ÇITIRLAR FİKRİNİZİ SÖYLEYİN LÜTFEN, SORU AŞAĞIDAKİ GİBİDİR;(bkz.aşağı)
SORU: 2 AYDA 6 KG VEREN PESGASUSUN AYIN 1 İNDE REGL OLACAKTIR. SİZCE AYRAN DETOKSUNU NE ZAMAN YAPMALIDIR?
A-) ADETİNİN BAŞLAMASINA 2 GÜN KALA
B-) ADETİ BAŞLADIĞINDA
C-) ADETİNİN SON İKİ GÜNÜ ( 6 GÜN SÜRÜYOR)
D_) ADETİ BİTER BİTMEZ
dogru soyluyon, 5-6 gibi acıkırım yemezsem akşam vakti zabıtırım benAllah korusun
Ben de tebrik ederiiimmne guzel motive oluyor insan yaa
Bence de bence de ..
Ye loxicim hafif de olsa yoksa akşam kötü oluyor.
. TebrıklerBen de tebrik ederiiimmne guzel motive oluyor insan yaa
dogru soyluyon, 5-6 gibi acıkırım yemezsem akşam vakti zabıtırım benAllah korusun
canım nasıl keşfettin süt ürünlerine alerjin oldugunu?
selam arkadaslar
kahvaltım
1 yumurta
2zeytın
b.peynır
maydanoz
bırkac fındık
1 cevız
cay,yesılcay
2omega3
bundan sonrası koteklık
gonullu kotekcı aranıyor
2 ısırık ekmek
2 catal salcalı sosıs tava
Tatlı gerçekten de bağımlılıkmış canım,beni yoldan çıkaran o oluyor...
Delisin kızımı sen deliiiiiiiiiii
hadi tut sözünü süper bacı olcannmn
:
Bende kac kere üye oldum senelik 3-4 kere gittim sonra biraktim. Bence en iyisi dogada yürümek...
:
. Tebrıkler
dünden kalma kıymalı karnıbaharım var,onu yerım artık masalcım
Kitabı çok dikkatli okudum ve asırı dıkkatlı uyguluyordum ama hiç bir fark olmadı 2 hafta.Dedim olabilir bir çok insana aynı sey olmus aylarca kilosunda degısme olmayıp sonra metabolizması düzelince birden bi sürü kilo veren bi sürü insan var dıye kendimi avutuyordum.. Bi gece tarçınlı süt içip yattım ertesi sabah uyandıgımda hafif basım donuyordu ve midemde bi hassaslık vardı önemsemedim..Bi kaç gün sonra kakaolu süt içip yattım ama ertesi sabah uyandıgımda nasıl basım donuyor anlatamam, dedim vertigoya etki ediyor süt herhalde yataktan kalkınca da midem agzıma gelince bu eziyet çekilmez dedim, süt ve urunu ne varsa iyi gelmiyor belli ki deyip bi hafta önce tamamen ara verdim tüketmeye sonuçları da böyle olunca artık iyice emin oldum.
Bi kaç gün tüketmemeyi deneyin eger alerji veya hassaslık varsa kesin farkedersiniz.
York testi de yaptırmayı dusunuyorum o zaman tamamen emin olucam bakalım tamamen.
Kendımı Karatay Dıyetıyle Basarıya Kurguluyorum. Basarı ya da basarısızlık ınanmayla sıkı sıkıya baglantılı,kıtabı almadan once bazı J
Ohh şimdiden afiyet olsun loximm ..
Acaba bulgurlu dolmadan kaç tane yemeliyim ?
selam kızlar nasılsınız bakemerken geldim evime size kavuştum
selam kızlar nasılsınız bakemerken geldim evime size kavuştum
benim durumum farklı sanırım,14 kg verdim ve bu süreçte de süt ürünlerini tükettim,sade süt zaten içemem de bolca yogurt ve peynır yedım açıkçası,sonradan çıkarmı ki bu durum:26:
ben kuru meyveyi çok abartmıştım bir ara,şimdi onu kestim,bu 300 gr (başlangıctır inş devamı da gelir diye umuyorum) onun etkisi olabilir diye düsünüyorum.
birde limonlu suyu bolca içmeye başladım birkaç gündür
bu york testını herkes yaptırmalı yaa,sabah da hande ataizi bahsediyordu tv de ,her sabah süt yulaf yermıs megerse süt ürünlerine,glutene,böyle birkaç seye daha alerjisi cıkmıs besin intöleransı testıyle,o yiyeceklerı kesınce yüzündeki şişlikler gitmiş....
sağol canım
ne dolması yiyeceksin ki ona bağlı:44:
biber dolması ise 2-3tane yenebilir heralde
yaprak sarma da 8_10 tane yerdim ben şahsenen az tabiii
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?