Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
canım ikindide yürürken çocukları ne yaptın bakıcıya mı bıraktınpapadiyam yürüyebilmek ne güzelmiş canım yaa oyyy oyyy nasıl güzel geldi bana eşime yandın sen diyorum bundan sonra inş. her fırsatta
Bugün sabah 06:00-07:00 arası bir saat veee 16:00-17:00 arası kuş cıvıltıları ve tertemiz havada yürüdük eşimleeeee![]()
koçişle oğluş maç izlemeye gittiler onlar gelene bitireyim artık çok yorulmuşum
mutfakta ıvır zıvır çok işide zor oluyor herşeyi yıkadım
herkese iyi akşamlar bakalım kim şampiyon olcak
canım 1 yıl cok zengın kahvaltı yaptım,ama bu aralar cok yogunum,hazırlaması kolay dıye bu tarz yapıyorum,kılo verme hızım aynı ayda 4 kg gıbı.
cevabınız için teşekkürler..
benım oykum 2. Kıtabın 256. Sayfasında var,gazeteden haberım yoık canım.gul63 bugun Sozcu gazetesine cikan siz misiniz?
bugün koçtaştan
patlayan poşet
çöptorbası
streç film ve bilimum taşınma için gereken herşey alındı..veee yarın paketleme işlemine kışlıklardan başlanacak..
offf..çokk çalışmam lazım çookk.![]()
aaaayy bizimde çıkarsa benimde ihtiyacım olacak bunlara panik yaptım şimdi :18: kolay gelsin canım![]()
gelelim bugün ne yedigime ...bugün iştahım acayip açıktı reglimin 3. günü olması bunun en büyük nedeni sanırsam :26:kaçamak yapmadım yasaklı olmayan şeylerden çooooook yedim
sabah
2 yumurtalı klasik kahvaltı
öglen
4 haşlanmış yumurtayla yapılmış çılbır
bi legen salata
akşam
1 kase mercimek çorbası
bi legen salata (abartısız )
1 haşlanmış yumurta
1bardak ayran
1 avuç çagla
1 /2 çay bardagı fındık
3 dene kuru üzüm
yedim ama doymadım2 bardak su içtim 2 fincan çay içtim yok hala açım aklımda baklavalar var 1 dilim yesem hiç bişeyim kalmayacak gibi geliyo
ama yemicem yemicem yemicem
toplam 3 gr omega 3
toplam 7 tane köy yumurtası (evde et bitmişti bende et yerine proteinimi yumurtadan aldım ..hoca 8 taneye -kadar yenilebilir diyor
iyi geceler ben kaçar oglum basbas bagırıyo hadiiii yatalıııım diyee![]()
pardon yaa ben karıştırdım yine ..![]()
eveeeeeetbenim eşim ögretmen daha istemedik başvurular bu ayın sonunda başlayacak haziran 15 gibi belli olacak bende günlerdir tayin konusunu düşünüyorum Allah hayırlısını versin ...
Sersum'a
Kolay gelsin canım, zor iş.:)