44eti yağlı sevmemgene benim etim diyet olsun yemeklerde yağlı et kullanınca tabaklarda kaşıkda donuyo iğrenç oluyo
ama sevenler için güzel haber eskiden kuzunun iç kağını kavurmlara koyarlardı şimdi çoğuları atıyo artık kullanan yok ben hatırlıyorum babannemler hep eritip kavurmaya katarlardı ay bide annanem iç yağını eritip kete yapardı tadı güzel ama çok ağır oluyodu
44
e canım sen de sıcak veya ılık ye yemeklerı o zaman yagı donmaz:86::86::86:
kete unla yapılan bırsey dimi,un yasak maalesef
sağoll noniscimmm
merhaba arkadaşlar , ben dün üye oldum tesadüfen ve ancak bugun yorum yapabilme hakkına sahip oldum.
sizin yazdıklarınızdan karatay dıyetınden haberdar oldum ve bır hevesle gidip kitabını aldım.
acıkcası zor durumdayım ben de insülin direnci var ve yaklasık son 7 senede 50 kıloya yakın kılo aldım
evli ve ögrencıyım
karatay dıyetini yapmak ve bu dertten kurtulmak ıstıyorum.
ancak bu dıyette keskin cizgiler var. ben sabah 9 gibi gidip aksam 8 gibi geliyorum ancak eve , öğlen 1 2 gibi dana söğüs vs. bulmam ımkansız okulda.
bu dıyetı yapan calısan degıstırerek farklı alternatiflerle yapan birileri var mı gercekten hemen baslamak ıstıyorum ve sızden yardım rıca edıyorumm nolur duyun sesımı bana bır yol gösterin simdiden tesekkürler
KıLO ÇıZELGESıNı NASIL YAPABıLıRSıNıZ?ya arkadaslar bu kg cetvelinizi nereden ayarladınızz ben bulamadım
Kacamagı yumurtayla yogurtla yapıyorum,glısemık ındexı sıfır proteınlerın,ıllakı tatlı ıstersem sut var,kuru kaysı cevız vargül çalışkan öğrenci gibisin,herşeyi doğru yapıyorsun,doğru söyle hiç kaçamak yapmıyonmu?
ah yavruuum,kaçamağın anlamını bile unutmuş,kıyamam ben sanaKacamagı yumurtayla yogurtla yapıyorum,glısemık ındexı sıfır proteınlerın,ıllakı tatlı ıstersem sut var,kuru kaysı cevız var
bENİ LİSTEYE EKLEMEMİŞSİNNN, KİLO VEREMEDM DİYEMİİİ23-30 EYLÜL ARASI 3. ETAP LİSTESİ
1.)SAPHIRA %1.73
2.)yazz %1.38
3.)famir %1.29
4.)leylak84 %1.19
5.)gul63 %1.06
6.)tylholl % 0.83
7.)idealist33 %0.69
8.)mattika % 0.68
9.)loxandra % -0.38
10.)eski_bir_masal % -2.62
LİSTE ADAYLARIMIZ
1.)guleysa % 2.23
2.)pindistan % 1.36
3.)profit % 0.89
4.)ceylin1907 % 0.71
sizleri de tebrik ederim çok güzel kilo vermişsiniz
arkadaşlarım herkesi tebrik ederimşimdilik bu kadar liste yaptım.en azından sıralama merakınız gitsin.ö.m. kutum yetmez diye,gelen tüm ö.m. ları sildiğim için kopyala yapıştır yapamıyorum bildirimlerinizi.ancak teker teker yazmam gerekiyor.pc ye başka bir yere de kopyalamadım salak gibi.onu da sonra halledelim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?