceksiniz nasil gecinceksiniz diyo,evett ailesini babam hic sevmiyor annemde .s
Şu anda çalışıyor, ama annem ve ananem sevgi bi yere kadar çocuk olunca napicaksiniz kira mi verceksiniz nasil gecinceksiniz diyo,evett ailesini babam hic sevmiyor annemde .s
Bi ara insaatta calisti parasini falan alamafi sürekli bi işe girip cikiyor, 4-5 aydirda terminalde bilet kesiyor 1300 tl maas aliyor,ama simdi onada söyleniyo severek gitmiyorum ise diye.Çalışıyor derken ev geçindirmeye yetecek maaş almıyor mu?
Mesleği var mı? Bu iş geçici mi? Çalışkan mı? Sorumluluk almayı seviyor mu yoksa kaçıyor mu?
20 yasindayiz.. Zaten hemen evlilik dusunmuyoruz ilerde ama ailem cok karsi geliyo sevmiyo o tarafi huylarini falan. Mutlu olmazsin diyolarne iş yapıyor mesleği falan ne ?
aşkın karın doyurmadığı gerçek ama eğer geçinebileceğinize inanıyorsanız devam edebilirsiniz güvenmek önemli bu durumda.
yaşlar kaç ?
20 yasindayiz.. Zaten hemen evlilik dusunmuyoruz ilerde ama ailem cok karsi geliyo sevmiyo o tarafi huylarini falan. Mutlu olmazsin diyolar
1 yıldır devam eden bi ilişkim var,onu seviyorum ama bazen evlenirsek gecinebilirmiyiz diye cok düsünüyorum bazı şeylerini hiç cekemiyorum. Bundan 3 ay önce babam ögrendi ilişkimizi çok karşı geldi eger halen konusmaya devam edersen hakkimi helal etmem beni sil dedi,sevgilime diyorum hersey halolur diyo ama ne annem ne babam hic biri istemiyo işi gücü yok diye su anda babam ayrildik diye biliyo annem ise hala konustugumuzu biliyo ama ayril ayril onlarin kahri cekilmez ailesinin huyu cok pis deyip duruyo bunu ananemde ddmisti,bu arada konustugum kisi tanidik ailemde taniyo. Ayrilsam ilerde üzülürmüyüm, ya da ilerde daha mi cok üzülürüm bilmiyorum ne yapacagim cok kararsizim :-(
Bi ara insaatta calisti parasini falan alamafi sürekli bi işe girip cikiyor, 4-5 aydirda terminalde bilet kesiyor 1300 tl maas aliyor,ama simdi onada söyleniyo severek gitmiyorum ise diye.
Kpss'ye hazırlanıyorum..üniversite falan okusana sen çalışıyor musun ne yapıyorsun ?
yaşınız erken daha biraz bekarlığın tadını cıkartın. aileniz kötülüğünüzü düşünmez emin olun buna.
Ailem haklı bende biliyorum ama ben ilerde pişman olursam diye geri dönüşü olmayan hatalarda yapmak istemiyorum .sYani bir mesleği yok
Bana da pek güven vermedi açıkçası
Kendi kızlarımın böyle biriyle beraber olmasını istemezdim.
Severek gitmiyorum diyormuş bir de.
Zor.
Ailen haklı gibi.
Bu adamdan zor koca olur gibime geliyor! Tembelliğe alışmış iş ona göre değil sanki ?Bi ara insaatta calisti parasini falan alamafi sürekli bi işe girip cikiyor, 4-5 aydirda terminalde bilet kesiyor 1300 tl maas aliyor,ama simdi onada söyleniyo severek gitmiyorum ise diye.
Uzak akraba, ailem görüşmüyor onun ailesiyle. Annesinin babasinin huyunu sevmiyor işte. Onlar sana dillik vermez hayatini mahvetmek istiyosan kapı orda dedi babam.Nasıl tanıdık hani komşu mu uzak akraba mı
Ailen hem sevmiyor hem niye görüşüyor ailesi ile
Beğenmedikleri huyu ne mesela
Kira nasıl vereceksiniz diyorlar da herkesin evi mi var
Limoncu asgari ücretle prenses gibi yaşıyor bir başkası iki üç katı ile geçinemiyor
Geçim için gelir de gider de iki taraflıdır
Önce siz de iş bulun hayat kurun sonra hala devam ederseniz düşünürsünüz geleceği henüzden çok gençsiniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?