KARASIZLIK (Eşim)

Eşinizin yakınlık göstermesi sinir bozucu ama tepkiniz fazla ve ben buna rağmen sizi anlıyorum. 3-4 hafta önce okusaydim konunuzu abartmayın vs derdim . Şuan 39 haftalık hamileyim gerim gerim geriliyorum içimde kendimden illahlah ettiren bi asabiyet var ki kendime tahammülüm yok ve en ufak şeye bile büyük tepkiler veriyorum. Muhtemelen siz de buna benzer duygular içindesiniz iki çocuk fazlaca yorucu ve eşiniz size destek olmak yerine diğer kadını tercih etmiş gibi bi hissiyat oluşmuş . Ancak böyle bişey yok . Ayrıca haftasonu da görüşmeyi verin o insanlarla ve eşinizden beklentilerinizi net olarak konuşun.

Valla kadına da onun kocasına da görüşmeyelim desen o da boş. Herşey senin kocanda bitiyor. Otur konuş kocanla. Davranışların hoşuma gitmiyor, karşı cinsle arandaki mesafeyi koru artık, sen bi babasın, kocasın daha nasıl davranman gerektiğini öğrenememişsin. Kadınlara yaklaşımından rahatsız oluyorum. Bunlar bana ters de...

Başkasının arabasıyla gittiği adamm yüz vermemiş demek ki. Sen eşine de ki böyle olmuyo getir beraber uyuyalım geceleri. Bi gecemizde yoktu o da olsun..

Eşinizin patronu falan mı bu bayan onun dediklerini neden yapıyor sizi hiç sayıyor? Yani bi çıkarımı var ?

Arkadaslar herkes mi cok kiskanc ben mi fazla large’im bilemedim yahu eski, taaaa liseden beri arkadas olan iki insan birbirlerine eslerini emanet edebilirler, eski tanisiyorlar adamin huyunu suyunu bildiginden ise goturup getir demis ne var bunda? Burda asil kriz konu sahibinden cikiyor siz onu kaciriyorsunuz, esi diger kadinin dediklerini yapiyor, kendisine saygi duymuyor diye kiskanclik krizinde bir konu sahibi var. Yoksa ayni guzergahta olan ve yakin tanisan insanlarin birlikte ise gidip gelmesinden daha dogal bi sey olamaz

Hayır hiçbir çıkarı yok aynı konumdalar kadına hayrinligindan yapıyor niye yapicak
O zaman bariz belli böyle düşündüğünüze göre , eşinize o bayandan çok bahsedip aklına sokmayın biraz daha gözlemleyin sorunu bulup çözmeye çalışın konuşun .

Hayır hiçbir çıkarı yok aynı konumdalar kadına hayrinligindan yapıyor niye yapicak

Canim benim bosanacaksan sessizce mi bosanacaksin. Ikisini de cumle aleme rezil etmeden bir tadi olur mu
O kadinin ayarini simdiye kadar vermemissin bir de gidip gelmekeri eklemissin cok fazla beklememis misin?

Ben şeye karşıyım içimde tutayım meselesine...
Gidip adam gibi konuşsana evliliğinizin çatırdadığını söyle
Böyle giderse sonunun hiç iyi olmayacagını ha dinlemedimi

Delil elde et ve boşan

Bir adamın arkadaşının karısının dediklerini yapıp kendi karısının dediklerini yok sayması normal mi? İçi boş bir kıskançlık yok burada bence.

Beraber işe gidip gelmede size göre normal, herkese normal gelmek zorunda değil.

Karisinin isteklerinin ne olduguna ve soylerkenki uslubuna gore degisir cevabim. Karisi surekli kiskanclik yapip abuk subuk isteklerde bulunuyorsa adam takmayabilir, bunu bilmiyoruz. Diger kadina da arkadas olarak saygi duyup dediklerini yapiyor olabilir.
İse goturup getirme gecici bir durummus, kadinin esi yani konu sahibinin esinin liseden beri arkadasi olan adam bir sureligine sehir disina cikmis, o donemde gotur getirde yardimci oluyor.
Simdi o kadin agzindan soyle bir konu acilsa yorumlar farkli olacakti:

“benim esim kisa sureligine sehir disina cikti.Eski bir dostu ailecek gorustugumuz aileye de beni emanet etti. Adamla ayni yerde calisiyoruz, beni goturup getirmesini de esim rica etti zaten yollarda perisan olmayayim diye ama adamin esi cok kiskanc, surekli laf sokuyor beni tersliyor falan. Ben, esim ve adam normalde iyi anlasiyoruz ama esi aramizi bozmaya calisiyor. Ne yapacagimi sasirmis durumdayim, otobusle gidip gelsem cocugu okuldan almaya yetisemiyorum (mesela), mecburum aracla gidip gelmeye vs vs”

Lafa gelince burada hepimiz bosan yaziyoruz. Bir kadin kendini ise goturup getiremiyor mu ben de bunu anlamiyorum. Eee biz bu kadinlara bosan acizmisin diyoruz? Demek ki kadinlarin hep emanet edilmeye ihtiyaci varmis saskinim..

Kimse karısını başkasına emanet etmemeli niye etsin? Eşim böyle bir istekte bulunmaya yeltense ilk tepkiyi ben verirdim. Yollarda perişan olmayı da yeğlerdim açıkçası. Konu sahibinin eşi olmasa ne yapacaktı kadın?

Sizin dediğiniz gibi bir senaryo olsa da niye baştan kabul edip esinizin arkadaşıyla ise gidip kendinizi başkasına emanet edilen varlık pozisyonuna soktunuz derdim açıkçası.

Konu sahibi, eşinin sadık olmasını istediğini yazmış bir mesajında demek ki genel bir sıkıntısı var kadınlara karşı.

Ayrıca iş hayatında kadınlara karşı kibarlıktan kırılan ama evde karısının suratına dahi bakmayan erkek sayısı da oldukça fazla. Konu sahibinin eşi bunlardan biri gibi geldi bana.

Son düzenleme:
Lafa gelince burada hepimiz bosan yaziyoruz. Bir kadin kendini ise goturup getiremiyor mu ben de bunu anlamiyorum. Eee biz bu kadinlara bosan acizmisin diyoruz? Demek ki kadinlarin hep emanet edilmeye ihtiyaci varmis saskinim..

kadinin baska birisine emanet edilmesine ben de karsiyim, mesele burda bir sekilde adamin arkadasindan boyle bir ricada bulunup dolayli da olsa emanet etmis olmasi. Adam da kabul etmis neticede arkadasinin esi. Burada kizilacak tek kisi konu sahibinin esi. Madem bu kadar kiskanc esi var, bu topa hic cikmayacakti

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…