1 saat yürüdüm geldim,yıllar sonra ilk defa bacaklarım birbirine sürtmeden yürüdüm şortla...
muhteşemsinn işte budur azmin başarının sonucu

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
1 saat yürüdüm geldim,yıllar sonra ilk defa bacaklarım birbirine sürtmeden yürüdüm şortla...
evet canım edebiyatcı eşim valla edebiyatcıyla evli olmak çok zor söz sanatlarıyla ikna ediyo beni kendi memleketime gitmek isterken kandırdı beni onun memlekete gitcez tabi merkezde açık olursa
leylakım ne diyim Allah merhamet versin
bilgilerinizi yazın ben yapıverem
dogum günün şimdiden kutlu olsun canım ...kuru meyveyi abartma derim bırakamıyosan günde bi tane ye ..pastadanda abartmadan yersin sonuçta senede bi oluyo demüüü![]()
güzeller güzeli hatun gızlar aylar önce topikte aktif takipçiydim ancak babamın hastalığı ve ardından vefatı sebebiyle ilgilenemedim. mümkün mertebe yine aranızdayım. öğle saatlerinde klasik karatayımı yapardım ancak bugün bazı malzemeler eksikti sadece 5 tane ceviz yiyebildim. akşama da fırında balık ve salata yapacağım. artık yavaş yavaş tuzu daha da az kullanmaya başladım yemeklerde, nasıl alışacağım bu duruma bilemiyorum. egzersiz olarak da Jillian Michaels 30 Day Shred: Level 1 - YouTube ile ısınıp mekik, şınav vs yaptım. akşama da yemek sonrası 1-2 saat sitede yürüyeceğim. kolay gelsin herkese![]()
hosgedin canım,birdenbire kaybolmustun ortadan,demek hastalık durumları vardı.basın sağolsun.
senin menülerin ve sporun güzel oluyordu hatırladıgım kadarıyla,tekrar baslarsan,kalan birkaç kilonu da verirsin eminim.kaç kilosun şimdi?
sağolasın loxim yeniden sizlere katılmak çok güzel duygu. allah nasip ederse yaz sonu da düğünüm var şekle şemale girmek için işleri daha sıkı tutmam gerekiyor artık. dediğin gibi menülerim ve sporumda sorun yoktu ama bu süreçte dengem değişti. hastanede tostla beslendim, 15 saat sandalye tepelerinde uyudum vs vs neyse hatırlamak istemiyorum şimdi, sizlerin de keyfinizi kaçırmak istemiyorum. şöyle hesap vereceğim, mahçup etmemeye çalışacağım senin gibi güzel insanlar olduğu sürece bu işi başarırım gibime geliyor, aynı desteği de elbette isteyen herkese seve seve vereceğim. geçmişi bir kaç ay öncesine kadar tek tek okumuştum ancak affedin aynı enerjiyi artık kendimde bulamıyorum. buradan sonrasını takipleyeceğim. hepinize bol sağlıklı günler olsun inşallah![]()
inş hepimiz mutlu ineriz hayatımpekiyi siz sabah aç karna mı tartılıyosunuz,yoksa günün herhAngi bir vaktinde mi?
bence de canım yeterKolay gelsin canım bence günde 3 mil leslie yeter evde işte çalışıyoruz artı leslie yeter![]()
radyoloji teknikeriyim canuummm..
sersum hemsiremisin bacim..
.![]()
ben alışverişimi yaptımm..ama omega 3 ü yine unuttumm:18::18:yarına kaldı napiimmayy benimde alışveriş yapmam lazım ceviz,fıstık,kayısı,incir,erik ooo akşam iş çıkışı alayım bari![]()
canım işiniz çok zor çok üzüldüm ..Allah yardımcınız olsun..günaydın arkadaşlar
iki gündür giremiyorum .moralim çok bozuk, biliyorsunuz iki tane öksüz ve yetimimiz var.küçük geçirdiği travmayı üstünden atamadı.(babası ve annesi gözünün önünde öldü.)okulda ilk zamanlar ögretmeni çok çabaladı.bizde devemlı psikolog ve psikiyatıra götürüyoruz.artık öğretmende biraz yoruldu galiba. sık sık okula gidiyoruz.diger çocukların yaramazlıkları göze batmıyor.oysa yiğenim sözlü veya fiziki sataşma olmadığı zaman pek tepki vermiyor.bu tür bir olayla karşılaştığında da aşırı tepki veriyor.
müdür bey her sene okulunu değiştirin diye bize çocuğu almamız için baskı yapıyor. oysa psik. ve psikoloğu çocugun zaten güvensiz olduğunu bunun onu daha güvensiz hissettireceğini söylüyor.müdüre başkasının evinde kalan çocukların pinpon -topu gibi oradan oraya fırlatmak istiyorsunuz dedim. ben okuldan almayacağımızı söyleyince bizde tasdiknameyle göndeririz dedi.siz 30 -40 yaşında caniden bahsediyorsunuz dedim.çocukhenüz 10 yaşında.biliyorum kolay bir çocuk değil. fakat kolay eğitilen bir çocuğu herkez yetiştirir.600 öğrenci içinde 1 tane sorunlu öğrenci eğitilirse o zaman başarıya ulaşılmıştır ve alkışa değer.okuldan alıp sokaklara bırakıp tinerci veya canimi yetiştirelim.iki gündür uykumyok çok üzgünüm. kardeşimin emanetini iyi kollayamadık.9 aydır koşuşturuyoruz evimizin yolunu unuttuk.ama demekki yeterli olmamış . şu anda ağlayarak yazıyorum çocuğu iki gündür okula göndermiyoruz.Allah yardımcımız olsun.
1. öğün:klasik karatay kahvaltısı
görüşmek üzere...![]()
sen de bizdensin canım..bak bu yıl biz büyük ihtimal tayinciyiz...cumayı iple çekiyorum..çok zor..cnm benim nişanlım da asker.
tatiller bir değil ama gönüller birr olsun
napalımmm iyiniyetlim biz de sizin gibi göçebe olacağz:44::44:
Sağol canım.. Şu an çalıştığımız yerde tatilleri aynı anda yapabiliyoruz.
Yazın yoğun olan yerlerde çalıştığımızda eşim izin alamıyoor ve o zaman denk gelmiyor..
Zaten anlaştıktan sonra hiçbişey sorun olmuyor.. Çok iyi bi eşim var sağolsun çok seviyorum kocişimi![]()
Allah seni bızdık..beni de çok güldürdü..ohhh şifa olsun kuzumaLeylakıımm bak anlatayım da sana gül..
Dün misafirler gelecekti.. Ben de mutfakta kızımla koşuşturuyorum. Milföy aldım hemen yapıyim atayım fırına telaşındayım.. Taze olsun diye gelmelerine yakın yapayım dedimdi..
O ara oğluş yok oldu ortadan.. Kızımı gönderdim baksın diyeee..
Bir çığırtı koptu dedim tamam oğluş gene bişi yaptı
Ayyy z.yağı şişelerini alt dolaplara koymam ama misafir gelecek düzenli olsun diye koydumdu. İlisini de almış salona gitmiişş
üstüne dökmüş ama yerlere dökmemiş. Kafasına mafasına sürmüş.. E çocuk anasından biliyo zyağı yararlı diye kıçına başına sürmüşş..
Allah'ım misafirler de gelmek üzere hemen banyoya soktum yaramazı
canım size de çok üzüldüm..hayat ne garip şeyler yaşatıyor insana..bunları duyunca insanların şükretmesi lazım..hem çocuğunu istememek ne demek..ah yavrucukların da hiç suçu yok ama anne babasız kalarak tüm cezayı onlar çekiyor..çok zor..Allah yardımcınız olsun..o anne babaya da acıma duygusucanım allah sabır versin size..seni çok iyi anlayabiliyorum.5 sene önce ablamın da eski eşi en yakın akrabasıyla ablamı aldatmıştı ve nerdeyse ablamı ve annemi de öldürecekti.babam yetişmese olacakları düşünemiyorum hala,annem bu üzüntünün üzerine felç geçirdi....üzerinden fazla zaman geçmeden önce ablam sonra eski eşi evlendi...çocukların biri babaannesinde diğeri anneannesinde kalıyo.ne ablamın eşi, ne babalarının eşi çocukları istemiyo.keşke ölselerdi de çocuklar bu kadar acı çekmeselerdi diyorum bazen(yanlış anlama bu lafım sadece kendi ablama).çünkü anneleri babaları gözlerinin önünde ama resmen sevgiye aç durumdalar.psikolojileri bozuk..kaç kez eşimle birlikte çocukları psikoloğa götürdük...hiçbiri gelmedi yanında
babaannesinde kalan kız yeğenimi yanıma alıp bakmayı teklif ettim,onlar bakmadıkları halde vermediler.yıllardır içim kan ağlıyo onların durumuna...üstelik şu anda ablamın da, eski eşinin de yeni eşlerinden çocukları oldu,sanki varolan çocuklarıyla ilgileniyolarmış gibi.allah haketmeyene hiç evlat vermese keşke.ama allahın işine karışılmaz tabi...
sevgi-liebecim,beni yanlış anlama ben sadece senin yaşadıklarından çok etkilendim ve kendi yaşadıklarım aklıma geldi.allah yardımcınız olsun,ablanın mekanı cennet olsun inşallah...
sizin de kafanızı şirşirdim kızlar kusura bakmayın......
Regl dönemi bittikten 3 gün sonra tartılın diyor doktorlar, hala şişlik olabilir yani
ben de sabahları sırf yemem gerektiği için yiyorum...karnım hiç acıkmamış olmasına rağmen çocuklarla yiyebilmek içim sofraya oturdum ..4 kaşık tuzsuz susuz kurufasülye ,yoğurt ve domates yedim
benim tek eksiğim spor benim bel fıtığım var dönem dönem yatağa yatırıyo ameliyat olmak istemediğim için de böle idare ediyorum geçen sene leslie ile 5 km yürüyodum umarım yine başlarım
haha hiç güleceğim yoktu,kelin ilacı olsa kendine sürermiş![]()
evet canım nihatsız bir gün düşünemiyorum..hatta çoğu zaman ailecek akşamları sivrisinekle olan programı da dinliyoruz..o izinli olduğunda çok boş geçiyor günüm..Ben de bayılıyorum Nihat a. Sabah kahvaltı yaparken işe giderken insana iyi geliyor. İşin kötüsü dinlemediğim günler eksiklik oluyo
.
hoşgeldin canım..ve başın sağolsun...güzeller güzeli hatun gızlar aylar önce topikte aktif takipçiydim ancak babamın hastalığı ve ardından vefatı sebebiyle ilgilenemedim. mümkün mertebe yine aranızdayım. öğle saatlerinde klasik karatayımı yapardım ancak bugün bazı malzemeler eksikti sadece 5 tane ceviz yiyebildim. akşama da fırında balık ve salata yapacağım. artık yavaş yavaş tuzu daha da az kullanmaya başladım yemeklerde, nasıl alışacağım bu duruma bilemiyorum. egzersiz olarak da Jillian Michaels 30 Day Shred: Level 1 - YouTube ile ısınıp mekik, şınav vs yaptım. akşama da yemek sonrası 1-2 saat sitede yürüyeceğim. kolay gelsin herkese![]()
Başın sağ olsun canım.
Aramıza hoşgeldin, menülerini merakla bekliyoruz![]()
canım meraba omega3 hangisini kullanıyosun ve nekadar kullanıyosunbence de canım yeter
Radyoloji teknikeriyim canuummm..
Ben alışverişimi yaptımm..ama omega 3 ü yine unuttumm:18::18:yarına kaldı napiimm
Canım işiniz çok zor çok üzüldüm ..allah yardımcınız olsun..
Sen de bizdensin canım..bak bu yıl biz büyük ihtimal tayinciyiz...cumayı iple çekiyorum..çok zor..
Ah zaten kocişler sevilmese bu meslekler çekilir mi canım benim
Allah seni bızdık..beni de çok güldürdü..ohhh şifa olsun kuzuma
Canım size de çok üzüldüm..hayat ne garip şeyler yaşatıyor insana..bunları duyunca insanların şükretmesi lazım..hem çocuğunu istememek ne demek..ah yavrucukların da hiç suçu yok ama anne babasız kalarak tüm cezayı onlar çekiyor..çok zor..allah yardımcınız olsun..o anne babaya da acıma duygusu
Saol canım heralde öyledir..:18::18:3 gün daha sabredeyim bakalım....
Ben de sabahları sırf yemem gerektiği için yiyorum...
Alemsiniz kızlar yaaa...
Ah o duyguyu nasıl özledim..genç kızken aynanın karşısına geçip benim üst bacaklarım niye birbirine deymiyo diye üzülürdüm.aptal kız
güzel olanı o sanıyordum
şimdi nerrdeee o günler
Evet canım nihatsız bir gün düşünemiyorum..hatta çoğu zaman ailecek akşamları sivrisinekle olan programı da dinliyoruz..o izinli olduğunda çok boş geçiyor günüm..
Bu arada bu hafta ben onunla canlıyayına katılıp 50 liralık akaryakıt kazandım..ehh en pahalı hediye ne de olsa
Hoşgeldin canım..ve başın sağolsun...
canIm meraba omega 3 hangisini kullanıyosun bide günde kaçtanegeçmişi okudum geldim
öğlen menüm
etli nohut yemeği
2 kaşık bulgur pilavı
yoğurt
2 litre su oldu