iyi geceler kızlar bugün benim için yoğunbir gündü aynı zamanda kötü sayabileceğim bir gündü oyüzden neyiyip içtiğimi ne siz sorun nede ben söyleyeyim
İYİİİİ GECELEEER:93:
saçma gelebilr ama canım acayip boooooool damatesli makarna istedi hatta penne olsa içlerine domates dolsaaaaa
ay buna bir alternatifiniz varmı napsaaaam ben yaaa rüyamda bile görebilirimmmm.
hiç bir önerim yok ya canım bu geç saatte tavsiye etmem.bol bol su iç uyu en iyisi :)
arkadaşlar bu diette antep fıstıgı yediğinizi görüyorum ..bildigimiz normal antep fıstık mı?yoksa bununda işlenmemiş olanını mı yiycezz:26::26::26::26:
günaydın kızlar .
çook hastayım bugun:2::2::2::2::2::2::2:
kulaklarım ağrıyor,sanırım kulak iltihabı oldum.doktora gideceğim bugun
yemek hazırlayıp yıyecek halim de yok,napcam bilmiyorum
canım çok geçmiş olsunnn. canın bişey de istemiyordur şimdii süt falan bari iç loxandra biraz tutar seni ama halin olursa yapmaya çalış kahvaltını enerji verirr
Günaydın kızlar,
Haftasonunu iyi geçirdim. Diyete uydum sadece dün akşam yemeğinde tavuk bulgur pilavı vardır. Köy bulgurundan yapmıştım pilavı dayanamadım yedim 1 tabak. Ama saat 16.00 da yedim ve o saatten sonra hiçbirşey yemedim. Bol su içtim.Sabah tartıldım hiç kilo verememişim gibi hihssediyordum. Çünkü karnım hiç inmedi benim. Diğer diyetlerde 2 günde hemen inerdi karnım.
Geçen pazartesi kilom:68
Bu sabah kilom :66 hatta ibre 65-66 arası gidip geliyordu.
Bu kiloya inmemde bu diyetten çok akşam 6 dan sonra hiçbirşey yememem ve bol su içmem etkili oldu sanırım.
slm kızlar bugün kitabımı sabah aldım okumaya basladım
diyetim gayet iyi 10. günüm ve hiç bozmadım sayılır
haftasonu annemdeydim ve her zaman hapur hupur annemin börek ve tatlılarının yerdim bu sefer hiç yemedim 1 tane bile . etrafımda herkes çikolu gofret yedi ben yemedim bunu niye yazıyorum çünkü bu imkansızdı benim için etrafımda herkes yiycek ben yemiycemm ama basarıcam loxi diyodu da inanamıyordum doğruymuşşş
günaydınlar.......bende dün aldım kıtabı okumaya başladım bile....hepsını okudugum zaman tam olarak bende karataycı olacagım:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?