Tas devrı kıtabını henuz almadım ara ara ılave bılgılerden bahsedersenız sevınırım.
Günaydın hanımlar ..
Öncelikle bayramınız kutlu olsun.
Bayramda ne güzel paylaşımlar yapılıyor böyle ..
teşekkürler,sizin de bayramınız kutlu olsun.
karatay sayfası bağımlılık yaptı ,çıkamıyoruz
Neden olmasın fabrıkasyon gıda zaten, sayfa 24 te ıslenmıs gıdalardan uzak durmak dıye bır baslık var.konserve ton balıklarından tüketebilirmiyiz acaba,onlarda katkı maddesi varmı
Kana gec karısıyor ama napalım yemeyız hem ıthal gelıyorlar,kuru kaysı ,ıncır,yaban mersınıne ayıp oluyordu zatEn.şimdi doktorlar sitesinden okudum kızlar,hurma da çok şeker var tüketmeyin diyor hoca
Sayfa 41 de sekerın zaraları anlatılmıs,prostat kanserıe sebep oluyormus,artı damarlarda tahrıbat yaparak ıktıdarsızlıga sebep oluyordur muhakkak.Taş devri kitabına başlamadım henüz. Okuyunca sizlerle de paylaşırım elbette. Bu arada bunca yıl gerçekten de ne kadar yanlış beslenmişiz. Karatay diyetini okudukça anlıyorum. Ben beslenme alışkanlıklarımı değiştirmeye başladım. Artık sağlıklı beslendiğimi düşünüyorum. Çevremdekiler için endişeleniyorum artık. Örneğin eşimi şekerden vazgeçiremiyorum. Çayı ve kahveyi şekersiz içmiyor(
Icebılırsınız, tatlı krızım tutarsa ben sut ıcıyorum.Merhaba;herkese iyi bayramlar.Ben de günlerdir burayı takip edip bu diyeti uygulayanlardanım.Başlayalı bir hafta oldu ve iki kilo vermiş görünüyorum.Tabii yağ değildir henüz giden ama sonuçta kendimi çok iyi hissediyorum.Her sabah son derece dinç uyanıyorum ve en önemlisi bacak ağrısı can sıkıntısı hiçbişey kalmadı..Ama sekizden sonra bişey yememe olayına henüz alışabildiğimi söyleyemeyeceğim.E alışmışım gece otururken koca tabak meyve yemeye; nasıl zorlanıyorum anlatamam..Neyse sonuçta alışacağız acaba diyorum sekizden sonra bir bardak ayran falan içsem olurmu ki?
Bence guzel ben olsam bunlara ılaveten 3kuru kaysı da yerdım.Bol bol su ayrıca. Bu menu bastan sona sadece proteın ıcerseydı ertesı gun ustunuzden dozer gecmıs gıbı hıssedıyor ınsan,yanı meyveyı sebzeyı her turlu karbonhıdratı almadan sadece proteınle(proteınde sınır koymadan) 5 gunde 5 kıloya yakın gıdıyor(tatlı kacamagı yaparsanız eger deneyın derım bu dukan dıyetınden kopya bır taktık),ama daha fazla gıtmıyor o ay ıcınde,yok ben artık kurallara uyarım dersenız sabredın karatay dıyetı zaten yetıyor.Hayatınıza heyecan katın duslerınız olsun,mezunıyet kıyafetım hatırına onbes gunde ınanılmaz ınceldıgımı hatırlarım. Yakısan seyler gıyın yakıstırın.Kızlar çok tatlısınız, sizleri tanımıyorum ama, aynı amaçta sıkı bir beraberlik ve dayanışma içinde olmamızdan dolayı sizleri çooookkk seviyorummm :) Sorduklarıma anında yanıt almam ve de her defasında desteklenmem de çok güzel. Loxandra ve gül63 sizlere teşekkür ederim.
Evet akşamları balık çok az yedim, 2 ya da 3 kez. Onun yerine et ya da sebze, ama omega 3 alımını sağlamak için de keten tohumu yedim, balığın yokluğunu telafi için. Belki de yeterli olmadı dediğiniz gibi, omega 3 takviyesi almalıyım. Yürüyüş yapmıyorum, ama spor yapıyorum, masa tenisi oynuyorum. Gerçi her gün değil haftada 2-3 gün, yetmiyor olabilir. Bunları değerlendireceğim.
Bugünkü menümü yazayım o halde :))
SABAH:
Haşlanmış 2 yumurta
1 ince belli çay bardağı ceviz
Peynir
4-5 zeytin
Şekersiz çay
öĞLEN :
Zeytinyağlı bamya
Nohut
Yoğurt
AKŞAM :
Haşlanmış 2 yumurta
1 tatlı kaşığı keten tohumu eklenmiş yoğurt
(Kilo vermem yavaşladığı için akşam iyice azaltayım dedim, önceleri normal et, sebze yemeği ve salata yiyordum. )
Keten tohumunu öğütmeden kullanıyordum. Taş devri diyetini yeni aldım, onda kavurup öğütün ve öyle tüketin diyor. Tadı ve kokusu inanılmaz güzelleşiyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?