- 4 Eylül 2018
- 18.767
- 72.072
- 598
- Konu Sahibi haritacikiz
-
Asıl mesele bu aslında, konuyu kadın erkek arkadaşlığına indirgemeden, sadece konu sahibinin eşini göz önüne bakarak yorum yapınca, adamın yaptıklarının savunulacak hiçbir yanı kalmıyor.Adam eşine gostermedigi saygiyi, muhabbeti başkasina gosteriyor.
Her buldugu kadinla samimi olmaya calisan bir tip oldugunu da yazmiş konu sahibi.
Konu sahibinin kuzenleriyle bile gorusmesine izin vermiyorken kendisinin her buldugu kadinla ve bu kadinla samimi olmasi asla iyi niyetli olamaz, kişi kendinden bilir işi. Kendi kadinlarla konusup şakalaşirken kimbilir ne dusunuyor ki konu sahibinin lise arkadaslarini bile siliyor. Ben boyle birinin masum arkadaslik yaptigini dusunemem acikcasi.
Şunlara bakarak eşinin yaptiklari normal degil ama o kadin hayatinizdan ciksa da eşin degismeyecek gibi geliyor.
Sizin çevreniz böyle değildir belki? Yani anormal karsilamiyordur. Burda durum farklı adam karısına davrandığı gibi davranmıyor. Ve onu kisitlarken kendi istediği gibi davranıyor. Ve evet herkes eşinin başka biriyle sakalasmasini konuda olduğu gibi mic mic görüşüp lakaytlasmasini hoş karsilamaz.yazilan yorumlari okuyunca tum arkadaslarimizla arama mesafe koysam mi diye dusundum. hepimiz sozde cok iyiyiz iyi anlasiyoruz sakalasiyoruz yeri geliyo esler olmadan da gorusuyoruz, acaba iclerinde bu durumdan rahatsiz olan var midir diye dusundum. hic ihtimal vermezdim ama yapilan yorumlara bakilirsa cogunluk anormal karsilamis.
Adamlar bosuna pisirik olmuyor. Benim oyle arkadaslarim var ki adamlarin yularlarini oyle bir sıkmıslar ki,selam dahi veremiyorlar o adamlar disi gorduklerinde. Yazik ben uzuluyorum boyle hayatlara. Bosuna denmiyormus hayatiniz sectiginiz kisidir diye. Ya paranoyak bir manyakla evlenip omur boyu cekecekler ya da insan gibi bir insanla evlenmeyi secip mutlu olacaklar. Secim kendilerinin.Yanlış giden birşeyler olduğunda, en kestirme yoldan bir başka şeyin ardına sığınılıp "na problem bu işte" mantığı.
Darkçım, suların sellerin bastığı bir gün oğlumu okula bırakırken , apt. Otoparkında rastlaştığımız komşu da arabaya sığındı. Henüz otoparktan çıkarken teli çaldı. "Efendim, tamam be kes"dedi ve arabadan inip, teşekkür edip yürüdü.Nasıl yağıyordu anlatamam. Tabi buyrun, dedim sonra ben devam. Ha bir daha meteor düşse adamın kafasına ben herhangi bir girişimde bulunmam. Gelmek isteyen buyursun der geçerim.
Huzur için, aynı frekansta olunan arkadaşlar tutulmalı hayatımızda. Kadının kapısına gidip, kocanı kaçıracak halim yok durağa bırakcaktım mı diyeyim? Kadının zihnyet bu.Amaann tırt bu beni kötü insanda yapmaz, melek te yapmaz.
Konu sahibi "ortaligi ayaga kaldirdim"yazsaydi,bu defa da aaaa cirkeflesmenin geregi yok,sessizce asilce gitmeliydin,görmezden gelmeliydin,bu en büyük cezadir"yorumlari gelirdi ama...Canim benim bosanacaksan sessizce mi bosanacaksin. Ikisini de cumle aleme rezil etmeden bir tadi olur mu
O kadinin ayarini simdiye kadar vermemissin bir de gidip gelmekeri eklemissin cok fazla beklememis misin?
Konu sahibi "ortaligi ayaga kaldirdim"yazsaydi,bu defa da aaaa cirkeflesmenin geregi yok,sessizce asilce gitmeliydin,görmezden gelmeliydin,bu en büyük cezadir"yorumlari gelirdi ama...
Kimdir onlar hemsire? Acik konusalim degil miLaydilerde gelmişler efenim. Hoşgeldiniz hormetler
Böyle bir durumda yapılabilecek hiç bir şey yok. Çünkü kadını hayatınızdan çıkartıyorsun yine elinin altındaki en yakın, en ulaşılabilir, en vasıfsız kişiye yöneliyor.Sizce böyle bir durumda ne yapılmalı
Hemen hemen herkes rahatsiz oluyor boyle muhabbetlerden. Herkes esli-cocuklu olarak yasamak istiyor. Kimse hayatina komsu,arkadas sokmak istemiyor valla benim cevrem o sekilde. Ben de bu bakis acisindan rahatsizim. Konu konuyu aciyor sohbet ediyoruz burda da ona bile katlanamiyor kimse. Herkesin elinde esinin yulari var. Kadin erkek fark etmiyor, esler birbirini kisitlama pesinde benceyazilan yorumlari okuyunca tum arkadaslarimizla arama mesafe koysam mi diye dusundum. hepimiz sozde cok iyiyiz iyi anlasiyoruz sakalasiyoruz yeri geliyo esler olmadan da gorusuyoruz, acaba iclerinde bu durumdan rahatsiz olan var midir diye dusundum. hic ihtimal vermezdim ama yapilan yorumlara bakilirsa cogunluk anormal karsilamis.
Onlar asiller biz avamız. Bende yolardim. Yolmuslugum vardırKonu sahibi "ortaligi ayaga kaldirdim"yazsaydi,bu defa da aaaa cirkeflesmenin geregi yok,sessizce asilce gitmeliydin,görmezden gelmeliydin,bu en büyük cezadir"yorumlari gelirdi ama...
Bence en kısa zamanda boşanmalısınız çünkü hem eşinize güvenininzde hem de özgüveninizde büyük sıkıntı var. Yoksa anlattığınız şeyler son derece normal şeyler. Tabiki bir kadın erkek arkadaşının arabasına binebilir. Tabiki bir erkek bir kadın arkadaşıyla şakalaşabilir bunlarda tuhaflık yok da sorun sizin ilişkinizde bence.Merhaba arkadaşlar konu eşim ve bayan iş arkadaşı..şöyle ki eşim bu bayan arkadas ve bu bayanın eşi aynı yerde çalışıyor bu bayanın eşi iş için il dışında bi süre orda kalacak adam eşimden rica etmiş benim hanimida işe getir götür diye tamam buraya kadar sıkıntı yok benim için sorun bu kadın gereksiz samimi oluyo eşimle sakalasmalar çocuk oynatiyoruz diye yakinlasmalar felan oluyor birbirimize gidip geliyoruz ailecek çok şahit oldum eşime dedim yapma diye uyardım biraz çekti kendi geri ama iş yerinde nasillardir bilmiyorum sabah 8 den akşam 6 ya kadar beraberler ayrıca hafta sonlarında beraberiz çoğu zaman artık gına geldi.. arabada başbaşlar felan ayrıca bu bayan bi kaç gün başka bir adamın arabasıyla gitti sonra kadın ben onda rahat edemiyorum demiş eşime yani rahat olacak ne var 10 dk yol gidip geleceksin alt tarafı adamda aynı iş yerinden yani aynı yere gidiyorlar zaten..kadın eşime otur diyo oturuyo kalk diyo kalkiyo köpeği olmuş yani..kadından banane ben eşime kızıyorum bana göstermediği saygıyı o kadına gösteriyor..eşime karşı hiç bir saygım sevgim kalmadı bazen eve gelmesinden bile rahatsız oluyorum o yokken daha rahatım diyorum gemileri yakıp yeni bi hayat kurmak istiyorum iki tane bebeğim var onlarida bahane etmiyorum ama neyi beklediğimi bende bilmiyorum..
Evliliği sahip-köle ilişkisi sananlar çok fazla malesefHemen hemen herkes rahatsiz oluyor boyle muhabbetlerden. Herkes esli-cocuklu olarak yasamak istiyor. Kimse hayatina komsu,arkadas sokmak istemiyor valla benim cevrem o sekilde. Ben de bu bakis acisindan rahatsizim. Konu konuyu aciyor sohbet ediyoruz burda da ona bile katlanamiyor kimse. Herkesin elinde esinin yulari var. Kadin erkek fark etmiyor, esler birbirini kisitlama pesinde bence
Ben de pek asilim amaOnlar asiller biz avamız. Bende yolardim. Yolmuslugum vardır
gorusmek istememeyi kendi cekirdek ailesiyle olmak istemesini anliyorum insanlarin da, esinin baskalariyla sohbet etmesini hazmedemeyi filan anlayamiyorum. herkes kendine uygun esler bulsun boyle uyumsuz luzumsuz evlilikler yapilmasin o halde.Hemen hemen herkes rahatsiz oluyor boyle muhabbetlerden. Herkes esli-cocuklu olarak yasamak istiyor. Kimse hayatina komsu,arkadas sokmak istemiyor valla benim cevrem o sekilde. Ben de bu bakis acisindan rahatsizim. Konu konuyu aciyor sohbet ediyoruz burda da ona bile katlanamiyor kimse. Herkesin elinde esinin yulari var. Kadin erkek fark etmiyor, esler birbirini kisitlama pesinde bence
Ah keske oyle olsagorusmek istememeyi kendi cekirdek ailesiyle olmak istemesini anliyorum insanlarin da, esinin baskalariyla sohbet etmesini hazmedemeyi filan anlayamiyorum. herkes kendine uygun esler bulsun boyle uyumsuz luzumsuz evlilikler yapilmasin o halde.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?