KARASIZLIK (Eşim)

Evet haklısıniz

Yok bakin birkac mesajimda soyledim ben kesinlikle sizi kastetmiyorum,sizin konunuzdan bagimsiz diger uye arkadaslarla ilgili konustuk. Cogu uye kocasini kiskandigi icin baska bir kadinla ayni arabada yolculuk etmesini istemiyor. Biz bundan bahsettik. Sizdeki sorun esinizden kaynaklaniyor. Esiniz el iyisi ev delisi denilen turden. Bu arkadaslariniz olmasa baskasina kesin takilacak ve gereksiz samimiyet kuracak cinsten. Sizin bu durumda yapabileceginiz bir sey yok. Ya kabul edeceksiniz ya da esinizi gondereceksiniz evden bu kadar basit.

Bence siz xxx large siniz devir o kadar kötü ki hem erkekler hen kadınlar valla kimseye bu devirde güvenilmez ateşle barut yan yana da durmuyor şeytan insani yokluyor ki konu sahibi de bahsetmiş hem kadindan hem kocasından artık evli evli ilenaldatiyor eşlerini zaten dahamı cazip geliyor nedir boşan git sonra ne bok yiyorsan ye yani arkadaş ne diye böyle alengirli işlere girerler

Aynen evet el iyisi ev delisi hakkatten oturup adam akilli konusacam buna tahammül etmek zorunda değilim adamın evde hergün 3 çeşit yemeği yapılıyor ütüSü yapılıyor temizliği yapılıyor çamaşırı bulaşığı yıkanıyor iki bebege bakıyorum ama nedense ben değersiz oluyorum bunu hiçbir kadın haketmez bunu kaldıramıyorum sanırım kıskançlığım saldirganligim bundan bıktım artık bu rutinlerin arasında yaşlanıp gidiyorum eyvallah ama yaş giderken bende sevilmek sayılmak istiyorum

Ben de tam olarak bunu kastediyorum. Bir mesajda da yazdim, konu sahibin esi hatali ama diger uyeler demis ayni arabaya bile binmesin, bu yanlis dusunce

Hayir hanimefendi siz yanlis dusunuyorsunuz, insanlar ayni arabaya binince aralarinda bir sey olmuyor

Kesinlikle. Yerden goge haklisiniz bunda.

Kadının kocasındaki rahatlığa bak ya ayağı yokmu karının kendi gitsin nefret ediyorum ya şu gereksiz samimiyetlerden

Ben bekarken evli arkadaşlarımla iki araba olarak başka şehre düğüne gittik. Ben bir evli çiftin arabasına bindim, bekar olan arkadaşım da diğer çiftin arabasındaydı. O arabadaki çiftin bebeği vardı. Annesi bebekle arkaya oturdu. Bekar arkadaşım öne oturdu böylece. Dönüşte memlekete bomba gibi düşen haber: Antalyada hasanı gördük, yanında sarışın bir kadınla halbuki hasanın karısı arka koltukta bebek bakıyor, önde oturan 11 yaşından beri arkadaşları

Bu arada bayanın eşi lise arkadaşından emin, kadın da aynı şekilde “hem kocam emin hem de lise arkadaşı bunlar” deyip nasıl olsa yanlış anlaşılmayız düşüncesiyle kendini güvende hissederek rahat davranıyor. Konu sahibi ve eşi arasındaki durumları bilemezler. Onlar burada kesinlikle suçlanacak durumda değiller

Sen fazla large sin canim.Karisi çocuk değil,gerekirse otobüsle, dolmuşla gitsin.Bananeeee,neyle giderse gitsin.Ben de gitmem,eşimde biriyle gidemez.Nolmus merhametten maraz doğmuş.Siz gayet iyi niyetle düşünüyorsunuz fakat insanlar kötü çok kötü

Ama 2-3 arabada beraber seyahat etti diye beni birakacak adam da zaten yanimda durmasin bi zahmet

Ama 2-3 arabada beraber seyahat etti diye beni birakacak adam da zaten yanimda durmasin bi zahmet
Bak canım o öyle değil.Bak senin eşinle sen hemfikirsin.İkinizede gayet normal geliyor olabilir,kimene kimseyi ilgilendirmez.Ama gerçekten ben de eşimde aynı düşünüyoruz.Ha akrabamız olur,huyunu suyunu biliriz o ayrı mesele.Ama bende eşimde resmiyetten yanayizdir.Senin düşünceni yadirgamiyorum asla.Ama belki yetişme tarzı belki öyle görme diyelim ben daha dikkatli olunması taraftarıyım.Ama saygı duyarım herkesin fikrine

Bak mesela kadın omce baska bırıyle gıdıp gelıyormus ondan yüz goremeyınce konu sahıbınn esıyle gıtmeye baslamıs ve adamla hahaha kıkıkılermıs konu shaıbı ona ragmen hıc tepkısınu koymamıs yanı koysa kadınnbu derece rahat olamazdı. Konu sahıbı zaten kadınıda suclamıyor ,kadına yuz veren mesafe koymayan, esıni hıce sayarken bu kadına saygı duyan esıne kızıyor.bende esım bazen tartısırız bana sacma salak konusma demıstı. Hayırdır beb salaksam daha akıllısını bulsaydın dedım. Bana salak dıyen adam ıste arkadasımm esı olsun vs gayet kıbar esprılı anlıyorum yabancı bı kadın oldugu ıcın saygı gostermsk kıbar davranmak zorunda ama ıstese bunu becerebılıyormus ozaman evde neden bu denli nezaketlı degılsın derım. Bırdaha bana hakaret edip baska kadınlara kıbarlıktan kırıldıgını gorursem senı oracıkta bozarım dedım. Oyle oyle duzelttık smdı bana haksızda olsam haksret vs savuramıyor. Konu sahıbınn esı kadını dınlemıuormus bıle goruyorsun zaten karın bugune kadr haharakıkırınıze bısey dememıs smaımıyetınıze bısey dememıs ama artık yeter yanı bu kadt absrtmsnn luzmu yok goruyorsun karında uzuluyor onuda bıraz goz onune al mesafenı koy zormu. Bak bende bekardım calısıyordum aynı ıs yerınden bır abıyla aymı mahallede oturyoduk. Sabahlafı normalde kendım gıdebılıyorm sonra iş yerımız degıstı ben hersabah 3 dolmus ddgıstırmej zorunda kalıyordum sırketle konstm ya yol paramı vetın yada ayrılcam ben hersbaah 3 tand dolms dsgıstıyorm herkestdn erken cıkıyorm yollara. Herkestende gec donuyorm eve kısın hava kararıyor dolmus bulamıuorm arabamızda yoktu bırakcak. Patron yol paramı karsıladı oyls hallettım sonra dedıkı yol parasını kaldırcam ben senn yerıne her ay x abıne benzın parası verıcem o senı gotıfup getırsın bundan sonra dedı. X abı de tmm olur zaten aynınyerde oturyodz dedı 1 ay boynca onla gıdıp geldım sknra esı bana surdklı sosyal medyadan yZıyordu canım sana kek yolladım x abınle mutlaka tadına bak tmm abla detdm. Yanı kadınla aramız ıyıydı ben ne bılım meger kocazını takıp etmek ıcın bana yazıyormus. Iste dedı ssn her sabah abınlemı gıdıyosn dedı bende ala ala esınyle gıttıgımı bılmıyormu acaba dedım mexbuten yalan soyledm yok abla bazen onla gıdıyorm ama cok erken acılması gerekiyorsa yoksa kendım gıdıyorm ddm tmm canım dedı. Eve esı gelnce kavg etmısler x abı sabah bana dsdı kız senn yuzunden hanımla kavg ettm ben ona soylemıstım senı gotufup getırdıgmı sen yok goturmuyor demıssın dedı ne bılım abı karında bana madem bılıyor neden zarf atıyor bılmıyormus gbı bende yanlıs anlamasn dıye gıtmıyorm dedm dedm sonrada zaten asla bınmedım o arabaya kendım gıttım geldm. Valla aranız ne kadr ıyıde olsa yaknda olsanz abı kardste gorsenız evlı bırıyle gıtmek gelmek zamanla sıkntı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…