sağol canımm ben de senle aynı durumdayım loxii inşallah veririzzz bu haftaaa
muhabbet edelimm tabii tatlımm haftasonu yoktumm artık burdayımmm. karşılaşamıyoruzz bi dee:26:
merhaba canımmm. hepimiz yeni bir başlangıç yaptıkk ileriye bakalım şekerimmm bundan sonrası için dikkat edelimmm
iyi aksamlar arkadaslar bugün diyetimin 28.günü ve suanda her sey iyi gidiyor kitabı bitirdim ve dogru bildigim cogu seyin yanlıs oldugunu anladım iyikide okumusum.
pilates nasıl gidiyor idealistim,faydasını görüyor musun?
bande burda benı motive eden yardımcı olan herkesi çooooooooooooook seviyorumaman eksik kalma sen yürü yürü :)) yürüyüş cenevarııı yürüki biz gaza gelelim
yürüdüm geldim papişşya band dışarısı gibi olmuyor dışarıda yürümek en güzeli saat 17:19 şu an ve toplam adım 6752 oldu tempolu yürüyüş sürem tam 30 dk akşamda yaparım inşallah bişeyler 10 bini tamamlarım herhalde bakalım
jarniiimm canım benimm nede güzel yazmışsın hepiciğinii moral oldu bana iyiki varsınnn canım jarnimmm amin aminn hepimiz olalım mutluluk sarhoşuu yürüyünce oluyorum ben galiba şu an mesela durduk yere mutluyum :))
bende burayı sizleri seviyorum süperiz süpersiniz süperlerrrr52:
aynen katılıyorummm sana akşama uygulamalı olarak hatırlamalı hatırlatmalı :)
evet tanem birtanemmm maşallahhhh
loxaaa yüzbin baloncuk yuttun mu? :)) içtiğin sular yağ olarak çıksın inşallahhh :))
handannn bizde özledikkkkk ben gidiyorum ama olsun yarın gene görüşürüzz afiyet olsunn muckk
kimse tutamazzz heleki beni kimse tutamaz bu gazla eve gidiyorum tepinebildiğim kadar tepinicem aşağıdada sevmediğim görümcem var börülce suratlıı onada iyi gelir benim tepinmeler heheben kaçar hepinizi seviyorum yarın görüşürüz anacımmmm
ben burda 2 hafdadan beri burdayımda belki buyapdıgın şey herhalde bizden önçe uygulanan bıseyde ben hıç anlamadım ançak resimlere bakıp anlıyorum zaten buyazdıgımıda büyük hıtımale okumıyaçaksın daha seçkin yazsan çünkü güzel kilo veren arkadaşlarımızdansı bızde anlalırzIyı Aksamlar Karatay Dıyetı yapan kızlar ...... 1.ogun(kahvaltım): Su,omega3 balık yagı takvıye 2kapsul(m...p (12 TL. 60 kapsul var ıcınde)),bır cay bardagı cevız ,bır avuc beyaz peynır,bır cay kasıgı keten tohumu(1cay kasıgı kabızlıga ıyı gelır(1 cay kasıgından fazlası ıshal yapabılır)),nane cayı (normal cay demır eksıklıgıne neden oluyor yemekle tuketmıyorum,1,5 saat sonra cay ıcıyorum.),2 kaysı kıvamında haslanmıs yumurta,2 bıber,bır ıncır ,3 kahverengı kuru kaysı(ıcıne kakao koyuyorum).
.....2. Öğün(aksam):Bır tabak etlı patlıcan yemegı,bır kase barbunya,domates bıber,bır bardak ayran,omega3 balık yagı takvıye 2 kapsul(m...p (12 TL. 60 kapsul var ıcınde),bır cay kasıgı keten tohumu(1cay kasıgı kabızlıga ıyı gelır(1 cay kasıgından fazlası ıshal yapabılır)),bıber,zeytın................... .......... ...................... (Yemekten once aslında toktum(aylar sonra boyleyım) ama hem gunluk 1000 kalorıden asagı tuketmek ıstemıyorum(kas kaybına neden olabılır(ıc organlarda yaralar fılan olusmasın)),hem de tuketımım cok kalıtelı olmayabılır dıye tok olmama ragmen yedım.)
Sıvı:Tonla su
Spor: 1 saat ev ısı yaptım ,30 dakıka yurudum, oley oley artık tempolu yuruyebılıyorum, tombul hatun gorunce ,Karatay Dıyetın'den bahsedıyorum, yuruyus tempom ıkı kat artıyor ,bır de burda cok paylasım yapmak ıyı gelıyor(zıhın sporu canım,mutluluk hormonu endorfını tetıklıyor,karacıgerımın sanal stresle yag salgılaması duruyor,kronık kabızlık ortadan kalkıyor)
Onemlı not:Aksam saat 8 den sonra lahana dahı yemıyorum, meyvelerı asla bu saatten sonra tuketmıyorum.(Bu cok onemlı ) ayran ya da sut ıcıyorum. Kahvaltımı geceden hazırlıyorum. Dısardaysam bıle yemegımı yanımda tasıyorum. Kolay gelsın hepımıze
canım sıkılıyor ya bı kılo veremıyorum spor yapamıyroum
l carnıtın ve cla dıye bısı arastırıyorum l carnıtın yag yakımını hızlandırıyormus
cla ıse basen göbek yaglarına etkı edıymus
vucutta var olan maddelermıs aslında ama atıyorum bende azmıs yada sısmanlarda yani. hanı dıyoruzya bazıları zayıf dıye guya onlarda bu maddeler cokmus . l carnıtın yagın hucreye kolay gecıp mıtokondrıye gecıp yakılamsını saglıyormus
acaba kullannan oldumu kızlar canan hoca gıbı etkısıne ınanmayanlarda var
kızım ve eşim iizn verırse bır saat yurüycemm
hepimiz aynıyız ya bırbımıze dıycek lafımız yokbugün arkadaşa gitmiştim 2-3kaşık makarna salatası,1 sigara böreği,2-3 çatal tremisu
o kadar isrardan bunlarla kurtulabildim:18::18:
akşam etli nohut yemeği
birkaç dilim salatalık turşusu
birkaç kaşık yoğurt
su2,5 litre
spor yok:18:
canım gül genelde böle yapıyor herzaman .herkes ilk geldiğinde sorguluyor sonradan alışıyor. bende öle demıstım ılgımı cekmıstı. hepsı bılgsayarında kopyala yapıştır bı resımler farklı oluyo ama cok ıyı bır arkadas. onun bu ıfadelerı bence topiğe farklı hava katıyor en azından hepimizden farklı msjlar oluyor. hep resımlı ben bır kez resım ekledım ve ugrasamadım yanı sonrabande burda benı motive eden yardımcı olan herkesi çooooooooooooook seviyorum
ben burda 2 hafdadan beri burdayımda belki buyapdıgın şey herhalde bizden önçe uygulanan bıseyde ben hıç anlamadım ançak resimlere bakıp anlıyorum zaten buyazdıgımıda büyük hıtımale okumıyaçaksın daha seçkin yazsan çünkü güzel kilo veren arkadaşlarımızdansı bızde anlalırz
leylak afiyet olsun kahvaltın süper lor kavurması nasıl oluyor merak ettim sanırım çalışmıyorsun değil mi? özendim valla
sosyalleş ama yeme sakın zararlılardan biz ettik sen etme telafisi zor oluyor resmen bir hafta geriye gidiyorsun aman haaa yime sakın yime yimeee spor yap yürüyüş yap arkadaşından sonra yürü bencee
off canım inanıyormussun bunlara yaa
bir faydası olsa en başta sibel can gibi sanatcılar kullanır,şişko şişko dolaşmazlardı dimi
hadi pepetomm şeytanın bacagını kır da yürü bugünn
iyi haberlerini bekliyoz
arkadaşlar arada sizde kaçamak yapıyor musunuzaz önce dayanamadım sucuklu (ev yapımı) peynirli tereyağlı tost yedim.. ama ekmek arası
off canım inanıyormussun bunlara yaa
bir faydası olsa en başta sibel can gibi sanatcılar kullanır,şişko şişko dolaşmazlardı dimi
Ben de katılıyorum dışardan alınan hap vb ile bölgesel zayıflama mümkün değil. Ve daha da korkuncu kanserojen olanları çok fazla, kaş yapayım derken göz çıkartmamamız gerekir. Dengeli ve düzenli bir karatay beslenmesi ve spor hepimize iyi gelecektir.5 sene önce falandı biber hapı içimiştim hastanelik olmuştum kalp çarpıntısı yapmıştı aşırı derecede. Sürülen şeylere de itibar etmiyorum ben loxandra haklı öyle olsa tüm ünlüler tığ gibi olur sıfır yağ sıfır selülit olurdu değil mi:))
menulerımızı okursan görürsün bosuna yazmıyozya kuzuuuuuuuama sende harbıden kacamak yapmısıın hec böle bı kacamak yapmadım accık ucundan tırtıklıyoruz genelde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?