Zaten kesinlikle senin gibi bi anne olmak istiyorum canim,bilincli ve cocuklarini gereksiz yere şimartmayan..tam kararinda yani..dedigin gibi insallah senin gibi olurum ben de..
bu arada nutellanin N si bilen kalmamistir hayatim,zaten bi lokmacim biseydi:))
menümün devamımerhaba kızlarbu günkü menüm
SABAH : 2 adet h. yumurta, 15g peynir, domates salatalık, yeşil çay
ÖĞLE : 6 adet ceviz, 4 adet kiraz, 5 kaşık yoğurtlu kabak
:
almiracım bilgilerini ver bana istersen senin için değiştireyim..boyun ve şimdiki kilon nedir..
Günaydın kıslaaaarrr,
Bu saatte ne günaydını diyceksiniz ama bugun benim doğum günüm olduğu için sabah kendime izin verdim, işe geç geldim. Deminden beri de FB'da arkadaşlarımın tebriklerini okuyorum. Yani bugün feci işten kaytarma halindeyim.
Herkese sevgiler
İyiyim SERSUMUM öpüyorum kıss seniiiaçım yalnız birazdan yiyciiim 2. öğünümü
Asyaateşçim ben buldum bi neden. Şöle bak sabah erken yiyor akşam da geç yiyorsun bence akşam öğününü erkene al ya da öğleyin yanına kuruyemiş ya da meyve al ye bence.. Çook uzun süre aç kalıyosun.. Akşamı da geç yiyorsun erimiyorlar canım bence
Yerinde olsam kahvaltımı yapar, öğle yemeğimi zamanında (çok doyma ama ) yer akşamı da ya fındık yiyerek ya da sadece yoğurt yiyerek filan devam ederdim..
Staj malesef 48 iş günü yani 9.5 haftaAh esascim canim benim,foto koymayi bi becerebilsem koycam da iste beceriksizlik basa bela..deniyorum ama koymaya calistigim fotolarin boyutlari hep buyukmus bilmiom neden..
Taklum nirde kaldin yaw..şu staj ne zaman bitcek yaw:26::26::26:
Bugunu sorunsuz atlatmissin hadi bakalim..darisi yarin be diger gunlere insallah..
Fzguncum bende ayni gunesin batmasini bekliyorum yuruyuse cikmak icin..
Bugun oglen 37 dereceyi gordum kizlar..ve henuz bizim yeni ofise klima takilmadi..
Buharlasicaz yakinda..
Aksam yemegim:
1 tabak sebzeli tavuk
Yogurt
Son cumlelerinizi incitici buldum. Keske, daha degisik ifade edebilseydiniz. Iki mesajiniza aciklayici bilgiler verdim.
Amacim, Sevgi-liebe'ye kilo sorununda degisik bir alternatifle yardimci olabilmekti. Topikteki diger arkadaslari incitmemek icin, herkesten cok sey ogrendigimi ve karatay kitabimin olmadigini da belirttim. Cok az bir yonu ile farkli iki kitabi (Leptin Diet ve Body Type Diet) kendi vucut tipime, tiroid hastaligima ve intolerans oldugum gidalara gore kendime uyarladigimi belirttim. Sevgi'ye bir yol gosteri olmasi amaciyla, menumu koydum.
Boyum 167cm., kilom 63 kg. Az bir yolum kaldi. Yasim genc olmamasina ragmen, simdiye kadar gayet iyi gitti.
Merhaba kızlar,
Herkeze iyi akşamlar,
Bugün de her gün olduğu gibi yoğundum.
Sabah , kahvaltimdan önce 20 dakika yürüdüm.
1.öğünümde:
5 çeri domates,
1 salatalık,
Beyaz peynir,
3 ceviz, 3 badem.
Bir kase çorba.
Kahvaltıdan sonra, ulaşım ve alış veriş amaçlı 1 saat yürüdüm.
2.öğünümde:
Bir avuç ceviz , badem karışımı ve 2 kuru incir.
3.öğünümde:
Sütlü kabak çorbası,
Nohutlu taze fasulye,
Karışık salata,
Ve meyve çayı.
Leptininiz bol bol olsun kizlar
Didem'ciğim ben 45 dk yürüdüm. Ama hava hala sıcaktı, sen yürüyebildin mi? Perşembeden sonra biraz serinliyecekmiş.İnşallah diyelim yoksa bu sıcaklarda yürümek çok zor olacak.
Şimdilik hoşçakalın kızlar, leptininiz bol olsun.
ay canım çok sağol ya.hemen veriyorum.1.65 boy,şimdiki kilom 66.7
çok tşkler tekrardan hayatım.
ne guzel canim yaa..ben yuruyemedim..evle ilgilendim biraz..cok sallamistim ev islerini bu sira..temizlige gelen abla da sagolsun ekti beni..is basa dustu..ev isiyle gecti yani bugun anlayacagin..insallah serinler canim yaa..valla sinir stres yapti bende bu sicaklar..her onume gelenle kavga edesim var..bu hafta regl de olucam onunda etkisi yok degil..
Almiracim simdi telefondan giriyorum..yarin is yerinde guncelleyip hemen gondericem canim..
Herkese iyi geceler bol leptinler kizlar..
tamam canım tşkler.iyi akşamlar
Selamlar nette sorun vardı giremedim bi türlü
büyük bardak ılık su + 2 incir
1 .öğün 08 de bitti :
1 bardak papatya çayı
çökelekli , maydanozlu , dereotlu omlet ( köy yuymurtalarım geldi bugün şükür)
8 zeytin
yarım salatalık
4 çeri
1 yeşil biber
1 çorba kaşığı çökelek
bol yeşillik
1 bardak ceviz+ fındık
2 kapsül omega 3
2 .öğün 15:30 da bitti
tavuk döner
ayran
salata
ezme
3.öğün :
yoğurt içine ( yaban mersini , keten tohumu , badem koydum )
su: 3 lt
spor : yok
Diyorum vee saatimi sabah yürüyüşe kaldırsın beni diye kurdum arkadaşlar..
Sizler de yürümeye çalışın..
İyi geceler ben leptine gidiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?