canım tamam ben atıyorum eklerse kilonu girerim![]()
canım çoookk sağol

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
canım tamam ben atıyorum eklerse kilonu girerim![]()
saphira
idealisr 33
şekerkız 67
hayattanazıcık
gamzelim
ramaks sizleri bekliyorum......![]()
http://tickers.TickerFactory.com/ez... beceremedim ilginize teşekkür ederim ama:43:
saphira
idealisr 33
şekerkız 67
hayattanazıcık
gamzelim
ramaks sizleri bekliyorum......![]()
kızlarrr merhaba.ben 62.5 kiloyum boyum 1.70 ve 3 kilo kadar vermek istiyorum.normalde diyet falan yapmam hiç ama malum yaz geliyor ve ben ideal kiloma inmek istiyorum..nezamandır başlamak istiyorum ama çevremdeki herkes yok sağlıksız,bırakırsan hepsini geri alırsın falan diyor korkuyorum.şimdi bu diyette şeker ve karbonhidrat akşam 8 den sonra yemek yasak.onun dışında kuru meyve ve baklagil yiyebiliyormuyuz onu tam anlamadım..ve kuruyemişin bir miktarı varmı ?? son olarak bu beslenme şeklinden sonuç alıyormusunuz arkdaşlar ?
selam sizleri okudukça bende yürekleniyorum. canan hn. iki kitabınıda okudum çok beğendim çok mantıklı bir süre de denedim. uzun vadede güzel sonuçlar ortaya cıkacaktır diye düşünüyorum. tek eksiğim sabır ve motivasyon. çok yoğun çalışıyorum ve her an herkes herşeyi yiyebiliyor ,bu beni daha da zorluyor. ikincisi ise sıvı tüketmek su içmeyi birtürlü beceremiyorum hep birazdan diye geçiştiriyorum. en çok merak ettiğim ise gerçekten başarılı oluyormusunuz? benim iş tempomdan dolayı spor yapma sansım pek yok işe giderken yürüsemde evim işe yakın16 aylık bebeğim var işten kalan zamanı ona ancak ayırabiliyorum. bir ara dukan ın kıtabını aldım fakat karatydan sonra cok yapay ve ürkütücü geldi.. işin özü bende aranıza katılıp sanal ortamda sizlerle birlikte motıve olup bir an önce zayıflamak sağlıklı olmak istiyorum.:)
iyi geceler hanımlar. yazdıklarınızı bir süredir ara ara okuyorum. ve canan hocanın kitaplarını okudum bu yüzden. çok beğendim. sizlerinde uyguladığını görünce cesaret geldi banada. çünkü nrmalde herhangi bir diyeti yapmakta başarısızım. canan hocanın diyetini iki hafta yaptım herşey güzeldi. ama ekmek yememek baya zor geliyor. bir aydır normal hayatıma yani herşeyi yiyen hayatıma devam ediyorum. ama karatay diyetine devam etmek istiyorum. ve sizlerin arasına katılmak istiyorum eğer izin verirseniz. belki aranızda olursam diyeti hemen bırakmam bir daha. hepinizi azminizden dolayı da tebrik ediyorum....
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/t/wxSB2m4/weight.png
ama nidennnnnn
tam bunu yapıştır sağa sola bosluk koyma bisi eklemeeeee
nasıl yapıştıracağım beceremedim denedim ama çocuklardan gördüğüm kadarıyla olmay![]()
saphira
idealisr 33
şekerkız 67
hayattanazıcık
gamzelim
neredesinizzzzzzzzzzzz![]()
kızlar iborant bruxelles listede mi?