mari..cap kullanıyorum eşi dahiliye doktoru olan bir arkadaşım var o söyledi onlar da karı koca her gün bir tane içiyorlarmış...
ah ah jarnanaa sen iki gün gecikti diye gezegeni yakıyon ya ben ne edeyim bir aydan fazla oldu sebebini de bilemiyoruz ki(
Evet aslında daha evvel de karatayla beslenseymişik böyle pko gibi dejenaratif hastalıklar olmayacaktı..ama bundan sonra en azından etkilerini aza indireceğimize eminim ben..
İstanbuldamıydın ? eğer burdaysan iyi bir kaç dr.önerebilirim sana
günaydınnn canlarrr
kahvaltımmm
2 yumurtadan bol sebzeli baharatlı menemen
peynir
zeytin
maydonoz
1 parça nar
yeşil çay
menemen ve maydanoz muuuu oyyy gel pazar gel
canım benimmm pazar günüü süperr bir menemen maydonoz şenliği yaparsınnn.
öğlenci olmanın faydalarından yararlanıp çok güzel kahvaltı yapıyorum
kalem kağıt elimde heyecanla bekliyorum
ooohhh sefan olsunn cnmevet evet menemen partisi bile verebilirimböyle bol acılı ama yumurtasız(sevmem keza)sarmısak soğan miss yok yok geçmez bu hafta öğrnci olmak ne güzel bir şeydi yaaa
1-Enver Kurt (Bahçeci kliniği)
Adam gibi adamdır
2-Ali Osman Koyuncuoğlu ( JFK Hast.)
ooohhh sefan olsunn cnm
bu arada öğretmenimm tatlımm
ama öğrencilik konusunda hemfikirimmm
çok sağol kuzu en kısa zamanda başlarına ekşir tedavimi yaptırırım
canım selam bendede oluyor ödem ve artılar geciktiğinde de oluyor yada regli oldu isem 2. yada 3. günü şişlik oluyor sen karataya devam ettiğin sürece eminim yakında çözülecek bu sıkıntınya kuzu ben kaç kutu hap devirdiğimi bilmiyorum ama bu sefer iyi bir doktora gitmem lazım sigortayla birşey düzelmiyor bu ülkede...karatayı ve spor sayesinde 2012 sonunda böyle bir sıkıntım kalmayacak diye düşünüyorum yani inşallah+ çıkmam normal aam regll sonrası o artılardan intikamım acı olicik
bencede adam olsunlar jarnim yakarrrbebiş biz bu konularda seriyoz da seriyoz ama ihmale gelmez bu devirde böyle şeyler.benim gecikmelerimin de 15-20 günü bulduğu günler oluyor.ama diyete girdikten sonra bundan sonra gecikmelere de savaş açtım haddini bilsin adam olsun akıllı olsun o kadar
gözlüklerim yok okurken sınırsız saçmalama ve boşluk doldurma dehamla tanışmış oldunuzöğretmenim canım benim çok pardon ama sen sonsuza kadar öğrenci sayılırsın dimi hep öğren hep öğret ayy bende çok severim çocukları niye öğretmen olmadıysam
rica ederim tatlım.
valla sen öğretmen olsan öğrencin olmak için tekrardan okula gitmeye başlardım
idealistim istikrarlı kader yoldaşım hayranım sana
canım selam bendede oluyor ödem ve artılar geciktiğinde de oluyor yada regli oldu isem 2. yada 3. günü şişlik oluyor sen karataya devam ettiğin sürece eminim yakında çözülecek bu sıkıntın
bencede adam olsunlar jarnim yakarrr
kör görmez uydurur
hakettim valla vurun acımayınnnPetuş öğlen haşlama ye yoğurtla,akşama da karalahanaya yumurta kırarsın.
kaçamaklar için
senin gibi hocam olsun bir sürü borcum olsunn :)çatlak profesör tadında bir manyağı kim istemez değil mivalla burası da okul gibi ruhumuz liseli bizim
Herkese merhabalar
Bir kaç gündür,olaydan kopmuş vaziyetteyim.Hafta sonu fena halde diyetin dışına çıktım.
Oysa 3 haftadır vücudum alışmıştı ve hiç acıkmıyordum.Şimdi ise bedelini o eski açlık hissi ile ödüyorum.
Dünden beri kontrolü tekrar elime aldım.Bakalım vücudum ne zaman kendini toplayacak.Yılbaşında diyetin dışına çıkanları şimdi çok iyi anlıyorum.
Umarım benim de toparlanmam o kadar sürmez.Bir de tartıyı kaldırdım.Çünkü tartılmak beni çok olumsuz etkiliyor.Bir de böyle deneyeceğim.
Kahvaltım
1 yumurta
1 küçük muz
ceviz badem
peynir
4 zeytin
Hava çok kapalı herhalde yürüyemem ama akşama leslie yapmayı deneyeceğim.
Bana da herkese de kolaylıklar :)
yap cnm benim için de yap yürüyüş zira ben çok vakitsizim bu konudahakettim valla vurun acımayınnntemem ceylin aynen öli yapiciğimmm artı bol yürüyüş yapiciğimmm :18:
senin gibi hocam olsun bir sürü borcum olsunn :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?