gunaydın arkadaslar ınsallah hepınız bomba gıbısınızdır ben oyleyımde:)))
sabah tartıldım tam 1 kg gıtmıs ıkı gun ıcın hıc fena degıl leylak sende bu sabah tartılacaktın nerdesın meraktan catlatma
kahvaltım
1 yumurta
3 zeytın
1 avuc kabuklu fındık
bıraz b.peynır
dereotu,
maydanoz
gobek salata
yesılcay
2omega3
günaydın şekerler, sabah tartı heyecanıylan uyuyamadım valla, (karne alacak çocuklar gibi)
wc ile barşık değilim 2 gündür ona rağmen 1,3kg gitmiş çooook mutluyum ben bunu arada yaparım fazla kaçırdığımda filan
Masalım Allah senden razı olsun, sevdiceğine kavuştursun tez zamanda
Topicte baslayan grefurt furyasina bende katildim ve gecen hafta hersabah kahvaltidan once yarim greyfurtun suyu ictim ve sonuc 1200 gr gitti. Kilom az oldugu icin (54,5 ile baslamistim su an 51.200 üm) ilk hafta 1200 gr dan sonra hep 200-300 gr verebiliyordum haftalik. Hatta son zamanlarda bir arti bir eksi ayni kg (52 kg civari) cevresinde donup duruyordum. Uzun sure sonra bu 1200 gr iyi geldi. Uzun suredir sabitlemistim birden mi vucudumun direnci kirildi yokda greyfurttun etkisimidir emin olamadim ama bu haftada greyfurta devam ediyorum bakalim bu hafta sonuc nasil olacak
Osman Müftüoğlu 2 gündür insülin direnci ve Gİ ile ilgili yazıyor. Özetle, kilo sorunu yaşamamızın en temel sebeplerinden birisi insülin direnci. Bunu düzene sokmak için de aynen bizim yapmaya çalıştığımız gibi beslenmek gerekiyor. Aslında Canan Hoca'ya herkes çok taş atıyor ama zamanla görüyoruz ki aklın yolu bir ve sonuçta aynı noktaya varılıyor işte) Doğru yoldayız arkadaşlar
Oradan alıntıladığım ufak noktalar:
- Çiğ karbonhidratlar, pişirilmişlerden daha az kilo yapıyor.
- Ezip öğütmek, rafine hale getirmek kilo kazanımını tahrik ediyor.
- Limon, sirke, sarmısak, turp eklemek, limon sıkıp sirke dökmek o karbonhidratın kilo yapıcı etkisini azaltabiliyor.
- Tarçın tüketimi de glisemik yükü azaltan bir alışkanlık.
- Pirinç pilavı yerine bulgur pilavı tercih etmek çok ciddi bir avantaj.
- Taze meyve-sebzeler bayat olanlardan, suyu az (elma, armut, ayva) meyveler bol sulu olanlardan (portakal), olgun olmayan meyveler olgun olanlardan daha az kilo yapıyor.
- Meyve suyu içmek yerine meyvenin kendini yemek, kabuğuyla yenen meyveleri kabuğuyla yemek de daha akılcı.
- Ekmek yemekle, peksimet ya da grisini yemek arasında fark yok!
- Taze meyve yemek, kuru meyve yemekten daha akılcı.
- Bir çay kaşığı balda 20 kalori var. Pekmez de bal da kararında tüketilmezse şişmanlatabiliyor.
selam karatay hatunları, ben yine bikaç gündür kaçamak peşindeyim.
tartıda 300 gr fln fazla çıktım bugün. sanırım şımardım hedefime yaklaştıkça.
yarın da memlekete gidiyorum bi hafta yokum.
liste pazartesi yapılcak ben olmıcam, şimdiden söyleyeyim dedim
hiç iyi değilim kızlar bura yazmaya yüzüm bile yok ilk hevesim kırıldı kaçamaklardan dolayı
masal sakın bizleri bırakma canım senin enerjine bu değişik buluş ve önerilerine hayranım.burası sensiz olmazzzz
hiç iyi değilim kızlar bura yazmaya yüzüm bile yok ilk hevesim kırıldı kaçamaklardan dolayı
ikizcim merhaba nasılsın canım?sana bir önerim var madem topikte ilk hedefine ulaşan kişi sen oldun.bence karatay diyeti kilo koruma topiğini açmak da senin hakkındır biz de geliriz yanına en kısa zamanda???????????????
selam karatay hatunları, ben yine bikaç gündür kaçamak peşindeyim.
tartıda 300 gr fln fazla çıktım bugün. sanırım şımardım hedefime yaklaştıkça.
yarın da memlekete gidiyorum bi hafta yokum.
liste pazartesi yapılcak ben olmıcam, şimdiden söyleyeyim dedim
selam kızlar sabah kahvaltım 2 yumurta biraz peynir 9 zeytin 2 tane kurukayısı bir avuç fıstık badem karışık ayrıca kabızlıksorununu adaçayı ile çözdüm tavsiye edilirayrıca 10 gün önce kayınpederim vefat etti o kadar çok tatlılar pastalar neler neler geçti önümden hiçbirine eyvallah etmedim ki çok severim buda bi başarı bence kendimi kutluyorum.
sana da iyi tatiller ve de diyet bozmalar mı desek,ben gibi dünden razısın ya neyseburdan uzak kalmak çok zormuş anladımm tatilden döneyim girebildiğim kadar giricem inşallah hepinizi özledimm diyetimide özledim çok yakında bomba gibi dönmek umuduylan bu arada famir harikasın maşallahhh şurup gibiyizz şurupp öptüm hepinizi şap şuppp :)) benim yerimede kaynatın gariii
BİZ GÖRÜCEĞİMİZİ GÖRDÜKK SAÇLAR BOY POS TOTONU KAŞIIIBİR AJDAR ŞARKISI HAKETTİNN
kon kon
kon kon konn
kon aşka kon
don don don
don aşka don
seni sevdim en son
sınava soksan beni on alırım on
on alırım on on on
aşksız çok ağırdım
hem de ton ton
ne milyar yeterdi ne de trilyon
ne sen taşırdın beni
ne de kamyon
seni sevdim tanrıma şükür en son
hafiflendim uçtum gittim kon kon
şu kalbim sanki kuş sanki balon
şu kalbim sanki kuş sanki balon
:
gunaydın arkadaslar ınsallah hepınız bomba gıbısınızdır ben oyleyımde:)))
sabah tartıldım tam 1 kg gıtmıs ıkı gun ıcın hıc fena degıl leylak sende bu sabah tartılacaktın nerdesın meraktan catlatma
kahvaltım
1 yumurta
3 zeytın
1 avuc kabuklu fındık
bıraz b.peynır
dereotu,
maydanoz
gobek salata
yesılcay
2omega3
Aman dikkat et mattikacımb ir gidince pir gidiyor bak sor bana sonra toparlamak için ne yapacağını şaşırıyorsun.
Çabuk git çabuk gel olur mu ..
Karatay çıtırları bu anımı sizinle paylaşmak istiyorum toplamda 5 kilo olmuş hemn ticker ımı değiştirdim :)))))
yok ben fazla salmadım annemde de salmam. çok zayıflamışsın hastalık bulcaksın diyo babam fln ama ye diye ısrar yoktur onlarda allahtan
27 beden bi kot aldım yeni, ona sığamıcak kadar kilo alacağıma ölürüm daha iyi
böyle bi motivasyon buldum kendime
ARKADAŞIM SÜPERSİN MAŞALLAH
BU BİZİM MOTİVASYONUMUZ İÇİN SÜPER OLDU... HARİKASIN ....
İNŞALLAH BİZLERDE ÖNCESİ VE SONRASI RESİMLERİNİ BURAYA KOYACAĞIZ...
NE KADAR ZAMAN İÇİNDE VERDİN ... ÇEVRENDEKİLERİN TEPKİLERİNİ PAYLAŞIRMISIN.?
Karatay çıtırları bu anımı sizinle paylaşmak istiyorum toplamda 5 kilo olmuş hemn ticker ımı değiştirdim :)))))
hee ajdarr yaaa adamım zaten kaç tane adam gibi şarkıcı var ki bir ajdar bir fatih ürekkkallah eksikleri göstertmesinn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?