Sen ne zaman başladın canım tarih olarak?
çok değil canım menün gayet güzel
canım ben ilk 2.5 -3 ay dukan yaptım 86 dan 80 e indim sonra dayanamadım bıraktım 2 kg geri aldım..karataya 15 nisanda başladım ama taşınma telaşı kaçamaklar falan anca 2kg verebildim..ama pes etmiyorum burda olmaktan mutluyum ve sonuna kadar aranızdayım..az da olsa veriyorum ve hiç aç kalmıyorum
canım ultrasonun hiç zararı yok..ben şahsen 40 yaşımı geçince sadece elle muayene ve ultrason yaptırıcam...mamografi sadece şüphe durumunda olmalı..ve çevremdekilere de hep bu yönde telkin veriyorum..siz de benim canlarımsınız boşuna radyasyon alıp ziyan etmeyin kendinizi..kıyamam
şu dk içim rahatladı :)
Ananem soruyo: o yediklerini kilo wermek için mi yiyon sennn ??
plazmiq:-ewet ananee
A:e hani o üstüne çıkılıp inilen şeyler warya onlarda zyıflamak için galba onlardan alsana
p:tmm ananee
A:yok yok sen en iyisi kültür fizik hareketleri yap :)))
p:?!?!?!?!
Evet vede kalıcı sağlam kilolar veriyorsun müthişsinnn bizde seninle olmaktan çok mutluyuz iyiki hepimiz varız:128:
Ne şekersin yaaaa, çok çok teşekkürler. İyi ki varsın ve iyi ki bu topiğe üye olup da senin gibiinsanlarla tanışabilmişim (sanal ortamda olsa da)
Tekra çok teşekkür ederim ilgine ve de yardımlarına
Yahu bu arada yaşımız da ayan beyan ortaya çıkmış olduuuuuu
Ne şekersin yaaaa, çok çok teşekkürler. İyi ki varsın ve iyi ki bu topiğe üye olup da senin gibiinsanlarla tanışabilmişim (sanal ortamda olsa da)
Tekra çok teşekkür ederim ilgine ve de yardımlarına
Yahu bu arada yaşımız da ayan beyan ortaya çıkmış olduuuuuu
Evet vede kalıcı sağlam kilolar veriyorsun müthişsinnn bizde seninle olmaktan çok mutluyuz iyiki hepimiz varız:128:
Sabah:08.00'da bitti
1 haş yumurta
3 siyah, 1 yeşil zeytin
1 avuç içi keçi peyniri
domates
salatalık
biber
öğle: 12.15'te
3 dilim k. elma
2 k. üzüm
1 ceviz
akşam:19.00'da
menemen
1 avuç içi keçi peyniri
taze süt kaymağı
kiraz
kayısı
kızlar meyveler bahçemizdendi, yedim dayanamadım sabaha kadar:26:
Geçen haftaki bildirimde 49.5 çıktım. Bir ara 49 u gördüm hatta 48.6 yıda gördüm sonra geri kaçtı.cnm sen toplamda kaç kilo werdin 1,5 kilomu cidden??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?