- 16 Mayıs 2019
- 479
- 397
- 23
- Konu Sahibi haritacikiz
-
pardon ?Arkadaslar herkes mi cok kiskanc ben mi fazla large’im bilemedimyahu eski, taaaa liseden beri arkadas olan iki insan birbirlerine eslerini emanet edebilirler, eski tanisiyorlar adamin huyunu suyunu bildiginden ise goturup getir demis ne var bunda? Burda asil kriz konu sahibinden cikiyor siz onu kaciriyorsunuz, esi diger kadinin dediklerini yapiyor, kendisine saygi duymuyor diye kiskanclik krizinde bir konu sahibi var. Yoksa ayni guzergahta olan ve yakin tanisan insanlarin birlikte ise gidip gelmesinden daha dogal bi sey olamaz
benimle evli olup başka kadına hayran olması, ve bunu bana yansıtması...Yorumlara cok sasirdim yok rezil et vs.yaw arada iliski mi var ki rezil edecek durduk yerde iftira.yapmayin.adam kadina hayrandir olabilir.siz onlem alin.hissedilir cunku.gurur zedeler ayrica.gorusmek istwmiyorum deyin bakalim kadindan hoslanmiyorum deyin bakalim esiniz ne diyecek
Hayranlık nerede yahu?benimle evli olup başka kadına hayran olması, ve bunu bana yansıtması...
bu size nasıl normal geliyor. ben de sizin yorumunuza şaşırdım kusura bakmayın
AYnen ya herkes demis ki genislik bilmem ne. Bu genislik degil,hayatta isyeri gormemis insan bile ayni yone gidecegi birini arabasina alir. Ben eger arabayla evden ciktiysam yokus asagi inerken hep bakinirim konu komsum yuruyorsa bile yaninda durur binmesini teklif ederim. Komsu bana emanet olmuyor bu durumda ben kibarlik yapiyorum. Her arabama binenle sevisecegim anlamina gelmiyor ki valla herkes saka gibiaraba mi gormemisler,is hayati mi gormemisler anlayamadim
ben konu sahibi değilim "uyarı"... aşağıdaki yoruma cevap verdim. okuduğunuz üzere hayranlıktan bahsetmiş. sizin hayat örneğiniz eşinizin nezaketi. Hayranlık bambaşka birşeyHayranlık nerede yahu?
Siz olayı kadına indirgiyorsunuz ama ben size kendi hayatımdan örnek vereyim.
Geçen evli arkadaşlarımız geldi, karısı hamileymiş.
Masada oturalım dediler, benim bar taburelerim var, yüksekler.
Eşim koştura koştura içeriden sandalye taşıyor hamile kadın çıkamaz diye.
Ömrümün 2 senesini hamile geçirdim ve o sandalyelerde yaşadım yani ben.
Bir kere bile bana sen yapamazsın edemezsin bir şeyi demedi, hele sandalyeye oturmak falan.
Aksine onları ben taşır üstüne çıkar dolaplardan eşya indirirdim
Bunun gibi niceleri.
Böyle davranışların sebebi, o kadınların hem eş hem de çevresi tarafından gördüğü saygıdır.
O kadına önce eşi değer veriyor ki benim odun ‘aaa ben de değer vermeliyim kıymetli çünkü eşi öyle yapardı ben de yapayım iyi olayım’ diyor.
Bu tip insanlar el iyisidir, başkaları tarafından sevilmek, takdir edilmek isterler.
Kısaca o ‘bayan’ yani kadınla alakalı bir sıkıntı yok, eşinizin karakterindeki başkalarına yaranma huyu sıkıntılı bu konuda.
Benim acilen göz doktoruna gitmem lazım kitap bile okuyamıyorum bulanık görüyorum resmen, bu kaç oldu konu sahibini karıştırmamben konu sahibi değilim "uyarı"... aşağıdaki yoruma cevap verdim. okuduğunuz üzere hayranlıktan bahsetmiş. sizin hayat örneğiniz eşinizin nezaketi. Hayranlık bambaşka birşey
Yasemenlikek .!.:
Yorumlara cok sasirdim yok rezil et vs.yaw arada iliski mi var ki rezil edecek durduk yerde iftira.yapmayin.adam kadina hayrandir olabilir.siz onlem alin.hissedilir cunku.gurur zedeler ayrica.gorusmek istwmiyorum deyin bakalim kadindan hoslanmiyorum deyin bakalim esiniz ne diyecek
yorumlar karismis bana mi yazdiniz anlayamadimben konu sahibi değilim "uyarı"... aşağıdaki yoruma cevap verdim. okuduğunuz üzere hayranlıktan bahsetmiş. sizin hayat örneğiniz eşinizin nezaketi. Hayranlık bambaşka birşey
Yasemenlikek .!.:
Yorumlara cok sasirdim yok rezil et vs.yaw arada iliski mi var ki rezil edecek durduk yerde iftira.yapmayin.adam kadina hayrandir olabilir.siz onlem alin.hissedilir cunku.gurur zedeler ayrica.gorusmek istwmiyorum deyin bakalim kadindan hoslanmiyorum deyin bakalim esiniz ne diyecek
hazmedememek yanlış ama bence burda eşini/sevgilisini kırmayacak çizgiyi belirlemek önemli.gorusmek istememeyi kendi cekirdek ailesiyle olmak istemesini anliyorum insanlarin da, esinin baskalariyla sohbet etmesini hazmedemeyi filan anlayamiyorum. herkes kendine uygun esler bulsun boyle uyumsuz luzumsuz evlilikler yapilmasin o halde.
hazmedememek yanlış ama bence burda eşini/sevgilisini kırmayacak çizgiyi belirlemek önemli.
hafta 8 gün 9 başbaşa arabayla gidip gelmek, zaten iş yerinde beraberken haftasonu da hep görüşmek, ayrıca başbaşa muhabbetler bence bir noktadan sonra herkesi incitir.
gerekli durumda elbette beraber gidilir, gelinir ama sürekli olması bana göre partneri zedeleyecek birşey.
Normal nerde yazmisim.kadini suclama.diyorum suc seni öküzde gorusmeyelim de diyorum.kadinin namusuna iftira atmak nedir diyorum.benimle evli olup başka kadına hayran olması, ve bunu bana yansıtması...
bu size nasıl normal geliyor. ben de sizin yorumunuza şaşırdım kusura bakmayın
"adam kadına hayrandır, olabilir." sözüne ben normal gördüğünüzü düşündüm.. Benim gibi de düşünen vardır eminim...Normal nerde yazmisim.kadini suclama.diyorum suc seni öküzde gorusmeyelim de diyorum.kadinin namusuna iftira atmak nedir diyorum.
AYnen ya herkes demis ki genislik bilmem ne. Bu genislik degil,hayatta isyeri gormemis insan bile ayni yone gidecegi birini arabasina alir. Ben eger arabayla evden ciktiysam yokus asagi inerken hep bakinirim konu komsum yuruyorsa bile yaninda durur binmesini teklif ederim. Komsu bana emanet olmuyor bu durumda ben kibarlik yapiyorum. Her arabama binenle sevisecegim anlamina gelmiyor ki valla herkes saka gibiaraba mi gormemisler,is hayati mi gormemisler anlayamadim
Simdi seni de nasil kinarlar burdaofff ki ne offf
Geçen servis saat kaçta dedim bir meslektaşım ben de öbür tarafa gidiyorum bırakayım dedi
gittim bindim adamın arabasına
adını da bilmem sanını da bilmem
bindik güzelce havadan sudan muhabbet ile geldik
haa sonra işte tam gideceğiniz yere bırakayım dedi ben de işyerimin olduğu yeri söyledim vs indim iyi günler diledim teşekkür ettim
valla sevişmedik
bu arada oğlum küçükken bakıcı belirli bir saatte gelirdi
o saatte evden çıkıp toplu taşıma ile işe yetişemezdim
eşim araba ile başka şehre gidince yakınlarda oturan bir arkadaş vardı onlar alırdı
bir gün benim iş arkadaşım kadının eşi geldi beni aldı işe bıraktı
yani adam iş arkadaşım da değil ama olsun aynı yol işte ne olacak ki
offf ki ne offf
Geçen servis saat kaçta dedim bir meslektaşım ben de öbür tarafa gidiyorum bırakayım dedi
haa sonra işte tam gideceğiniz yere bırakayım dedi ben de işyerimin olduğu yeri söyledim vs indim iyi günler diledim teşekkür ettim
valla sevişmedik
eşim araba ile başka şehre gidince yakınlarda oturan bir arkadaş vardı onlar alırdı
Kizlar tamamen size katiliyorum ve biraz taslandim onceki sayfalarda. İse ya da baska yere giderken kimlerin arabasina bindim, bunlardan benimle muhabbet etmekten keyif alan oldu mu vs diye sorgulayacagim nerdeyse (saka tabi ki, isim olmazSimdi seni de nasil kinarlar burdahapi yuttun damdam
Arabaya her bineni sevisiyor sandiklarindan paylasim olarak goruyorlar.Kizlar tamamen size katiliyorum ve biraz taslandim onceki sayfalarda. İse ya da baska yere giderken kimlerin arabasina bindim, bunlardan benimle muhabbet etmekten keyif alan oldu mu vs diye sorgulayacagim nerdeyse (saka tabi ki, isim olmaz)
Bir de konu sahibi bir yerde siz esinizi paylasmayi kabul ediyor olabilirsiniz ama ben etmiyorum gibi bi sey yazmis banaKiskanclik krizinde son noktayi yasiyor konu sahibi bence
Kizlar tamamen size katiliyorum ve biraz taslandim onceki sayfalarda. İse ya da baska yere giderken kimlerin arabasina bindim, bunlardan benimle muhabbet etmekten keyif alan oldu mu vs diye sorgulayacagim nerdeyse (saka tabi ki, isim olmaz)
Bir de konu sahibi bir yerde siz esinizi paylasmayi kabul ediyor olabilirsiniz ama ben etmiyorum gibi bi sey yazmis banaKiskanclik krizinde son noktayi yasiyor konu sahibi bence
Arabaya her bineni sevisiyor sandiklarindan paylasim olarak goruyorlar.
Konu sahibinin kocasi el iyisi bir insan. Konu sahibine deger vermiyor o ayri konu. Herkes de zannediyor ki arabaya binen kadindan oluyor bu. Hayir adamin hayirsizligindan oluyor,evine ailesine karsi dusuncesizliginden oluyor.
Benim de bunlara benzer milyon tane olayim var. Neden illa sevisir bunlar gozuyle yaklasiliyor bilmiyorum ve resmen insanlarin cocukluklarina inmek istiyorumişte sıkıntı burada bu kadar kıskanmak yanında oturdu diye paylaştığını düşünmek sıkıntılı
bu tarz konu çok buralarda
adamın yanında her gördüğü kadına asılacağına dair düşünce nasıl oluşuyor
burada yazdım yıllar önce hiç tanımadığım bir adam ile iş için şehir dışına gidecektik adam dedi ki benim arabam ticari yani iki kişilik palio vardı o zaman sıkıntı olur mu
yo dedim gittiğimiz yerdeki görevliler binsin diye taksi tutarız zaten
adam ok dedi sizin için sıkıntı yoksa bence de yok dedi
sonra anladım yani yanında oturmam sıkıntı olur mu diye soruyormuş o
adamla gittik yolda durduk bana tost aldı çay içtik
öğlen birlikte böyle manzaralı vs olan bir yerde balık yedik kimsecikler de yoktu etrafta
gittik işimizi yaptık en sonunda bir de tarlaya girdi bana biber topladı
hiç aklıma kötü bir şey gelmedi
ya da ne bileyim ofis arkadaşım vardı sabahtan akşama adamla iş yerinde baş başayız
bu adamın arabasına binmeyeyim mi eşi kıskanır vs diye
hatta birlikte kaza yaptık benim çocuğu okuldan almaya giderken
eşinin kardeşini çağırdı bizi götürsün diye tam bir skandallllll
ya da bir anı daha anlatayım
iş için Adana ya gittim bir de yanımda erkek eleman ile
dönüşte uçakta oturuyoruz tabii muhabbet vs zira zaten haftada 6 gün bir aradayız aramızda kaç göç yok
sonra dedi ki uçakta birisi var eşimin akrabasına benzettim onun ne işi var ki vs
sonra indik uçaktan İDO iskelesinde karşılaştık
bu kıza seslendi vs kızla konuştu
tabii muhtemelen tedirgin de oldu zira çevreleri vs bu duruma müsait
bizim yan yana biletimiz vardı kızı benim yanıma oturttu kendi gidip kızın yerine oturdu vs
sonra kızla muhabbet ettim X in eşi Y nin hepimizi tanıdığını vs vs
aradan birkaç yıl geçti
bu elemanın oğlunun sünnet düğününe gittik
orada geldi kız yanıma
hani karşılaşmıştık ya ben X abiyi yakaladım diye çok çekinmiştim ama anladım ki öyle şey olmazmış vs dedi
yani içi ve dışı farklı olabiliyor olayların
Konu sahibinin kocasi el iyisi bir insan. Konu sahibine deger vermiyor o ayri konu. Herkes de zannediyor ki arabaya binen kadindan oluyor bu. Hayir adamin hayirsizligindan oluyor,evine ailesine karsi dusuncesizliginden oluyor.
offf ki ne offf
valla sevişmedik
Kizlar tamamen size katiliyorum ve biraz taslandim onceki sayfalarda. İse ya da baska yere giderken kimlerin arabasina bindim, bunlardan benimle muhabbet etmekten keyif alan oldu mu vs diye sorgulayacagim nerdeyse (saka tabi ki, isim olmaz)
işte sıkıntı burada bu kadar kıskanmak yanında oturdu diye paylaştığını düşünmek sıkıntılı
bu tarz konu çok buralarda
adamın yanında her gördüğü kadına asılacağına dair düşünce nasıl oluşuyor
burada yazdım yıllar önce hiç tanımadığım bir adam ile iş için şehir dışına gidecektik adam dedi ki benim arabam ticari yani iki kişilik palio vardı o zaman sıkıntı olur mu
yo dedim gittiğimiz yerdeki görevliler binsin diye taksi tutarız zaten
adam ok dedi sizin için sıkıntı yoksa bence de yok dedi
sonra anladım yani yanında oturmam sıkıntı olur mu diye soruyormuş o
adamla gittik yolda durduk bana tost aldı çay içtik
öğlen birlikte böyle manzaralı vs olan bir yerde balık yedik kimsecikler de yoktu etrafta
gittik işimizi yaptık en sonunda bir de tarlaya girdi bana biber topladı
hiç aklıma kötü bir şey gelmedi
ya da ne bileyim ofis arkadaşım vardı sabahtan akşama adamla iş yerinde baş başayız
bu adamın arabasına binmeyeyim mi eşi kıskanır vs diye
hatta birlikte kaza yaptık benim çocuğu okuldan almaya giderken
eşinin kardeşini çağırdı bizi götürsün diye tam bir skandallllll
ya da bir anı daha anlatayım
iş için Adana ya gittim bir de yanımda erkek eleman ile
dönüşte uçakta oturuyoruz tabii muhabbet vs zira zaten haftada 6 gün bir aradayız aramızda kaç göç yok
sonra dedi ki uçakta birisi var eşimin akrabasına benzettim onun ne işi var ki vs
sonra indik uçaktan İDO iskelesinde karşılaştık
bu kıza seslendi vs kızla konuştu
tabii muhtemelen tedirgin de oldu zira çevreleri vs bu duruma müsait
bizim yan yana biletimiz vardı kızı benim yanıma oturttu kendi gidip kızın yerine oturdu vs
sonra kızla muhabbet ettim X in eşi Y nin hepimizi tanıdığını vs vs
aradan birkaç yıl geçti
bu elemanın oğlunun sünnet düğününe gittik
orada geldi kız yanıma
hani karşılaşmıştık ya ben X abiyi yakaladım diye çok çekinmiştim ama anladım ki öyle şey olmazmış vs dedi
yani içi ve dışı farklı olabiliyor olayların
Benim de bunlara benzer milyon tane olayim var. Neden illa sevisir bunlar gozuyle yaklasiliyor bilmiyorum ve resmen insanlarin cocukluklarina inmek istiyorum
Arkadaşlar ben anlatamadım galiba konumda seviştiler gibi bi cümle geçiyor mu ? Siz istediğiniz adamın arabasına binin istediğiniz gibi vakit geçirin bu sizin yaşam tarzınız olabilir bana ne herkes sizin gibi olmak zorunda degil ayrıca eşim de yol üstünde bir yere gitmek için araba durdurmaya çalışan insaları alıp goturmuslugude var yani hiç birine niye arabaya aldın diye kavgada etmedim siz ısrarla beni kötülemeye çalışıyorsunuz sorun şu arkadaşlar bu kadınla bu kadar vakit geçirmesini istemiyorum bu kadar basit sabah evden alıyor 10 saat iş yerinde beraberler akşam 6 da eve bırakıyor bu 10 saatte yetmiyor iki gün tatilimiz yine onlarla birlikte oluyoruz anlatabiliyormuyum.. Kadını da eşinide sevmiyorum samimi olmak istemiyorum bişeyler hissediyorum ki huzursuz oluyorumaman kocamın maceralarını da yazayım
gece 23.30 civarında ilçeden gelirken yanında kendi yaşıtı bekar bayan ile geliyor
hatta kadını evine de bırakıyor vs vs
hem de bu öyle iş yaptığı ya da işte birinin yanında çalışan da değil
kadın da ön koltukta oturmuştur değil mi
ya da akşamları gidip kafelerde vs kadınlarla görüşüyor
adam aldatacak olsa neden kafede görüşsün buna uygun bir yerde görüşür
hatta ben bir ara üni okuyordum
ona göre bir giyim kuşam, sırt çantası vs beni almaya geliyordu okul önüne
arabayı durdurup ben arabaya atlıyordum, hemen sonra vınnn
takılıyordum
bak buralarda seni tanıyan var
üni den kız ayarlamışsın diye sükse yaparsın diye :)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?