Popüler Konu Karatay Diyeti Deneyimlerimiz - Canan Karatay

bı de ( I m sorry) demis "if I come there I ll show you how many sides are there in the world "anladin sen onu
anladım buraya gelınce dunyanın kac bucak oldugunu gosterecekmıssın:1::1::1::1::1:nasılım
:52:
Kizlaaaaaaar çok kötü bisey yaptım aksam yemekten sonra mutfağı topluyorum. Tabakta son bir ev yapımı pogaca kalmış tabak ortadan kalkiversin dedim. Pogacayi elime aldım elimi kaldırdım ve hoooop bir hamledeeeeee..... Hayiiiiir soyleyemiceeeem....güzelim ev yapımı pogaca hoooooooop çöpe :43:Çok pişmanım nasıl yaptım ağlamak istiyoruuuuuum
keske dondurucuya koysaydın evcini:)))))))

papadiyaaaaa nasılsın:71::71::60:

ıyım balım sen nasılsın:16:

aksam uzerı karda 1 saat yurudum yururken aklımda hep borek vardı acaba erımısmıdır dıye dusundum durdum ve bıde oncekı aylarda mısafırlıklerde yedıgım tabaklar dolusu hamurısını dusundum ne cok yol katetmısım ıkı ısırıkta vıcdan yapar hale gelmısım

Yaa ne güzel acıkmıyordum akşamları 3-4 günün saçma beslenmesi sonucu yine acıkmaya başladım bu saatte süt içsem olurmu?

Dondurucum dan pişmiş hamur islerine koku siniyo oğuzdan koymadım bide ici sosisliydi 4 gundur disarda bozulmustur diye attim

aksam uzerı karda 1 saat yurudum yururken aklımda hep borek vardı acaba erımısmıdır dıye dusundum durdum ve bıde oncekı aylarda mısafırlıklerde yedıgım tabaklar dolusu hamurısını dusundum ne cok yol katetmısım ıkı ısırıkta vıcdan yapar hale gelmısım

bende bazen düşünüyorum canım,gıdımdan dolayı nefes alamazdım bazen,hatta artık kolyem dar gelmeye başlamıştı,merdivenleri çıkamıyodum vs vs....şimdi ne gıdı kaldı ne de nefes nefese kalmak....iyi ki karatay diyeti kitabını almışım ve okumuşum

sarhoş gibiyim. gerçi hiç sarhoş olmadım ama heralde böyle olunuyo. şekeri bırakmak bağımlılara çevirdi beni galiba....:37:

Menü
Bıdırım
Kalkınca:

1.öğün:2 yumurtalı menemen. bi avuç peynir,10 zeytin,roka maydanoz(limonlu),1tk. keten tohumu,1 incir kurusu,1 tane 1000mg. omega3,1 ince belli çb. ceviz,su.

2. Öğün:ıspanaklı yumurta,yoğurt,1 tane 1000mg. omega3.su.

3. Öğün:yeşil mercimek salatası keten tohumluve keten tohumu yağlı,1 çb. fındık,su

Sıvı:2lt su,1fincan yeşil çay.

Spor:3 saat ev işi. sersemliğimden spor yaoamadım,inşaallah çabuk geçer bu durum.:50:

Menü
Bıdırım
Kalkınca:

1.öğün:2 yumurtalı menemen. bi avuç peynir,10 zeytin,roka maydanoz(limonlu),1tk. keten tohumu,1 incir kurusu,1 tane 1000mg. omega3,1 ince belli çb. ceviz,su.

2. Öğün:ıspanaklı yumurta,yoğurt,1 tane 1000mg. omega3.su.

3. Öğün:yeşil mercimek salatası keten tohumluve keten tohumu yağlı,1 çb. fındık,su

Sıvı:2lt su,1fincan yeşil çay.

Spor:3 saat ev işi. sersemliğimden spor yaoamadım,inşaallah çabuk geçer bu durum.:50:

canım cok guzel menu afıyet olsun sersemlık neden var tatlı yemedıın ıcın mı.asıl sımdı ayıldın bence bosuna bedenımıze ezıyet etmısız un ve seker tuketerek

Kızlar biberiye çayı nasıl bir mucize inanamadım herkese tavsiye ederim tavsiye eden arkadaşa da ayrıca çoookk teşekkürler.

Kızlaarrr. :)
Menüm şu şekilde...

Kalkınca: Limonlu su :)

1.öğün: Haşlanmış 2 yumurta, 10 yeşil zeytin, 4 gün kurusu,1 avuç içi peynir, ekşimen, 1 tutam dereotu, 4 ceviz.

2. Öğün:balık, 2 beyaz lahana salatası, 2 kaşık yoğurt, 4 kuru erik, 1 avuç kabak çekirdeği.

ARA :15-20 tane kuru üzüm, 2 kaşık salata, 3 bardak şekersiz çay

3. Öğün: 2 kaşık nohut, 2 kaşık patlıcan musakka, yoğurt, mevsim salata.

Sıvı:2lt su,

Spor: Spor yapmadım. :/ Sadece işlerle koşuşturdum. :/

Kızlar yorumlarınızı bekliyorum menüyle ilgili. :16:

Back
X