Popüler Konu Karatay Diyeti Deneyimlerimiz - Canan Karatay

Herkese güzel bir hafta diliyorum.

Sabah: 2 yumurta, 1 dilim peynir, salata, 5 zeytin, 1 ç.b. fındık, 1 hurma, 2 k.erik

Rumuz: esub
Başlangıç tarihi:20.02.2012
Başlangıç kg:65.3
Geçen hafta: 60.7
Bu hafta:60.6:17:
Fark: -0,100 gramcık
Toplam fark: -4.7
Spor: 3 gün yürüyüş
Boy:1.63
Hedef: 57
Verılen kılo yuzdesı(bu hafta verılen kılo/gecen haftakı kılo *100) : -%0.164

Bütün hafta 400 gr eksik çık, gel bgn sadece 100 gr fark olsun.. Çok çalışmam lazım, çoookkk..

kızlarrr merhaba.ben 62.5 kiloyum boyum 1.70 ve 3 kilo kadar vermek istiyorum.normalde diyet falan yapmam hiç ama malum yaz geliyor ve ben ideal kiloma inmek istiyorum..nezamandır başlamak istiyorum ama çevremdeki herkes yok sağlıksız,bırakırsan hepsini geri alırsın falan diyor korkuyorum.şimdi bu diyette şeker ve karbonhidrat akşam 8 den sonra yemek yasak.onun dışında kuru meyve ve baklagil yiyebiliyormuyuz onu tam anlamadım..ve kuruyemişin bir miktarı varmı ?? son olarak bu beslenme şeklinden sonuç alıyormusunuz arkdaşlar ?

hoşgeldin canım..ilk sayfamızı okursan daha detalı bilgi olur senin için .ondan sonra yine sorun olursa yardımcı oluruz kolay gelsin...

selam sizleri okudukça bende yürekleniyorum. canan hn. iki kitabınıda okudum çok beğendim çok mantıklı bir süre de denedim. uzun vadede güzel sonuçlar ortaya cıkacaktır diye düşünüyorum. tek eksiğim sabır ve motivasyon. çok yoğun çalışıyorum ve her an herkes herşeyi yiyebiliyor ,bu beni daha da zorluyor. ikincisi ise sıvı tüketmek su içmeyi birtürlü beceremiyorum hep birazdan diye geçiştiriyorum. en çok merak ettiğim ise gerçekten başarılı oluyormusunuz? benim iş tempomdan dolayı spor yapma sansım pek yok işe giderken yürüsemde evim işe yakın :( 16 aylık bebeğim var işten kalan zamanı ona ancak ayırabiliyorum. bir ara dukan ın kıtabını aldım fakat karatydan sonra cok yapay ve ürkütücü geldi.. işin özü bende aranıza katılıp sanal ortamda sizlerle birlikte motıve olup bir an önce zayıflamak sağlıklı olmak istiyorum.:)

hoşgeldin canım ..doğru yerdesin menülerini paylaş hergün bizimle yanlışlar varsa düzeltiriz...kolay gelsin...

iyi geceler hanımlar. yazdıklarınızı bir süredir ara ara okuyorum. ve canan hocanın kitaplarını okudum bu yüzden. çok beğendim. sizlerinde uyguladığını görünce cesaret geldi banada. çünkü nrmalde herhangi bir diyeti yapmakta başarısızım. canan hocanın diyetini iki hafta yaptım herşey güzeldi. ama ekmek yememek baya zor geliyor. bir aydır normal hayatıma yani herşeyi yiyen hayatıma devam ediyorum. ama karatay diyetine devam etmek istiyorum. ve sizlerin arasına katılmak istiyorum eğer izin verirseniz. belki aranızda olursam diyeti hemen bırakmam bir daha. hepinizi azminizden dolayı da tebrik ediyorum....

hoşgeldin aramıza.evet burda olursan eminim daha rahat kilo vereceksin.menülerini paylaş neler doğru neler yanlış söyleyelim.ekmek yememeyede alışıyosun canım merak etme .ben şimdi hiç aramıyorum ekmek .onun yerine ceviz vb.kuruyemişler yiyoruz kolay gelsin ...

umarım tüm arkadaşlar hedef kilolarına ulaşırlar...

nasıl yapıştıracağım beceremedim denedim ama çocuklardan gördüğüm kadarıyla olmay:19:

eferimmm sanaaa profil yazan yere tıklıycan çizelyge yazan yerede tıklıycan bunu yapıstırcan kopyala yapıstır neyse olmuyse yapcak bisi yokk:19:

Gunaydin kızlar ,
1. Menüm : tarhana corbasi ve 1 avuç kadar fıstık
Şimdi suyumu iciyorum ;)

Sabah kahvaltım;

1 kk yumurta, domates, salatalık, peynir, zeytin, yeşil biber, bir muz, yarım çb fındık

2 gündür omega-3 içmeyi unutuyorum, akşama içeyim artık.

Sabah kahvaltisi ogunum yaklasik 10-10:30 arasi bitti...

-yedi tane yesil zeytin
-domates
-salatalik
-uc tane kadar ceviz
-1 tane muz
-dunden kalan kiymali yumurtam (bir yumurtadan denilebilir, az kalmisti)
-chai yesil cay
-keten tohumu serpilmis beyaz peynir

Bu arada bir tahlil yaptirmadan kapsulleri almamaya karar verdim, pimpiriklerim uzerimde cunku, bu konularda pek emin olamam kendi basima. omega 3 ve d vitamini kapsulleri biraz daha beklesinler simdilik.

handan_06,asl86,rojdaaaa dan ne haber kızlar..girmiyorlar mı artık ???

mb2012 izin almıştı ama bugün bildrim yapacaktı geldi mi?

zeynepfaz izinli babasıyla ilgileniyordu..leylak84 geldi mi?

Back
X