Arkadaşlar sabah 07:30 da k.valtı yaptım saat şu an 15:15 ama acıkmıyorum korktum kendimden resmen ben niye acıkmıyorum
hoşbulduk kızlar yazın benim işim bitmez oğluşlar sağolsunlar giy giy çıkar çamaşır ütü yemek çok çalışmam lazım çok
bir kaç gün giremesemde merak etmeyin karataya devam
zaten tamamen ayrılsam topikteen haber ederim canlarım
annem beni 4 aydır görmüyordu dün şok oldu
kurumuşun kurumuşun sen ben geldim annem seni ele alayım diyor
anne ben kaç aydır vermek için neler çektim bilmiyorsun hiç kusura bakma dedim
sende yürüyüşe başlıyorsun dedim
biz 3 kızız annem bizim kilolu olmamızı da istemez diyet yapmamızıda istemeznasıl olacaksa 3ümüzde kilo almaya müsaitiz
kızlar grubunuza benide alın 1 haftadır düzenli egzersiz yapıyorum ama diyet olmayınca olmuyor bıde anladımki ekmek bana iyi gelmiyor az da yesem kilo veremiyorum o üzden bende karatya başlamaya karar verdim sanırım bildirim pazartesileri
merhaba kızlar
kahvaltım 9:00 bitti
1 yumurta
peynir
zeytin
yarım tost
1domates
çay
1 ceviz
ikinci öğün 15:20 bitti
1 kase etli nohut yemeği
1 kase kısır
3-4 kaşık semizotu
1 bardak ayran
annem dün gitti kızlar antalyaya ben yine yalnız kaldım cok üzgünümama napalım herkes yerinde sağ olsun dimii..karatay beslenmeme aynen devam ediyorum artık..aralarda atıştırma yapmaya başladım bundan biran önce kurtulmalıyım öğlen 3 çatal karpuz yedim akşam bişi yemicem zaten acayip doydum şükür..birde akşama spora başlıyorum inş.
evde kızıma tuvalet eğitimi vermeye devam ediyorum o yüzden dışarıya pek çıkmıcam bu hafta yürüyüş yapamıcam çünkü kaçırıyo..ama çok ilerleme var artık çişini söyleyip tutuyor beraber lazımlıga koşuyoruz yapıyor maşallah gecede hiç kaçırmıyor sabah yapıyor cok mutluyumbu sıkıntıda bitiyor..
gecen hafta menü bildirimi yapamadım listeyede giremedim 400 gr vermişim okadar kaçamaga hayret..bu hafta daha dikkatliyim geçmişide okuyup bir bakim kimler kilo vermiş hepinizi öpüyorumm
pazar günü babalar günü ailecek branca gideceğiz
pazar günü tartılayım diyorum:44: ne dersiniz
birde pazartesi tartılır aradaki farkı farkederiz
muhtarmiii..cok guldum leylakcim..topiğin muhtarı olarak sana birşey soracağım
papişten başka foto paylaşan oldumu
sayfalar çok hepsini okuyacak vaktim yokta canımcım
86kğ la başladım şuan 78 oldu.boyum 1.64 cm
leylakçım bende istiyorum şu kilo çizelgesinden yardımcı olurmusun bana?
Aman Yarebbim leylak gelmis hogelmis..tatile cikmana sewindim canim..haketmistin sen bunu..
leylakım bende yoktum giremiyordum ne zamandır
sizin tayin işi ne oldu ben kaçırdım galiba
muhtarmiii..cok guldum leylakcim..
Petunya koydu canim foto..yaklasik 10-15 sayfa once..yani dun koydu..harbiden muhtar gibiyim haaa
ikinci öğünüm
1 tabak zeytinyaglı taze fasulye
1 tabak kabak salatası-2 ceviz,sarımsak,pulbiber,yogurt ve kabak rendesiyle yaptım
1 kase salata
2 omega
siporumu daha yapmadım ama serinleyince 1 saat yuruyus yapmayı planlıyorum..
suyum: asyaates gibi ben de karasal hippopatamım..
kolay gelsin canım benim..misafir patlaması resmen...kaçamakları da atlıyoruz sanma bu arada..56 yı gordun die sakın kacamak yapıym dime haaakıslar bugün öğretmen arkadaşa giitim.. bugün akşama misafirlikteyim. Yarın ve ötekigün de misafirlerim gelecektutuştum yaa hepsi üst üste
Akşama evde olmayacağım için şimdiden 2 çeşit hazırlık yapıyorum.. Sizleri de çok öpüyorum
leylaklarım gelmişşş ohh beya nerdesiniz kıslar çok özledik..
Bugün misafirlikte bi kase kısır ve muhallebili kadayıf tatlısı yidim. Tabak doluydu ammaaa bu kadar yidim yeterha bide küçük bi havuç topu yidim o kaa
kıslar bugün öğretmen arkadaşa giitim.. bugün akşama misafirlikteyim. Yarın ve ötekigün de misafirlerim gelecektutuştum yaa hepsi üst üste
Akşama evde olmayacağım için şimdiden 2 çeşit hazırlık yapıyorum.. Sizleri de çok öpüyorum
Bugün misafirlikte bi kase kısır ve muhallebili kadayıf tatlısı yidim. Tabak doluydu ammaaa bu kadar yidim yeterha bide küçük bi havuç topu yidim o kaa
muhtar cewaplasın hemen..5020 inci sayfada canım..hoşbulduk tatlım.tatil iyi geldi gerçekten
anammm petuş foto mu koydu.ben görmedim.kaçıncı sayfada bilen var mı?
2 kere olctum birinde 1.64 cıktı diğerinde 1.66 cıktı..bnde tam bilmiyom yani..senin boyun kaç kızzz.....47 olup ne yapacaksın:44:
kıslar bugün öğretmen arkadaşa giitim.. bugün akşama misafirlikteyim. Yarın ve ötekigün de misafirlerim gelecektutuştum yaa hepsi üst üste
kızlar şunu farkettim bol su ve yoğurt tabiki ev yoğurdu kilo vermemi hızlandırıyor
sen miydin56 yı haftaya görcek bayan tabak doluymus ta yememıste pehhhh al sana
cumartesi dden beri sabah 7 den önce cıkıp 1.5 saat yuruyorum baskule cıkmadım ama hafıflıyorum so n kacamaklarıma göre . 3 gundur sıfır kacamak. dun temıslık yaptırdım ama kadınla bırlıkte evde donmekten yoruldum gece feci yorgundum sabah yrumedım bu yuzden. dısarısı cok sıcak asırı sıcak göl olunca nemde fazla cıkılmıyor aksam belkı yururum. yeşil çay ıcıyorum sımdı aksam tavuk salata yorgrt yıycem. evımı temızledım ohh deyme keyfıme fazla esyalar kırık cıkıklar atıldı dolaplarım duzenlendı ohhhh
dun gıremedım ama gecmısı okuyamıyorum ya cok bırıkmıs petunyayı gorür gıbı oldum ama asıl sayfay bulup alıntı yapamdım ya kızlar ne var ne yok pazartesıde gıremedım malum bızım semınerler basladı da
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?