- 20 Temmuz 2019
- 1.574
- 2.890
- 133
- 38
- Konu Sahibi haritacikiz
-
Konu sahibini eşi, konu sahibinin herhangi bir erkekle bir iş arkadaşıyla bu samimiyeti kurmasına müsade eder miydi acaba? Umarım yarın bu soruyu cevaplar.kadinin baska birisine emanet edilmesine ben de karsiyim, mesele burda bir sekilde adamin arkadasindan boyle bir ricada bulunup dolayli da olsa emanet etmis olmasi. Adam da kabul etmis neticede arkadasinin esi. Burada kizilacak tek kisi konu sahibinin esi. Madem bu kadar kiskanc esi var, bu topa hic cikmayacakti
konu sahibi disinda kalan 3’lu samimi ama diger kadinin esi de bu durumu gayet normal karsiliyor (ki bence de normal) insanlar kadin erkek muhabbet edip sakalasabilir belirli sinirlar cercevesinde. Yeni bosandim ama esim boyle bir seye 1 kere bile bir sey demedi ben de ayni sekilde ona. Bilmiyorum kadin ve erkegin arkadas olup muhabbet etmesi sakalasmasi bana cok normal geliyorKonu sahibini eşi, konu sahibinin herhangi bir erkekle bir iş arkadaşıyla bu samimiyeti kurmasına müsade eder miydi acaba? Umarım yarın bu soruyu cevaplar.
Çünkü çoğunlukla kadın aynı samimiyeti kuramıyor ama adam istediği samimiyeti kuruyor karısı müdahale edince de kıskanç oluyor.
Kadın erkeğin muhabbet etmesine karşı değilim özellikle iş hayatında bunun olmaması gibi bir durum olamaz zaten. Ama bir sınırın olması gerektiğini düşünüyorum. Eşimin rahatsız olduğu bir durum varsa dikkat ederim, paranoyak bir kıskançlıktan bahsetmiyorum.konu sahibi disinda kalan 3’lu samimi ama diger kadinin esi de bu durumu gayet normal karsiliyor (ki bence de normal) insanlar kadin erkek muhabbet edip sakalasabilir belirli sinirlar cercevesinde. Yeni bosandim ama esim boyle bir seye 1 kere bile bir sey demedi ben de ayni sekilde ona. Bilmiyorum kadin ve erkegin arkadas olup muhabbet etmesi sakalasmasi bana cok normal geliyor
Eşim benden daha kıskanç hiç bir erkek arkadaşım yok lise arkadaşlarımla cok samimiydim evlenince eşim numaralarını sildi telefondan kuzenlerimle bile gorusemiyorumKonu sahibini eşi, konu sahibinin herhangi bir erkekle bir iş arkadaşıyla bu samimiyeti kurmasına müsade eder miydi acaba? Umarım yarın bu soruyu cevaplar.
Çünkü çoğunlukla kadın aynı samimiyeti kuramıyor ama adam istediği samimiyeti kuruyor karısı müdahale edince de kıskanç oluyor.
Tahmin ettiğim gibi, siz kuzeninizle bile görüşemeyin ama eşiniz istediğini kişiyle istediği samimiyeti kursun. İki yüzlülüğün böylesi.Eşim benden daha kıskanç hiç bir erkek arkadaşım yok lise arkadaşlarımla cok samimiydim evlenince eşim numaralarını sildi telefondan kuzenlerimle bile gorusemiyorum
Sizinle aynı görüşte değilim malesef kıskancım tabi ki eşimi elalemle paylaşmak için evlenmedim sorun o kadın da değil eşimin o kadına karşı samimiyeti benle konuşmadığı muhabbet etmediği kadar elin kadınıyla ediyor evet zoruma gidiyor gerekirse boşanırim bu işkence ile yasayamiycam çünkükonu sahibi disinda kalan 3’lu samimi ama diger kadinin esi de bu durumu gayet normal karsiliyor (ki bence de normal) insanlar kadin erkek muhabbet edip sakalasabilir belirli sinirlar cercevesinde. Yeni bosandim ama esim boyle bir seye 1 kere bile bir sey demedi ben de ayni sekilde ona. Bilmiyorum kadin ve erkegin arkadas olup muhabbet etmesi sakalasmasi bana cok normal geliyor
Eşimde bunu anlamıyor kendi ailesinden önce onları sorunlarıyla ilgileniyorKadın erkeğin muhabbet etmesine karşı değilim özellikle iş hayatında bunun olmaması gibi bir durum olamaz zaten. Ama bir sınırın olması gerektiğini düşünüyorum. Eşimin rahatsız olduğu bir durum varsa dikkat ederim, paranoyak bir kıskançlıktan bahsetmiyorum.
Ayrıca konu sahibi diğer üçü samimi diye sürekli onlarla görüşmek zorunda da değil. Eşi de burada denge kurmak zorunda diye düşünüyorum. Benim önceliğim evimdeki huzurdur. Arkadaş konusunu evimde sorun haline getirmek mantıksız geliyor.
Farkındayım ama nerden başlayacağımı bilmiyorumBaşlığınızın tek anlamı;
"Şunların yatağa kadar yolları var, basınca karara varırım"
Modernlik veya kıskançlık tavrı takınılacak bir durum değil. Ortada bir yanlış var ve siz de bunun gayet farkındasınız.
Kendinize inanarak ve kararlı,istikrarlı, emin olarakFarkındayım ama nerden başlayacağımı bilmiyorum
Dogru esıne bunu de dogerınden yuz gormeyınce sna mı binmıs senden dahamı cok yuz goruyor de. Birde sırkette baska bayan yokmu ılla bır erkeklemı gıdıp gelmek zorunda. Beni esım arkadasına emanet etse bıle ben gefek duymam. sırkette varsa bayan arkadasım bırkac gün ondan rıca ederım onuda bezdırmemek ıcın arada dolmus vs kullanırım. Yanı bır kadınının zatem bumu dusunmesi gerek esı yanlıs anlıyordur rahatsız oluyordur kendı cabamla gıdıp geleyım dıyeBaşkasının arabasıyla gittiği adamm yüz vermemiş demek ki. Sen eşine de ki böyle olmuyo getir beraber uyuyalım geceleri. Bi gecemizde yoktu o da olsun..
Aynen diğer adamı tanıyorum eşini çok seviyor bu kadın ona sözünü geciremeyince rahat edemedim diyip eşime sen getir beni demiş..iş yerinde 3 4 tane daha bayan var bekar onlarda kendileri gelip gidiyor işe kimseden beni evden al eve bırak demiyorlarDogru esıne bunu de dogerınden yuz gormeyınce sna mı binmıs senden dahamı cok yuz goruyor de. Birde sırkette baska bayan yokmu ılla bır erkeklemı gıdıp gelmek zorunda. Beni esım arkadasına emanet etse bıle ben gefek duymam. sırkette varsa bayan arkadasım bırkac gün ondan rıca ederım onuda bezdırmemek ıcın arada dolmus vs kullanırım. Yanı bır kadınının zatem bumu dusunmesi gerek esı yanlıs anlıyordur rahatsız oluyordur kendı cabamla gıdıp geleyım dıye
helal olsun valla o adama. Esın nerde sımdı konus bakalım uyumuyossa.Aynen diğer adamı tanıyorum eşini çok seviyor bu kadın ona sözünü geciremeyince rahat edemedim diyip eşime sen getir beni demiş..iş yerinde 3 4 tane daha bayan var bekar onlarda kendileri gelip gidiyor işe kimseden beni evden al eve bırak demiyorlar
Hic kimse esini elalemle paylasmak icin evlenmiyor zaten, o nasil laf? İnsanlar sohbet edince esinizi paylasmis mi oluyorsunuzSizinle aynı görüşte değilim malesef kıskancım tabi ki eşimi elalemle paylaşmak için evlenmedim sorun o kadın da değil eşimin o kadına karşı samimiyeti benle konuşmadığı muhabbet etmediği kadar elin kadınıyla ediyor evet zoruma gidiyor gerekirse boşanırim bu işkence ile yasayamiycam çünkü
Arkadasim bende biliyorum normal sohbetle cilvelesmenin arasında ki farkı hoşuma gitmiyor ve bunu dile getirdim uyardım hala bu gereksiz samimiyet devam ediyor siz her şekilde muhalefet olacaksınız zaten haklısınız ben çok kötüyüm geçimsizim bu yüzden eşim her önüne gelenle cilvelesme hakkına sahipHic kimse esini elalemle paylasmak icin evlenmiyor zaten, o nasil laf? İnsanlar sohbet edince esinizi paylasmis mi oluyorsunuz
acaba esinizi de bu uslubunuz, soylediklerinizle kendinizden uzaklastirmis olabilir misiniz?
Bende öyle düşünüyorum kaybetme korkusu yoksa zaten evcilik oyununa döner bu işHata eşinizde ama o laftan anlamıyorsa kadını gördüğünüzde aranızı iyi tutmak zorundaymış gibi davranmayın, biraz mesafe koyun ve size gelelim yada siz gelin gibi bir teklif ettiği anda da işyerinde zaten sürekli hep birliktesiniz , hafta sonu da herkes ailesiyle olsun diye söyleyin gitsin.
Onlar iyi arkadaş diye onlarla iyi geçinmek, sürekli onlarla görüşmek ve onların şakalaşmalarına tahammül etmek zorunda değilsiniz. Üstelik eşiniz sizin erkek arkadaşlarınıza karışıyorken. Eşinize de resti çekin mesafe koymazsan ben artık yokum diye, çalışıyorsanız ben de güvendiğim erkek arkadaşlarımla işe gidip geleyim o zaman artık diyin. Kaybetme korkusu yaşaması lazım, baktınız umursamıyor boşanıyorum dersiniz. Zaten hala sizi takmıyorsa da evli kalmanın bir anlamı yok, o kadına da lütfen bu kadar samimiyeti ben sevmiyorum gibisinden laf söyleyin. Bunun kıskançlıkla ilgisi yok, hepimiz iş hayatındaki insanlarız, robot değiliz ama herkes sınırını bilmeli. Bir arkadaşıyla göz göze diz dize modda cilveleşir gibi şakalaşan insanlara çok iyi dostlar yaaa diye bakamıyorum ben. Zaten o sınırı çizemeyenler eninde sonunda bir yerden patlak veriyor, kimse durduk yere kocasının davranışlarından rahatsız olmaz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?