Popüler Konu Karatay Diyeti Deneyimlerimiz - Canan Karatay

Rumuz:Kaunos
Bildirim tarihi:14/05/2012
Başlangıç tarihi:12/03/2012
Başlangıç kilo:89,2
Geçen hafta:82,8
Bu hafta:83,1
Fark:+300gr
Toplam fark:-6,1
Beden:44
Boy:170

Kızlar reglim ama bu hafta kaçamağım çok.
:17:

Bildirim:14.05.2012
Rumuz:esas2006
Başlangıç tarihi:02.01.2012
Başlangıç kg:77
Geçen hafta:71,7
Bu hafta:71,2
Fark:-0,500
Toplam fark:5,8
Beden:42
Spor:yok
Boy:1,58
Hedef: 57

günaydın kızlarrr:16::16::16:

kilom yine aynı yine aynı takıldım kaldım:26::26::26:

geçen hafta:56.2
bu hafta:56.2

hafta içi 55.9 u görmüştüm ama bugün yine 56.2 geldimm. :44::44::44:

Yok canim ilacla bi alakasi yok..depresyon galibaa..bu arada senide tebrik ediyorum onca kacamagavragmen kilo verdin kiss:9:

bu hafta baskulu patlatacgini biliyodum papisim,regl oldugun icn 1 kilo daha duss:9:

ewet canim ilacla bi alakasi yok..ailevi sıkıntılar iste..kari koca meselelri.bu arada artik iyice yaklastin hedefine..okadar mutlu oldumki -600 u gorunce..canim cok tebrik ediyorum seni..cok sewindim gercekten..

guleryuz diycek bise bulamiyorum datlum..cok mutlu oldum senin adina:))

Bir an önce sorunları çözersiniz umarım. stres-gerginlik insanı yıpratıyor ama zaman zaman oluyor sıkıntılar, bu da hayatın bir başka yanı. Moralini bozma, her şey yoluna girer:34::34:

gözünaydın canım 2 li rakamları görmüşsün daim olsun inşallah

İnşallah, inşallah canım. Sen nasıl oldun? Alçının çıkmasına ne kadar var?

FZGUN, şu ticker ı değiştirsene arkadaşıııım. ..

Süpersin! Bundan sonra daha da güzel kilo vereceğine eminim:)

Ben yazana kadar değişmiş... Pek de yakışmış:nazar:

Çok teşekkür ederim arkadaşım. İnşallah devamı gelir ve hep birlikte güzel kilolar veririz. :kkk::kkk:

günaydın kızlarrr:16::16::16:

kilom yine aynı yine aynı takıldım kaldım:26::26::26:

geçen hafta:56.2
bu hafta:56.2

hafta içi 55.9 u görmüştüm ama bugün yine 56.2 geldimm. :44::44::44:

şekerim sen ideal kilona ulaştın sanırsam korumaya bak artık:31: ayyy negüzel istedigin herşeyi azar azar yee 5 km yürü iştee :46::46::46:

fzguncum saol canım:16: iyiyim çok şükür agrım acım yok üzerine basabiliyorum uzun süre ayakta durmayınca sorun yok ..ilk günden beri kemik suyuna çorbalar içiyorum sanırım onun çok etkisi oldu ..yarın kontrolüm var bakalım doktor ne diyecek

başlangıç kilosu:81
geçen hafta:77.9
buhafta: 77.4(ki hafta içi 76.9 olmuştum neyse artık haftaya direk 76 olurum :D)
toplam fark:-500gr
hedef 60 kilo

Son düzenleme:
Canım sen de güzel vermişsin :nazar:
Eşyaları toplamaya başlamışsındır.. Allah kolaylık versin canım.. Taşınmak zorrr benim 8. taşınmam oldu burası çok iyi bilirim.. Ama dip bucak temizlik oluyor.. Her şey elden geçiyor ve temizleniyor.. Bir de badana da tabiisii yapılıyor.. Tertemiz oluyorsun..
Gitiiğin yerde komşuların da iyi oldu mu bir de iş ortamın harika daha ne olsunn..:16:
sağol canım benim..kilolar biraz yavaş gidiyor ama olsun pes etmek yok:1::1:zaten artık bu evimi gözüm görmek istemiyor..tamamiyle tayin modundayım...orda yeni bir ev ve yeni bir başlangıç..:46::46:iyi dileklerin için teşekkürler..umarım öyle olur..kızımın odasını stok odası yaptık..tabisi de toplanmaya başladık:119::119:temiz temiz yerleşicez inşallah..oralarda sosyal aktivite olmadığından sizlerle paylaşımım daha da bi destek olacak bana..:16::16:
rumuz:leylak70
geçen hafta:63,7
bu hafta:61,7
fark:2kg:32:

kendi rekorumu kırdım çok mutluyum:64::64::62::62::62:
tebrikler canım benim:46::46:

Sersum. Canım teşekkür ederim, ben de seni çok tebrik ediyorum, senin için stresli bir hafta olmasına rağmen çok güzel kilo verdin. :46::46::46:
sağol fzguncum..öptüm seni:16::16:
bu geçen haftaki bildirimim sözümü tuttum
regl dönemini iyi değerlendirmek gerekiyor
aferin sana yıldızlısından hem de:16::64::64::119::129::118:

yok canim ilacla bi alakasi yok..depresyon galibaa.

Propycil, depresyon ve sen aynı cümleye bile yakışmıyorsunuz, haberin olsun...

Öncelikle kendi annem dahil buradaki bütün annelerin anneler gününü kutluyorum biraz geç olsa da..

güleryüzcüm ve fizoficim çok geçmiş olsun ikinize de..

menülerimi ve kaçamaklarımı bildireyim:

cuma öğlen 2 lahmacundan sonra yemek yemedim..güzelce de yürüyüş yaptım..

kaçamak : dondurma:4::4:

cumartesi
uyanınca 1 elma ve 1 saat yürüyüş
sabah klasik kahvaltı
öğlen kabak dolması 2 tane (bulgurla yapılmış)
akşam fırında tavuk, z.yağlı sarma, peynir, zeytini salata

kaçamak: anneme anneler günü için yaptırdığımız kek çiçeklerinden yedim:4::4:

pazar:
sabah klasik kahvaltı
ikindi: karışık ızgara,salata
1 saat kumda yürüyüş

kaçamak: kahvaltıda fırında patates:4:
öğle yemeğinde 1 bardak kola:4:

bu sabah:
1 elma
1 yerli muz
ceviz
2 günkurusu
1 bardak süt

haftasonu Karadeniz batı kıyısında teyzemlerin yazlığına gittik..tabi kalabalık bir grup ve harika yemekler..

ve sonuç:

Rumuz: Aydin_Didem
Başlangıç tarihi:21.03.12
Başlangıç kg:72 kg
Geçen hafta: 70,5 kg
Bu hafta:71,6 kg
Fark:+1,1 kg
Boy:160 cm
Hedef: 58
Verılen kılo yuzdesı(bu hafta verılen kılo/gecen haftakı kılo *100) : +%1,5

kilo veren herkesi tebrik ediyorum..sanırım bu hafta kilo alma rekoru da bende..regl olucam onun da etkisi var ama kaçamaklarımda bitmiyor..:14::14::14:

valla hafta içi tartıldığımda daha zayıfdım oynamalar vermeler almalar başladı anlamış değilim.:(

clemcim ben de haftaiçi tartıldığımda çok mutlu oluyorum..ama gel gör ki araya haftasonu girince bütün dengeler değişiyor..bildirimler cuma olsa ne güzel olucak..

beni bu cumartesi-pazarlar mahvetti..

fzguncum saol canım:16: iyiyim çok şükür agrım acım yok üzerine basabiliyorum uzun süre ayakta durmayınca sorun yok ..ilk günden beri kemik suyuna çorbalar içiyorum sanırım onun çok etkisi oldu ..yarın kontrolüm var bakalım doktor ne diyecek

Tekrar çok geçmiş olsun.:nazar: İnşallah en kısa sürede iyileşip yürüyüşlere tekrar başlarsın destinaam.:16:

Back
X