evde yapılabilecek kalça hareketleri
yapın gariii
20 Dakikalık Vücut Ağırlığıyla Evde Kalça Antrenmanı / 20 Minutes Bodyweight Hip Workout ~ bodytr.com - Dailymotion videosu
75 beden ıdealmıs.bencede basenim olacağına göğüslerim biraz büyük olsaydı..benim önce onlar küçülüyor...
nası yapmış acabaaaaaa
Kuculuyıorlar ,sutyen askıları omuzdan dusuyor,3 ayda bır yenI almak lazım .
öylemi yapsam bilmiyorum..:44:.hatta hala karatay yapıyorum desembırakamıyorum..sadece 1-2 dilim ekmek yiyorum..
boyum 1.65 canım....
Eki Görüntüle 334664
inşallah umuyorum.birde bişey sorcam bitki çaylarını şu marketlerde satılan hazırlandanmı yoksa aktarlardan mı alıyosunuz.hangi bitki çaylarını önerirsiniz...günde kaç kere içilmeli?hadi bakam bekliyorum işten çıkınca alacam ona göre:)
bencede basenim olacağına göğüslerim biraz büyük olsaydı..benim önce onlar küçülüyor...
evde yapılabilecek kalça hareketleri
yapın gariii
20 Dakikalık Vücut Ağırlığıyla Evde Kalça Antrenmanı / 20 Minutes Bodyweight Hip Workout ~ bodytr.com - Dailymotion videosu
Eki Görüntüle 334682 aslında bende bundan var yapsam çok işe yarar.:44:...ama bir gaza gelip başlasam..
dur paylasayım burda,sen anla nasıl yaptıgını:)
Merhaba,
ben 27 yaşındayım ve düzenli spora 1 sene önce başladım.Başladığımda da hem vücut şeklimden hem de kilomdan son derece memnundum.
Spora başlama amacım ise spor alışkanlığı edinmek (ilersi için) sıkı kalmak, ve sporun kendimi iyi hissettirmesiydi.
Ancak spor yaptıkça istemediğim halde hafif kilo vermeye başladım (oldukça profesyonel bir merkeze gidiyordum, az cardio yapıyordum) ve en nefret ettiğim nokta da bu kilo vermenin daha çok beni zaten kadınsı gösteren hatlarımda olmasıydı (örneğin bundan daha zayıf olduğum zamanlarda bile göğüslerim daha büyükçe ve şekilliydi.)
Forumda görüşürüz :)
ah keşke,küçük göğüslü insanlar her şekilde daha zayıf görunuyorlar
İkizcim kıyafetten dolayı çok anlayamadım ben ama sporla biraz daha sıkılaştırsan iyi olacak gibi.
Biraz simitlerin mi var ?
Bence de çok işe yarar bunu yapmalısınn ..[/B]
İkizcim kıyafetten dolayı çok anlayamadım ben ama sporla biraz daha sıkılaştırsan iyi olacak gibi.
Yok anacım en begenılen olcu oymus, bız plajda ustsuz guneslenen bır hatun gormustuk,dımdık ayaktaydı hatununkıler,bacım tam omega3 lu beslenıyorlar, ekmek fılan tıkınmıyorlar,hazır gıyım ıhracatcıları ,ust bedenı kucuk sıparıs edıyorlar,hatunlarınkı dık,ayaktalar. Omega3 un eksıkse deformasyonel hastalıgın var demek,hem kucuk gogusun sutu daha bol oluyor,tıpcılar bılırler,bende bıle catlak olmadı 42 kg gıtmesıne ragmen 2 yıla kısmetse yazın kıyafetın altına ben de sutyen kullanmam.oda çok küçük oluyor aslında..
Ayy ben de bitki çayı stoğu var seviyorum çok ..
Yeşil çay
Biberiye
Adaçayı
Kuşburnu
Mısır püskülü
Kiraz sapı
7 otlu çay
Anason
Aklıma gelenler, hem iştah kapatıyor hem rahatlatıyor.
Ayy benim de öyle hemen küçülüyor ama artık şikayet etmiyorum 80 B şu an bu şekilde kalsalar yeter.
Teşekkür ederiz loxicimmm.
Bence de çok işe yarar bunu yapmalısınn ..
Yok anacım en begenılen olcu oymus, bız plajda ustsuz guneslenen bır hatun gormustuk,dımdık ayaktaydı hatununkıler,bacım tam omega3 lu beslenıyorlar, ekmek fılan tıkınmıyorlar,hazır gıyım ıhracatcıları ,ust bedenı kucuk sıparıs edıyorlar,hatunlarınkı dık,ayaktalar. Omega3 un eksıkse deformasyonel hastalıgın var demek,hem kucuk gogusun sutu daha bol oluyor,tıpcılar bılırler,bende bıle catlak olmadı 42 kg gıtmesıne ragmen 2 yıla kısmetse yazın kıyafetın altına ben de sutyen kullanmam.
Yok anacım en begenılen olcu oymus, bız plajda ustsuz guneslenen bır hatun gormustuk,dımdık ayaktaydı hatununkıler,bacım tam omega3 lu beslenıyorlar, ekmek fılan tıkınmıyorlar,hazır gıyım ıhracatcıları ,ust bedenı kucuk sıparıs edıyorlar,hatunlarınkı dık,ayaktalar. Omega3 un eksıkse deformasyonel hastalıgın var demek,hem kucuk gogusun sutu daha bol oluyor,tıpcılar bılırler,bende bıle catlak olmadı 42 kg gıtmesıne ragmen 2 yıla kısmetse yazın kıyafetın altına ben de sutyen kullanmam.
ay canım kıyafetten sanırım ya..simitlerim yok tek sorunum basen oda 3-4 cm:26:
o simitlerden bende var işte hemi de 2 adet
masal maşallah aktar gibisin...:):)
Canim bence bir sure en azindan cocuklarin okulu acilana kadar normal beslen biraz da ustundeki kilo verme baskisi azalir. Sonra eger hala iyi hissetmiyorsan kendini, daha iyi hissedene kadar devam edersin:))arkadaşlar şimdi diyeceksiniz git başımızdan delimisin nesin...ama ben birşey soracağım:26: sizce sahiden ama diyete devam edeyimmmi etmiyeyimmi...
arkadaşlar şimdi diyeceksiniz git başımızdan delimisin nesin...ama ben birşey soracağım:26: sizce sahiden ama diyete devam edeyimmmi etmiyeyimmi...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?