- 12 Mart 2016
- 1.466
- 1.878
- 133
- Konu Sahibi haritacikiz
-
Çağırıyorlar bi gitmezsek ikinciye gidiyoruz onlar geliyorlar falan bende istemiyorum ama artık görüşmem kararı aldimKadinin kocasi da tuhaf ne munasebet esimi ise getir gotur diyor. Ayrica haftasonlarinizi neden birlikte geciriyorsunu? Gereksiz bir samimiyet var sanki?
Başka şeylerde var tabi bende herkes gebi sadık bi koca istiyorum her gördüğü bayanla samimi olmaya çalışıyor buda midemi bulandırıyor artikBoşanmak mı istiyorsunuz bu sebepten dolayı ?
Başka şeyler var mı peki?
Sanki uzun zamandır ayrılmak istiyormuşsunuz da bu tuz biber olmuş gibi anladım.
Çağırıyorlar bi gitmezsek ikinciye gidiyoruz onlar geliyorlar falan bende istemiyorum ama artık görüşmem kararı aldim
Eşi eşimle lise arkadaşı daha samimiler o yüzden eşimden rica etti galibaSadece siz rahatsızsınız sanırım , kadının eşi niye bu kadar rahat , çok garip .
Aynen bende öyle dedim zaten 5 gün berabersiniz 2 günüde başbasa geçirelim diyorum bazen benim istediğim oluyor bazen onunBence bu karari almakta gec bile kalmissiniz. Musait degiliz deyin gorusmeyin fazla lackalasmis durum. Zaten is yerinde birlijtelermis insan hafta sonu bir nefes almak ister.
Kadına ima et rahatsızlığını. Hatta ailecek hep birlikteyken kocasida yanındayken. gemileri yakacam diyorsan burdan başla.Çağırıyorlar bi gitmezsek ikinciye gidiyoruz onlar geliyorlar falan bende istemiyorum ama artık görüşmem kararı aldim
Aynen bende öyle dedim zaten 5 gün berabersiniz 2 günüde başbasa geçirelim diyorum bazen benim istediğim oluyor bazen onun
İyide adamın hiçmi gözüne batmıyor , çocukları oynatma ayağına yakınlaşıyorlar diyorsun , kadının her dediğini yapıyormuş eşin , sen yanlış anlıyor olabilirmisin acabaEşi eşimle lise arkadaşı daha samimiler o yüzden eşimden rica etti galiba
Bu yazdıklarınız benim kaldıramayacağım şeyler.Başka şeylerde var tabi bende herkes gebi sadık bi koca istiyorum her gördüğü bayanla samimi olmaya çalışıyor buda midemi bulandırıyor artik
Gerçekten öyle demişBir de kadinin esi gercekten esimi ise getir gotur diye ricada bulundu mu acaba? Bunu ayni ortamda dile getirin bana gercek degil gibi geldi nedense. Gercekse kadinin esi de cok degisik olabildigince uzak durun derim.
Korkma bir kere rezil olursun, sonrası tertemizKadına ima et rahatsızlığını. Hatta ailecek hep birlikteyken kocasida yanındayken. gemileri yakacam diyorsan burdan başla.
Gerçekten öyle demiş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?