Karatay diyet günlüğüm

ensevdigimyesil

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
25 Nisan 2016
95
15
8
Merhaba arkadaşlar ben 65 kiloyum. bu kilolarımdan çok sıkıldım ve karatay diyetiyle zayıflamaya karar verdim. diyette 4. günümdeyim, tartılma işlemini 40 gün tamamlandıktan sonra yapacağım (yani haziranın başında).

22.04.1016 --> 65
02.06.2016 --> 59.8
22.04.2017 --> 53.5

Son düzenleme:
dün yediklerim:

sabah
iki yumurtayla yapılmış omlet

akşam
bol salata ile büyük bir porsiyon antrikot et

bugün yediklerim:

sabah
bir tane haşlanmış yumurta ile bir kibrit kutusu kadar beyaz peynir

öğlen
bir tabak enginar bakla yemeği, biraz yoğurt

akşam
4 tane köfte, bol salata

bu arada akşam yemeğinde dayanamayıp toplam 8 köfte yedim, boyutları küçük ve ızgara. o nedenle diyeti bozdum sayılmaz.

sabah yediklerim:
bir haşlanmış yumurta, biraz peynir

öğlen :
bir porsiyon köfte

şimdi de bir tane sade türk kahvesi içiyorum.
genelde yemek aralarında sade türk kahvesi, maden suyu, çay ya da nescafe içiyorum.

Sabah : bir avuç içi beyaz peynir, 5 tane zeytin Akşam : iki tabak mercimek çorbası Bu arada diyeti hızlandırmak için 3 gün sadece çorba içeceğim.

şimdi de içine yarım limon sıkılmış maden suyu içiyorum.

öncesinde iki tane sade türk kahvesi içtim.

Son düzenleme:
akşam çorbaya ek olarak bir kase kıymalı patlıcan yemeği yedim. hemen limonlu bir bardak su içtim.

sabah:
bir rafadan yumurta, biraz peynir, 5 tane zeytin
öğlen:
bir tabak kıymalı pırasa yemeği, azcık yoğurt
akşam:
bir tabak mercimek çorbası

bugün bir sade türk kahvesi ve 2 maden suyu içtim.

dayanamayıp akşam yemeğinde çorbaya ek olarak bir tabak patlıcan yemeği ve bir tavuk pirzola biraz da salata yedim. öncesinde iki bardak limonlu su içtim

bugünle beraber 7. günüm bitmek üzere. diyete alışmaya başladım, şimdi spor zamanı. yarından itibaren günde bir saat kondisyon bisikletine bineceğim.

bugün yediklerim
sabah: bir tane haşlanmış yumurta, biraz peynir
akşam: bir porsiyon antrikot et, salata
3 tane sade türk kahvesi, iki maden suyu, bir limonlu su

spor: 10 dakika kondisyon bisiklet (94 kcal)
bir hafta boyunca sadece 10 dakika bisiklet süreceğim. 2. hafta 15 dakikaya çıkaracağım. 3. hafta 20, 4. hafta 25 dk şeklinde olacak. kendime fazla yüklenmek istemiyorum.

IMG_2150.webp

bugün 9. günüm ve nisan ayı bitmek üzere. 31 gün sonra tartılacağım.
bugün yediklerim
sabah: KKK (klasik karatay kahvaltısı) ve hemen bir bardak limonlu su
akşam: 300 gr büyüklüğünde çupra, bol salata ve hemen ardından bir bardak limonlu su

spor: 30 dk tempolu yürüyüş, 10 dk kondisyon bisikleti.
aynı zamanda her gün köpeğimi yarım saat gezdiriyorum.

sabah bir tane haşlanmış yumurta, 2 kase mercimek çorbası. akşam da bir tabak mercimek çorbası içeceğim. 10 dk kondisyon bisikleti (86kcal harcadım) kullandım.

bugün 10. günüm ve daha kimse destek olmak için günlüğüme yazmadı. sanırım tek başıma başaracağım, ne olursa olsun aşırı motive oldum, bırakmayacağım. buraya kimse yazmıyor diye burasını da bırakmayacağım. şimdiden pantolonum bolarmaya başladı ama tartılmayacağım. tartı zamanım haziranın ilk günü. 40 günüm bittikten sonra bir 40 gün daha yapacağım, sonra bir 40 gün daha.

bugün yediklerim
sabah bir haşlanmış yumurta, 2 tabak yoğurt çorbası,bir bardak limonlu su, iki fincan sade türk kahvesi, akşam bir tabak yoğurt çorbası, bir bardak limonlu çay. spor olarak da 40 dk köpeğimi dolaştırdım, kondisyon bisikletine akşam bineceğim.

10 dk kondisyon bisikletimi de sürdüm, 96 kcal harcadım.

Eklentiler

• IMG_2151.webp
    IMG_2151.webp
    6,8 KB · Görüntüleme: 61
Selam diyet günlüğünü okudum. Ben de bugün karatay diyetine vaşladım ama senin yazılarını okuyunca açıkçası gözüm biraz korktu. Öncelikle şunu söylemeliyim bence çok azimlisin ve bu yediklerinle nasıl doyuyorsun anlayamadım

Selam diyet günlüğünü okudum. Ben de bugün karatay diyetine vaşladım ama senin yazılarını okuyunca açıkçası gözüm biraz korktu. Öncelikle şunu söylemeliyim bence çok azimlisin ve bu yediklerinle nasıl doyuyorsun anlayamadım
merhaba hiç gözün korkmasın, ben bütün gün evdeyim, çalışmıyorum, çoluğum çocugum da yok. kalori harcamam kısıtlı o nedenle.çalışan ve çocuklu bir kadınsan kesinlikle benimki gibi beslenmeni önermem. öte yandan diyetimin ilk günleri gayet normal yiyordum, zaman geçtikçe iştahım azaldı, canım istemez oldu, kendimi zorlamıyorum yemiyeceğim diye.
glisemik indeksi düşük yiyecekler yediğim için acıkmıyorum, üstüne limonlu su içiyorum, çünkü yediklerimin glisemik indeksini daha çok düşürüyor, yiyecekler kana daha geç karışıyor. o nedenle acıkmıyorum. karatay yapıyorum derken şeker hamurişi ekmek vs. yemiyorum. et sebze yiyorum.

Back
X