evet canım, cok doğru .. Kilo verişim de bu nedenle durdu .. Ama doyuyorum. . Önümüzdeki hafta inşallah durumlar düzelecek ... İlgin icin teşekkürler canım.Kaneel'ciğim, biraz az yemiyor musun, az yemek de metabolizmayı yavaşlatıyor olabilir.
Sporlarimi yazmiyorum kizlar ama aslinda her gun yuruyorum artik..
Cok hareketsizim gun icinde hic spor yapamiyordum..artik aksatmadan 20 dk da olsa yuruyorum..
Yavas yavas arttirmam lazim ama bakalim..
kızlar düğünümüz bitti.
geçmişi okumaya başlayacağım bu gece.
menümü yazıyım hemen
kalkınca:2 yaprak kayısı
sabah:10.00'da
1 dilim dönderme(yufka ekmek 2 kat olarak tavaya serilir.yumurta+peynir koyulup en üste yine yufka ekmek serilir yada alta koyulan yufkanın köşeleri kullanılarak üst kısım örtülür. gözleme gibi alt üst ederek pişirilir. bir nevi gözlemenin yufka ekmekle yapılanı yani)
2 haş yumurta
1,5 avuç için keçi peyniri
5 zeytin
3 badem
domates
salatalık
2. öğün:18.30
1/2 avuç içi tulum peyniri
2 domates
1 biber
Spor. düğün koşturmacası + oyun havası eşliğinde dans
acıkırsam akşama süt içeceğim ki acıkacağım gibi duruyor:26:
evet canım. Bu durumu önümüzdeki hafta düzeltmeye çalışacağım. İnşallah tartıya güzel bir sekilde yansır.. Bu arada ilgin için teşekkürler..evet kaneell çok az yemişsin canım nden?
Canım 2. öğünün az olmuş acıkacaksın keşke sütü de 2. öğünde içseydin
Iyı Geceler Karatay Dıyetı yapan kızlar ...... 1.ogun(kahvaltım): Su,omega3 balık yagı takvıye 2kapsul(m...p (12 TL. 60 kapsul var ıcınde)),bır kase cevız,bırkac kahverengı kuru kaysı,bır bardak sut 1muz,kakao ... ....2. Öğün(ıkındı vaktı) domates yemegı,2 kasık bulgur pılavı,ayran,omega3 balık yagı takvıye 2 kapsul................... .......... ...................... (Yemekten once aslında toktum(aylar sonra boyleyım) ama hem gunluk 1000 kalorıden asagı tuketmek ıstemıyorum(kas kaybına neden olabılır(ıc organlarda yaralar fılan olusmasın)),hem de tuketımım cok kalıtelı olmayabılır dıye tok olmama ragmen yedım.)
Sıvı:Tonla su,2 fıncan kahve
Spor:3 saat ev ısı yaptım ,25 dakıka yurudum, oley oley artık tempolu yuruyebılıyorum, tombul hatun gorunce ,Karatay Dıyetın'den bahsedıyorum, yuruyus tempom ıkı kat artıyor ,bır de burda cok paylasım yapmak ıyı gelıyor(zıhın sporu canım,mutluluk hormonu endorfını tetıklıyor,karacıgerımın sanal stresle yag salgılaması duruyor,kronık kabızlık ortadan kalkıyor)
Onemlı not:Aksam saat 8 den sonra lahana dahı yemıyorum, meyvelerı asla bu saatten sonra tuketmıyorum.(Bu cok onemlı ) ayran ya da sut ıcıyorum. Kahvaltımı geceden hazırlıyorum. Dısardaysam bıle yemegımı yanımda tasıyorum. Kolay gelsın hepımıze
Kendine ciciler mi aldın sersumum
merhaba mavimelegim ancak yazmaya fırsatım oldu arkadasım genelde arkadasların yazdıklarını okudum ve cok güzel cevaplamıslar seni insallah hayırlısı ile bebişini kucagına almak nasip etsin.bence karataya devam madem basladın yolu yarım bırakma zaten karatayla da her seyi yiyebiliyorsun yasaklı seyler haric cokta canın cektimi 1 catal yemeye calıs bence ben öyle yapmaya calısıyorum ilk 3 ay biraz benim sıkıntılı gecti ve ara arada devam ediyor bulantılar bu da iştahsızlık ve yemekleri zor yeme duygusu uyandırdı bakalım senin nasıl gececek ona göre menülerini ayarlamaya calıssırsın evet canan hoca yediklerinin iki katını yemelisin demişti bana ama benim ilk aylarda pek uygulayamadım ve yeri geldi daha az yiyebildim bulantılarım yüzünden ama simdi simdi biraz daha iyiyim artık daha cok iyi beslenecegime inanıyorum kilolarını suanda artık takma bence karataya devam ederek eminim daha az kilo alarak saglıklı bir bebiş dünyaya getireceksin bitanem bence birbirimize destek olalım 9 ay sonra bebişlerle karataya saglam dönüs yapalım sevgiyle kal
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?