geçmiş olsun canım iki öp bişiciği kalmazbaşın sağolsun nur içinde yatsın...üzüldüm senin için evet haklısın annelerimizin kıymetini bilmemiz lazım .benim annemde dün rahatsızlandı biraz çok üzüldüm ona bişey olmasın diye dua ettim hep..
:)) eferin akıllı kız mış anasına bak kızını allhamileyken tatlıları götürdün tabiii
annem dün pasta yediriyomuş kızıma babam demiş ki bak bunları çok yersen anaeannen gibi göbeğin kocaman olur demiş..
benim kızda hemen bırakmış yememiş pastanın yarısını
aminnbenim içimden geçenleri sen yazdın çook şanslı annesi olanlar kendimizide yırtsak artık bulamıyoruz onları nur içinde yatsınlar...
yaww olmaz yer kalmıyo sonra elektrikli bankta elentirikte kol gibi geliyoo tutun ağzınızı eccük yaaaakşamları çıkıp 1 saat yürüsem sonra hepiciğinden hüpletsem olma mı
yürüyüş dedim de aklıma ikizzzzzzzz geldi,nerde o:44:
akşama neler var yazın kızlar örnek alayım ne yesem diye düşünüp duruyorum karar veremedim??
ben brokoli ve turp otu haşlayıp sarımsaklı limonlu salatasını yapmayı düşünüyorum bugün otçul takılayım akşam hafif geçsin diyorum yanınada yoğurt çıkartırım yeter
loxı alemsın yaw ayran sote tarıfı ısterükdolana yar dolanaaa,,dolana kızzz dolanaaa
yalunuz acıktım ve 2. öğün yedim ben1 kase ayran corbası,1 kase ayran sote,
ağşama da tuzda tauk yiyeceukkkk
bak nasıl bılıyon sucunu hemen tutuyon sandalyenın yolunuDün akşamki yediklerim
1 kase mercimek çorbası
4 kaşık mantı(
1 tavuk pirzola (fırında)
yarım dilim revani 2 tavuk göğsü(elektrikli sandelye sırası benim
kahvaltım
2 yumurta
1 avuç fındık
1 yeşil biber
beyaz peynir
10 zeytin
öğlen eşim yemek yemeye eve geldi ona tabağa revani koyarken tam ağzıma götürüyordum yuuuh dedim kendime akşam yedin ya pis boğaz dedim hemen yerine koydum.
burayada koy bızde görekkkkkkheralding yaniiiiiiiii....
zati size gelürük ordan toplaşıp giderükkkkkk:13:
2 gün sonra alıcam çekinip gönderirimm
saphıra canım erkekn mı kalkıyon sen ıkı ogun yapmayı denedınmı hıc:44:kahvaltı:
1 tatlı kaşığı mindivan macunu+500 ml su
1 kk yumurta
2 kk peynir
10 zeytin
1 çay bardağı ceviz
çay
öğlen
500 ml su
1 dolu kase yoğurt
2 kaşık makarna (yoğurdu sade olarak yiyemiyorum)
1 tatlı kaşığı mindivan macunu+500 ml su
akşam:
kıymalı bulgurlu lahana sarması yapıyorum,belki önden bir çorba yaparım..akşama yazarım artık yiyince
Kızlar nasılsınızzz ?
Ayy ben buradan uzaklaşıyormuşum gibi geldi hemen yettim ..
hacı olmuyo ama hergun yoklama alcam bundan sonra senden.bu ne yaw ekıbı dagıtmayalım
bı de ( I m sorry) demis "if I come there I ll show you how many sides are there in the world "anladin sen onuıkıncı ogun
yarım kase mercımek corba
1 tabak etlı pırasa
1 kase ketentohumlu yogurt
yarım dılım borek(ı m soory):50turk kahvesı 3 cevız amma yemısım yaw bugun reglımın 4.gunu 4 gundur cok ıstahlıyım ama allahtan ıkıncı ogunden sonra agzım a lokma koymadan yatabılıyombuda bıseydır
yeme canım, Hocamızın yasakladığı kötü glisemik endeksli yiyeceklerdir. Bunlar; tahıllar (arpa, buğday, yulaf vs.), mısır, patates, pirinç ve şekerdir......... İyi glisemik endeksli yiyecekler ise aynı zamanda bitkisel protein açısından da çok zengin olan baklagillerdir. Nohut, kuru fasulye, barbunya, mercimek gibi...Kızlar hani biz ev yapımı tarhanayı icebiliyoruz ya. İcinde un var hani. Eeeee o zaman ev yapımı erişteden de 2 çatal yesek olurmu kine acil cvp. Cvp gelmezse ye demek Yerim ona göre
çılgıııınnnnnüff bu bel ağrısı da nerden çıktı....
reglim yeni bitti,hiç hayra alamet değil ama ben hayra yorayım yıne de:86: zayıfladıgım için belim agrıyodur belkim dimi:86:
mindivan macunuyla ilgili burada baya yazışmıştık aslında ama sen kaçırmışsın demekkio ne lo mindivan macunu ilk kez duyuyorumm
bak bak bakk uyanığa bak yoğurdu sade yiyemiyormuşta makarnayı kaşıklamış yemezler annem yemezlerrr doğr içine turbu doğra içine dere otunu yi o makarnalarda ne ayoll mindivan her ne ise eyi gelmmeiş sankimm sandalye sırası sana geliyo gibişii bugün resmen sıra oldu ben uzunca bir bank siparişi verdim yakında gelir tek seferde temzi iş olcek o zaman :) gerçi jarnanın dediği gibi niyeyse sana ceza yazarken bile ellerim titriyor ay benimm komutanımm hörmetlerrr
canımmmm Allah rahmet eylesin,o yattıkça size ömür versin rabbimŞükredin anneniz var olan var olmayan var benim annem 12 yaşımdayken öldü ben napayım
valla koca bir lahana sardım,sırtım ağrıdı.kıymalı bulgurluakşama neler var yazın kızlar örnek alayım ne yesem diye düşünüp duruyorum karar veremedim??
çok güzel bir menü,bayılırım turp otu vb.. afiyet olsun canımben brokoli ve turp otu haşlayıp sarımsaklı limonlu salatasını yapmayı düşünüyorum bugün otçul takılayım akşam hafif geçsin diyorum yanınada yoğurt çıkartırım yeter
ben dün yedim brokoli afiyet olsun canımEvde var brokoli bende yapayım ondan süper yoğurt alıp geleyim iyisimi.
denemem mi kızsaphıra canım erkekn mı kalkıyon sen ıkı ogun yapmayı denedınmı hıc:44:
sıcak tarcınlı sut ıcın canım ıyı gelırkızlar bugün detoksumu tam yaptım ama mense bağlı içimden gelen bir üşüme var. sıcak sıcak çeşit çeşit çay içtim ama kesmedi. ne yapsamki?
mindivan macunuyla ilgili burada baya yazışmıştık aslında ama sen kaçırmışsın demekkibenim çok ciddi bir kabızlık sorunum var da,sağolsun masal kendisi denemiş ve memnun kalmış bu midivandan,o önerdi ben de aldım,yiyom işte,iyi geliyo
sen baya bihabersin yafuu canan hocadan torpilliyim ben,herkeş bilir,ben 2 kaşık makarna yirim,kimsede ses etmez,alıştı gariplerim artıkbu sandalye elektirkli mi
canımmmm Allah rahmet eylesin,o yattıkça size ömür versin rabbim
valla koca bir lahana sardım,sırtım ağrıdı.kıymalı bulgurlu
çok güzel bir menü,bayılırım turp otu vb.. afiyet olsun canım
ben dün yedim brokoli afiyet olsun canım
afıyet olsunsaphıra canım erkekn mı kalkıyon sen ıkı ogun yapmayı denedınmı hıc:44:
denemem mi kızhep 2 öğün yemeğe çalışıyorum zaten.bu akşam sarma yicem diye öğleni hafif tuttum kahvaltımı 9.30 da yapmıştım,öğlen 14.30 da yedim.henüz acıkmadım,öğlen de acıkmamıştım zaten ama şu an evi saran koku insanı bitiriyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?