hocamızı dinledimm,öğle vaktimde 1,5 saat sokaklarda dolandım..
bir ara kotona girdimm çok güzel bir elbise vardı bedeni 36ydı,için egirebildim çok da hoş oldu...
eee benim 38 beden koton elbisem nidennn bana inat yapıyo o zaman anlamış değilim:26:
az önce 200 ml süt içtimm..
şimdide fındık,10-15 adet kuru üzüm,2 hurma yicimm 2. öğün niyetine
maşallah allah nazarlardan korusun analı babalı büyütsin benimde 4. ayına girdi daha yeni ama zaten az sütüm doğduğundan beri o yüzden hepten gidecek diye korkuyorum suana biile bir mama bir emz,rme seklindeyiz doymdığından...
ben kitabı sipariş ettim detyaları incelicem ama tecrübelerden faydalanmak gerekli tabikide bu 5 günde değişiklik oldumu tartılıyormusun yoksa belirli günlerdemi tartıya çıkıyorsun nekadar kilo aldın doğumda ne kadar kaldı:))) ayyy biraz fazla soruverdim galiba
yaaa sarmam yarım kaldı sinir bastı beniiiii:84::84::84::84::84:
Benimki babasındaydı durmamış geldi.. Az onla sardık.. içini o koydu yaprağa..
sonra banyo yapcam diye zırladıııı zırladıııı canan hocanın katıldığı programı izleyemedim.. banyoda da zırladı her şeye:84:
şimdi uyursa devam ederim sarmama.. Yapamadıkça geldiler soldan soldan bana
goncagülcüm çok yaramazlık yapıyorlar ya.. sabah meyve suyunu yenice ütülediğim alt açmasına yorganına ve halıya döktü:3
merhaba kızlar,
2-3 gündür giremedim. hem vaktim olmadı hem de garip bir şekilde içime kapandım.kardeşimin öldürüldüğü ay olduğu için belki de.biliyorum saçma ama bazen duygular ağır basıyor.bu moral bozukluğuyla kaçamaklar da yaptım. kimseye kötü örnek olmak istemedim. karatay kahvaltımı yaptım şimdi izliyorum.birde luzumsuz yere sık sık hocanın lafını kesmeseler.gamzelim paint iğneoyası sizler ne yaptınız.geriyi okuyamadım.buğün okumak için çok fırsatım olmayacak.yarın kilo bildiriminde çok büyük şokla karşılaşmam inş.
iyiniyetlim eminim bahçe de daha çok kalori harcıyorsundur.
arkadaşlar hepinizin geçmiş berat kandili mubarek olsun.elektrikler gitti herhalde hemen gönderemem.
kızlar bende bu diyeti araştırıyorum sizdde baya bilgilenmişsiniz gördüğüm kadarıyla gerçekten işe yaradımı emzirdiğim için bu tarz beselenme bana cok mantıklı geldi acaba emzirip uygulayan varmı nedir püf noktaları... yardım lütfennn...
önemli değil canım ne demek birbirimize destek olalım şuracıkta..
diyette 5. günüm pazar günleri tartılıyorum. ama ben 2. gün tartılmıştım 1.3 kilo vermişim. tabi ödem su falan gibi şişkinliği attım.
hamilelikte 11 kilo almıştım. sadece 2 kilom kaldı . ama benmi ondan önceki kilolarım var vermem gereken. eğer sen sadece hamilelikte aldıklarını vereceksen çabuk verirsin merak etme
süt meselesine gelince bende ilk 2 ay mamayla destekliyordum sütüm yok diye. annemlere gittiğimde kızdı izin vermedi mamaya. ben de mecbur daha sık emzirdim emzirdikçe de çoğaldı sütüm. meğer benim kuruntummuş:26::26:
eğer mamayı az veriyorsan bırakmayı dene ,istersen.. ayrıca bu diyet proteinden zengin olduğu için sütünü de arttırır merak etme.. haberlerini bekliyorum
sağol valla gaza gelmem gerek benimde. bende 12 kilo aldım ama malesef 71 kiloda kaldım sadece 4 kilo gitti nedense doğumdan sonra hiç gitmedi kilom normal kilom 60 hamile kalamdan önce 63 kiloydum. çok sık diyetisyen geçmişim olduğundan aslında ideal kilom 55-60 arası imiş şimdi ilk hedefim tabiki doğum öncesi kiloma inmek 63 olmakkkk...(kaslı ve kemikli olduğumdan bu kilodada fena değilim)
malesef ben mamayı son 1 haftadır vermeye başladım kızım 10 günde 100 gram almıştı normaşde sadece emziriyordum ama ve sağdığımda 60 cc den yukarı cıkmıyor malesef onedenle memeden sonra mama eğer acsa alıyor toksa evirip cevirip bırakıyor..
sağol canım benim sakinleştim şimdicanım bozma moralini çocuklarla iş yapmak gerçekten çok zor ama napcan çocuk işte onlar dünyanın en tatlı masumları
canım üzme kendini daha fazla şuan senin kardeşin için yapacağın tekşey kardeşinin çocuklarına çok iyi bakmak ve onun için bol bol dua etmek.elbetteki çok zor bir durum allah kimseye yaşatmasın.umarım tez zamanda acınız hafifler.allah sabırlar versin ....
hoşgeldin aramıza.emziren hatta hamile olanlar bile varzaten karatay bir diyet değil sağlıklı yaşam biçimi.ilk sayfaızda örnek menüler var.sende hergün paylaş menülerini.yasak olmayanlardan doyana kadar yiyoruz.ara öğün yok.öğün araları 4-5 saat olacak.akşam saat 8 den sonra bişey yemiyosun sadece sıvı alabilrsin.kahvaltı çok önemli çok iyi yapmalısın .mutlaka zeytin yumurta ve ceviz yada kavrulmamış badem fındık fıstık olabilir.bol su iç en az 2-2,5lt.yürüyüş yada başka bi spor yap.makarna tatlı ekmek pirinç şeker yasak .onun dışında evinde olanlardan kendi menünü oluşturursun...
bilmiyorum bencenazar mı değdi kızzzzzzzzzzzzzzz
maşallaahhh diyelim o zamn sana da tatlışş bebişine dee..uslu uslu dursun annesini üzmesin inşallahhh
Canım evet bahçede bayağı zaman geçirip hareket ediyorum.. Ama çok güsel oldu bahçem..merhaba kızlar,
2-3 gündür giremedim. hem vaktim olmadı hem de garip bir şekilde içime kapandım.kardeşimin öldürüldüğü ay olduğu için belki de.biliyorum saçma ama bazen duygular ağır basıyor.bu moral bozukluğuyla kaçamaklar da yaptım. kimseye kötü örnek olmak istemedim. karatay kahvaltımı yaptım şimdi izliyorum.birde luzumsuz yere sık sık hocanın lafını kesmeseler.gamzelim paint iğneoyası sizler ne yaptınız.geriyi okuyamadım.buğün okumak için çok fırsatım olmayacak.yarın kilo bildiriminde çok büyük şokla karşılaşmam inş.
iyiniyetlim eminim bahçe de daha çok kalori harcıyorsundur.
arkadaşlar hepinizin geçmiş berat kandili mubarek olsun.elektrikler gitti herhalde hemen gönderemem.
sağol canımm..aman şeker ya üzüme kendini böyle şeylerle yaaa cocuklar böyle büyüyecek .... sonra bu günlere güleceksin inan sen kendini üzdüğünle kalacaksın
suyla sabunla giden şeylere sıkma canını üzme rahat ol ... çocuklar kontrollü olmamızı engelliyor ama ne yapalım geçecek sabırrrr.... :))
canım tafsiyem sütü sürekli sagıp ne kadar var diye bakma
bebek pompadan daha güçlü ceker ..
annelik pisikolojisi işte bebegi hep ac zannedersin ama deyildir
bebek sadece ac oldugu için aglamaz senı ister güven duymak ister ..
bence sütünün kalitesini arttırmak için ceviz vb seyler ye ..
elinden geldigince emzir aglamsada emzir sütün cogalacak emin ol ve buna inan tatlım saglıklı günler dilerim
canım tafsiyem sütü sürekli sagıp ne kadar var diye bakma
bebek pompadan daha güçlü ceker ..
annelik pisikolojisi işte bebegi hep ac zannedersin ama deyildir
bebek sadece ac oldugu için aglamaz senı ister güven duymak ister ..
bence sütünün kalitesini arttırmak için ceviz vb seyler ye ..
elinden geldigince emzir aglamsada emzir sütün cogalacak emin ol ve buna inan tatlım saglıklı günler dilerim
sağol valla gaza gelmem gerek benimde. bende 12 kilo aldım ama malesef 71 kiloda kaldım sadece 4 kilo gitti nedense doğumdan sonra hiç gitmedi kilom normal kilom 60 hamile kalamdan önce 63 kiloydum. çok sık diyetisyen geçmişim olduğundan aslında ideal kilom 55-60 arası imiş şimdi ilk hedefim tabiki doğum öncesi kiloma inmek 63 olmakkkk...(kaslı ve kemikli olduğumdan bu kilodada fena değilim)
malesef ben mamayı son 1 haftadır vermeye başladım kızım 10 günde 100 gram almıştı normaşde sadece emziriyordum ama ve sağdığımda 60 cc den yukarı cıkmıyor malesef onedenle memeden sonra mama eğer acsa alıyor toksa evirip cevirip bırakıyor..
valla deniyorum ama elektrikli pompaya rağmen sonuç değişmiyor ve canım gerçekten okadar çekiyorki göğüslerimin ucu uzadı kızım o kadar sbırlı değil süt yavaşlamaya başladığı an atıyor ağlıyor...evet yiyorum umarım coğalır..
bu arada emi doğum kilondan bu kiloya geldin sıırrı karatymı oldu merak ettim birde ne kadr sürede oldu acaba
hem dogum kilosu hemden dogumdan sonrakiler karatayla verdim 5 ay gibi bi sürede canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?