Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Demin teneffüste arkadaş geldi çay içiyordu. Ben çay sevmediğim için tadını sevmediğim liptonun form plusundan yaptım kendimee... Arkadaş da kabızlığa iyi gelir bu, bağırsakları temizler dedi.. Ondan ben kaç gündür kabız diğilim demek kii. İçeriğine hiç bakmamıştım.
rezene, kiraz sapı, böğürtlen, sinameki, mate yaprağı, biberiye, stevya yaprağı, maydanoz, funda çiçeği, açai varmış sevdim şimdi bakın![]()
Arkadaşlar, canım karnıyarık istiyor. Patlıcanları kızartmadan nasıl yapabilirim fikri olan var mı?
Evet canim,zaten hep senin soylediklerini aklima getirerek teselli ediyodum kendimi..ama arasira psikolojik krizlere giriyorum boyle.. Ama kurtulcam bundan insallah..hicbi belirtisi yok yuksektiroidin..saclarim hic dokulmuyo,nabzim 70-80 arasi..sicaklanma yok,kosu bandinda 1 saat yuksek hizda yuruyorum ama bazen hic terlemedigim bile oluyo..bunlr en onemli belirtileri zehirli guatirin..ve hicbi belirti olmamasina ragmen asiri derecede yuksek cikiyo tahlilde..ama artik inanmiyorum,oyuzden mras sutcu imam universitesinden randevu aliyorm bugn endokrin bolumunden..senin bana ilk zamanlarda yazdign yaziyi okuyodum zaten moralim bizuldukca..canim Allah razi olsun senden,icime su serpiyosun..Allahim seni 57 degil 50 yapsin insallah,ama saglikli bi sekilde..doktor çok önemli probisilim arastır bikaç doktora git. sana anlatmıstım ya tekrar yazım doktor bana lavetrndan sonra propcil verdi bende prospektüsü okuyunca emzirenler de bebeğe gecer yazıyordu bende doktoru aradım ulasamadım emzirdiğimi unuttu mu falan diyee.
sehire gitmem zor olur diye ilçede devlet hastanesinde bir genel cerraha randevu alıp sormak için gittim . adam bana ne dese " ya hu bu doktorlara bu kadar güvenmeyin hayatınızı bağlamayın sende tiroid falan yok ne zehirli guatrı bırakın sunu içme bu ilacı alah alahh hersey çin malı bu ülkede labaratuarlarda ucuza kaçıyorlar gerçek sonuç olması imkansız bu kadar tiroid hastası olamaz dedi tiroid bezi vücüdün merkezi ...." dedi biz şokkk hemen
ankara nükleer tıp mrkezine gittik 250 300 tl verip bir kaç tahlil yaptırdık ve sonuç tiroid bezim gayet normalmiş. özel hastanedeki doktora hesap sormaya gittim bakın değerlerim normal ilaç kullanmadım hiç madem böle gececekti neden ilaç verdiniz bana dedim neden kendiliğinden geçer demediniz yada tahlılledrde hata olabileceğini
sölemediniz dedim adam bana ne dese "geminin bir kaptanı olur bir kaç kaptanla yol alamzsınız " şaka gibi yüzsüz şu an hiç ilaç kullanmıyorum iyiym insallah sizdede bisi yoktur canım ben çok moralimi bozmustum bi ara
iyiniyetlim bende alcaktim o caydan,hatta emeluludasin tavsiyesi uzerine kayisi cayi alcaktim liptonun..ama herikisinin de icinde simaneki warmisss korktummmm
bide gecmis sayfalari okurken dikkatimi cekmisti: acikmak yag yakiyo oldugumuzun belirtisiymis..kabizlik ise zayifliyor oldugumuzun..pek inanamamistim amaa![]()
günaydın herkese..
yine kapalı bir gün..arkası da yağmur belli..geçmişi okudum geldim..şimdi de menülerimi yazayım..
dün akşam 3-4 parça etli ekmek (lahmacun yerine geçer dedim yedim kızlar..yasak mı)
salata
ayran
bu sabah:
2 haşlanmış köy yumurtası
beyaz peynir
yeşil zeytin
2 küçük domates
1 salatalık
3 gün kurusu
ceviz
2 kapsül omega 3 (500mgr)
haftasonu sapancadaydım..çok güzel pazar alışverişi yapmıştım ordan..hep köylülerden doğal sebzeler meyveler yumurtalar aldım..keşke her hafta gidebilsem..
Eki Görüntüle 411839
Didem'ciğim, Sapanca'nın pazarı cumartesi mi, pazar mı, belki ben de giderim. Sevgiler,![]()
FZGUN cum pazar günü maşukiye de kuruluyor..Kartepe yolu üzerinde..biliyormusun o tarafları..
Simaneki bagirsaklar tembllestiriyo yaaa,,oyuzden cok cok nadir icmek gerekirmisSinamekinin ne zararı var propycilim?
Kabızsanız kilo veremezsiniz diye biliyorum. Hocamız günde 2 defa wc ye çıkmanız lazım diyor![]()
karataycim bazlamaya azicikbda tereyagi surdugun zaman,bazlamanin Gi sini buraz olsun dusuruyo..zaten hicamiz sa bu sekilde olmasini soyluyo..eger illaki ekmek yiycekseniz yada kilo verdikten sonra ekmek yemek isteseniz,ew yapimi bi dilim ekmege tereyag surmek sartiyla yiyebilirsiniz diyoooogunaydun bayanlar,
dun inanin nefes alacak zamanim yoktu, isimden de izinliydim, ama sanmayin ki burayi ihmal edecegim, 2 gundur o kadar kosusturuyorum ki ibre bile spor olmaksizin inise gecti
oncellikle dun menumu yazayim : sabah 2 yumurtali omlet , zeytin, 3 gun kurusu ve peynir
ogle : yemek yemege zaman bulamadim
ogleden sonra : dogumgunu kutlamasaydi kucuk dilim pasta yedim
aksam : 1 kase mercimek corbasi ve salata. yemege misafirlikteydik ve balik vardi, canim hiccc istemedi.
bu sabah ise misafirlikte oldugumuz icin ev sahibi bazlama yapmis , yarim avuc ici kadar yedim, sirf kadincagizin merakli bakislarindan kurtulmak icin
arkadaslar ben de listeye dahil olmak istiyorum, menulerimi bu haftayla beraber 2 haftadir bildirmeye calisiyorum, ne yapabilirim?
Simaneki bagirsaklar tembllestiriyo yaaa,,oyuzden cok cok nadir icmek gerekirmis![]()
Ama hocanin dedigi daha mantikli tabi..zaten bende pek inanamadiydim o soylenene...
karataycim bazlamaya azicikbda tereyagi surdugun zaman,bazlamanin Gi sini buraz olsun dusuruyo..zaten hicamiz sa bu sekilde olmasini soyluyo..eger illaki ekmek yiycekseniz yada kilo verdikten sonra ekmek yemek isteseniz,ew yapimi bi dilim ekmege tereyag surmek sartiyla yiyebilirsiniz diyoooo![]()