güsel pot kırdım desene
Bekle canım o zaman gecikmiştir sadece
sabahları meyve yiyoruz canım biz... Ben 10 a yakın kiraz yiyorum... kayısı yiyorum.. acur rahatlıkla yiyebilirsin... haftada 1 1.5 kilo veriyoruz daha fazlası sağlıklı da değil zaten canım...
sabahları meyve yiyoruz canım biz... Ben 10 a yakın kiraz yiyorum... kayısı yiyorum.. acur rahatlıkla yiyebilirsin... haftada 1 1.5 kilo veriyoruz daha fazlası sağlıklı da değil zaten canım...
Selamlar, bende grubunuza katılmak istiyorum
canim cizelgede boyum 165..ama bugn olctuk tekrar boyum 168..kotlari 26-32 giyiyorum,aslinda anlamaliydim boyumun uzun oldugunu..yani 168 e gore bmi 17.7 filan cikiyo su anda..korumaya mi gecsem kilomu alsam bilemedim..:26::26:
canim cizelgede boyum 165..ama bugn olctuk tekrar boyum 168..kotlari 26-32 giyiyorum,aslinda anlamaliydim boyumun uzun oldugunu..yani 168 e gore bmi 17.7 filan cikiyo su anda..korumaya mi gecsem kilomu alsam bilemedim..:26::26:
mrb kislar,uzgunum bugn cunku bi sure ayri kalcm buralardan..sebebine gelince de:
ameliyattan 1 ay sonraya kadar telefon be bilgsyar yasak..oyuzden gitmk zorundayim kislar..beni mazur gorun canlarim...kacamaklar olsada karataya yrim yamalak dewam insallah..beni osleyin..sizi sewiyorum..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?