KARASIZLIK (Eşim)

Çocuklar olmuş bir kere bunun için konu sahibine yüklenmeyin arkadaşlar. Bazı şeyler bir yerden sonra tak edebilir...

Nafaka konusunda bile onun parasına mi ihtiyacı var kadın calisip kendi ayağı üzerinde durmalı deniyor da neden kadın konu sahibinin eşiyle gitmek zorunda. Ortada bir sorun var ki rahatsız olunmuş. Benim eşim de iş arkadaşı bayanı çok getirdi götürdü ama lackalik yoktu kadını da tanırdım asla şaka vs yoktu ve başka zaman da görüşmezdik. Bunda bile yanına oturmasini kiskanmadim değil arkadaşı ayrı bir tuhaf karısını neden emanet ediyor. Ne alaka. Eski arkadasi diye aralarında bir kıvılcım olmayacağını kimse garanti edemez.

Neyse sakalasma sık sık gorusme konusunda eşinizle net konuşun. Bunu her kadın kaldıramaz. Size hak veriyorum yaşadığınız durum çok sinir bozucu. Önüne gecmezseniz başka kötü şeyler olabilir.

yazilan yorumlari okuyunca tum arkadaslarimizla arama mesafe koysam mi diye dusundum. hepimiz sozde cok iyiyiz iyi anlasiyoruz sakalasiyoruz yeri geliyo esler olmadan da gorusuyoruz, acaba iclerinde bu durumdan rahatsiz olan var midir diye dusundum. hic ihtimal vermezdim ama yapilan yorumlara bakilirsa cogunluk anormal karsilamis.

Kadının eşi en az kadın kadar tuhaf ve geniş (eğer gerçekten böyle bir talepte bulunduysa tabi)
Sıkıntı Eşinizde aslında sizin eşiniz ciddi bir tavır takınsa kadın o şekilde lakayt tavırlar sergilemekten çekinir..
Siz Kadını arayın yüz yüze görüşmek istediğinizi dile getirin . Ama kadının üzerine Asla gitmeyin Eşim diyerek girin konuya mesela Eşimin yakın tavırları sadece size karşı değil genel olarak her bayana bu şekilde samimi yaklaşıyor beni rahatsız eden mevzu ise sizde o yaklaşıma karşılık veriyorsunuz ve ben ciddi anlamda rahatsız oluyorum deyin.
Ya da dertleşmek istediğinizi söyleyin Eşinizden yakının.. eşim gerekli gereksiz her gördüğü bayanla samimiyet kuruyor vs vs diye yakının yani Kızım sana söylüyorum gelinim sen anla hesabı yapın..Sonucunda daha ciddi olup Tavırlarını değiştirebilir ..

Adam eşine gostermedigi saygiyi, muhabbeti başkasina gosteriyor.
Her buldugu kadinla samimi olmaya calisan bir tip oldugunu da yazmiş konu sahibi.

Konu sahibinin kuzenleriyle bile gorusmesine izin vermiyorken kendisinin her buldugu kadinla ve bu kadinla samimi olmasi asla iyi niyetli olamaz, kişi kendinden bilir işi. Kendi kadinlarla konusup şakalaşirken kimbilir ne dusunuyor ki konu sahibinin lise arkadaslarini bile siliyor. Ben boyle birinin masum arkadaslik yaptigini dusunemem acikcasi.

Şunlara bakarak eşinin yaptiklari normal degil ama o kadin hayatinizdan ciksa da eşin degismeyecek gibi geliyor.

Asıl mesele bu aslında, konuyu kadın erkek arkadaşlığına indirgemeden, sadece konu sahibinin eşini göz önüne bakarak yorum yapınca, adamın yaptıklarının savunulacak hiçbir yanı kalmıyor.

Sizin çevreniz böyle değildir belki? Yani anormal karsilamiyordur. Burda durum farklı adam karısına davrandığı gibi davranmıyor. Ve onu kisitlarken kendi istediği gibi davranıyor. Ve evet herkes eşinin başka biriyle sakalasmasini konuda olduğu gibi mic mic görüşüp lakaytlasmasini hoş karsilamaz.

Adamlar bosuna pisirik olmuyor. Benim oyle arkadaslarim var ki adamlarin yularlarini oyle bir sıkmıslar ki,selam dahi veremiyorlar o adamlar disi gorduklerinde. Yazik ben uzuluyorum boyle hayatlara. Bosuna denmiyormus hayatiniz sectiginiz kisidir diye. Ya paranoyak bir manyakla evlenip omur boyu cekecekler ya da insan gibi bir insanla evlenmeyi secip mutlu olacaklar. Secim kendilerinin.

Canim benim bosanacaksan sessizce mi bosanacaksin. Ikisini de cumle aleme rezil etmeden bir tadi olur mu
O kadinin ayarini simdiye kadar vermemissin bir de gidip gelmekeri eklemissin cok fazla beklememis misin?
Konu sahibi "ortaligi ayaga kaldirdim"yazsaydi,bu defa da aaaa cirkeflesmenin geregi yok,sessizce asilce gitmeliydin,görmezden gelmeliydin,bu en büyük cezadir"yorumlari gelirdi ama...

Konu sahibi "ortaligi ayaga kaldirdim"yazsaydi,bu defa da aaaa cirkeflesmenin geregi yok,sessizce asilce gitmeliydin,görmezden gelmeliydin,bu en büyük cezadir"yorumlari gelirdi ama...

Dogru valla :))) ben boyle bir durumda sessiz kalmayip adami yolardim da ondan seyettim

Sizce böyle bir durumda ne yapılmalı
Böyle bir durumda yapılabilecek hiç bir şey yok. Çünkü kadını hayatınızdan çıkartıyorsun yine elinin altındaki en yakın, en ulaşılabilir, en vasıfsız kişiye yöneliyor.

Mesafe koymak ve ciddiyet güzel şeydir. Ancak bazı durumlarda geçerli olmuyor. Karşınızdaki flörtöz bir erkekse siz 4*4 lük dahi olsanız engel olamıyorsunuz. İçinde birazda narsizm varsa yandı gülüm keten helva.

Hemen hemen herkes rahatsiz oluyor boyle muhabbetlerden. Herkes esli-cocuklu olarak yasamak istiyor. Kimse hayatina komsu,arkadas sokmak istemiyor valla benim cevrem o sekilde. Ben de bu bakis acisindan rahatsizim. Konu konuyu aciyor sohbet ediyoruz burda da ona bile katlanamiyor kimse. Herkesin elinde esinin yulari var. Kadin erkek fark etmiyor, esler birbirini kisitlama pesinde bence

Bence en kısa zamanda boşanmalısınız çünkü hem eşinize güvenininzde hem de özgüveninizde büyük sıkıntı var. Yoksa anlattığınız şeyler son derece normal şeyler. Tabiki bir kadın erkek arkadaşının arabasına binebilir. Tabiki bir erkek bir kadın arkadaşıyla şakalaşabilir bunlarda tuhaflık yok da sorun sizin ilişkinizde bence.

Evliliği sahip-köle ilişkisi sananlar çok fazla malesef

Bu kadın degil bence sorun. Sorun eşinin her kadınla samimi olmaya calismasi. En yakininda bu kadin olunca bunula samimi olmus ama bugun bu kadin yarin baska kadin. En sinir olduğum şey civik erkek tipi ve ne yapsan düzelecegini pek sanmam

gorusmek istememeyi kendi cekirdek ailesiyle olmak istemesini anliyorum insanlarin da, esinin baskalariyla sohbet etmesini hazmedemeyi filan anlayamiyorum. herkes kendine uygun esler bulsun boyle uyumsuz luzumsuz evlilikler yapilmasin o halde.

gorusmek istememeyi kendi cekirdek ailesiyle olmak istemesini anliyorum insanlarin da, esinin baskalariyla sohbet etmesini hazmedemeyi filan anlayamiyorum. herkes kendine uygun esler bulsun boyle uyumsuz luzumsuz evlilikler yapilmasin o halde.
Ah keske oyle olsa
Allah da kulaksiza kupe,burunsuza hizma verir inadina

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…