FZGUN, şu ticker ı değiştirsene arkadaşıııım. ..
Süpersin! Bundan sonra daha da güzel kilo vereceğine eminim:)
Ben yazana kadar değişmiş... Pek de yakışmış

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Heyecan dorukta seni bekledim leylakım harikasınız güleryüzümle sen![]()
Yok canim ilacla bi alakasi yok..depresyon galibaa..bu arada senide tebrik ediyorum onca kacamagavragmen kilo verdin kiss
bu hafta baskulu patlatacgini biliyodum papisim,regl oldugun icn 1 kilo daha duss
ewet canim ilacla bi alakasi yok..ailevi sıkıntılar iste..kari koca meselelri.bu arada artik iyice yaklastin hedefine..okadar mutlu oldumki -600 u gorunce..canim cok tebrik ediyorum seni..cok sewindim gercekten..
guleryuz diycek bise bulamiyorum datlum..cok mutlu oldum senin adina:))
günaydın kızlarrr
kilom yine aynı yine aynı takıldım kaldım:26::26::26:
geçen hafta:56.2
bu hafta:56.2
hafta içi 55.9 u görmüştüm ama bugün yine 56.2 geldimm. :44::44::44:
gözünaydın canım 2 li rakamları görmüşsün daim olsun inşallah
Ben yazana kadar değişmiş... Pek de yakışmış![]()
günaydın kızlarrr
kilom yine aynı yine aynı takıldım kaldım:26::26::26:
geçen hafta:56.2
bu hafta:56.2
hafta içi 55.9 u görmüştüm ama bugün yine 56.2 geldimm. :44::44::44:
Bildirim:14.05.2012
Rumuz:esas2006
Başlangıç tarihi:02.01.2012
Başlangıç kg:77
Geçen hafta:71,7
Bu hafta:71,2
Fark:-0,500
Toplam fark:5,8
Beden:42
Spor:yok
Boy:1,58
Hedef: 57
sağol canım benim..kilolar biraz yavaş gidiyor ama olsun pes etmek yokCanım sen de güzel vermişsin
Eşyaları toplamaya başlamışsındır.. Allah kolaylık versin canım.. Taşınmak zorrr benim 8. taşınmam oldu burası çok iyi bilirim.. Ama dip bucak temizlik oluyor.. Her şey elden geçiyor ve temizleniyor.. Bir de badana da tabiisii yapılıyor.. Tertemiz oluyorsun..
Gitiiğin yerde komşuların da iyi oldu mu bir de iş ortamın harika daha ne olsunn..![]()
tebrikler canım benimrumuz:leylak70
geçen hafta:63,7
bu hafta:61,7
fark:2kg
kendi rekorumu kırdım çok mutluyum![]()
sağol fzguncum..öptüm seniSersum. Canım teşekkür ederim, ben de seni çok tebrik ediyorum, senin için stresli bir hafta olmasına rağmen çok güzel kilo verdin.![]()
aferin sana yıldızlısından hem debu geçen haftaki bildirimim sözümü tuttum
regl dönemini iyi değerlendirmek gerekiyor
arkadaşlar kim yapıyo listeyi bilmiyorum ama yüzdemi hesaplamamışım yazayım hemen yüzde:%0,697
valla hafta içi tartıldığımda daha zayıfdım oynamalar vermeler almalar başladı anlamış değilim.![]()
fzguncum saol canımiyiyim çok şükür agrım acım yok üzerine basabiliyorum uzun süre ayakta durmayınca sorun yok ..ilk günden beri kemik suyuna çorbalar içiyorum sanırım onun çok etkisi oldu ..yarın kontrolüm var bakalım doktor ne diyecek