afiyet olsun canım esascım ben sana yetişiyorum bak ha yakında kapışırız
Hanımlar, ben de bir değişiklik olmazsa yarından itibaren bir haftalığına tatile gidiyorum. Bu arada nete girme şansım olursa girmeye çalışacağım. Giremezsem beni de özleyin anacığım. Sevgiler
1. öğünüm
2 haşlanmış yumurta
domates salatalık biber
ş.siz çay
peynir
fındık
omega 3
2. öğünüm
Fırında kabak mücver
dondurma
taze fasulye
saphira hoş geldin canım,bir daha ayrılmassın değilmi?bana destek olan arkadaşlarım teşekkür ederim, inş daha iyi olacak.
2. öğünüm:2 kaşık bulgur pilavı
2 kaşık karışık sebze sote
2 ceviz 1 fincan sütlü kahve
ara. 1 bardak tuzlu ayran(küçük tansiyonum 5 ' edüştü,çok kötüydüm,çok şükür şimdi iyiyim)
iyiakşamlar kızlar
bugün karatay kahvaltısıikinci öğünde de tavada iki yumurta semizotlu yoğurt yedim
yarın küçük oğlumu şehirdışında bihastaneye götürücez çoçuk endokrinine kilosu az olduğu için hormonlarına falan bakılcak çok erken yola çıkıcaz umarım kendime uygun yicekler yiyebilirim ...
Esasım naber kaçamak var mı kaçamakGünaydın
günaydın karatay güzellerimisafirlerim öğleden sonra gelecekler , yemek hazırlıkları yapıyorum görüşmek üzere
iyilik ne olsun canım sen nasılsın.dün akşamki dondurmayı saymazsak kaçamak yok güzel gidiyo ama halen + lardayım.çünkü malum dönemdeyimo yüzden üzülmüyorum biliyorumki geçici bi durum .ayy biliyomusun dün mağazalarda elbiselere baktım fiyatları da uygun .gerçi daha almıcam 65 olayım bi o zaman sence ramazanda kilo verebilirmiyiz :44::44:
iyiakşamlar kızlar
bugün karatay kahvaltısıikinci öğünde de tavada iki yumurta semizotlu yoğurt yedim
yarın küçük oğlumu şehirdışında bihastaneye götürücez çoçuk endokrinine kilosu az olduğu için hormonlarına falan bakılcak çok erken yola çıkıcaz umarım kendime uygun yicekler yiyebilirim ...
iyilik ne olsun canım sen nasılsın.dün akşamki dondurmayı saymazsak kaçamak yok güzel gidiyo ama halen + lardayım.çünkü malum dönemdeyimo yüzden üzülmüyorum biliyorumki geçici bi durum .ayy biliyomusun dün mağazalarda elbiselere baktım fiyatları da uygun .gerçi daha almıcam 65 olayım bi o zaman sence ramazanda kilo verebilirmiyiz :44::44:
Sen de dondurma yemişsin
Canım ramazan da sahuru çok kuvvetli yapıp iftarı çoookk hafif yaparsak ve akşam yatmadan yürürsek o zaman kilo verebiliriz bence
Yaz indirimleri başlamıştır esasım ama 1 ay sonra fiyatlatr daha da uygun olacak sen de 65 olursun:112: o zaman alırsın
esascım kg muz gramı gramına aynı:)))
yuruyus zamanı banttayım 40 dk da 4km yapcam
2 gündür gelemedim aranıza..akşama kadar da yoğunum..bi cee ee diyip kaçayım dedim
akşama gelince daha rahat katılırım sohbete..
sabah menümü yaziim hemen
sucuklu omlet
salatalık domates
peynir zeytin
15 kadar kiraz ve 5-6 fıstık..
aranızda olamayınca hep huzursuzluk duyuyorum..size çok alışmışım ben
beni ösleyin anacımmmm....hepinizi öpüyorum
Günaydın papişim saphiram asyam
bu sabah kalkar kalkmaz 4 kayısı su sonra bahçe ürünlerimden koparmaya tabiiikiii bahçeme
domates biber vee asmadan yapraklar topladım..
Gelince
menemen
2 biber
ş.siz çay
fındık
kızarttığım hellim
3 omega 3
üzerine kahvemi içtim
Oğluş banyo yapmak istedi.. Küvetine bi güzel çişini de yaptı.. Çocuk oraya yapıyor hala lazımlık dediğimde dinlemiyor kandırmaya çalışıyorum ben de:26: ablası da:26:
Sonra bahçeye indim bahçemi suladım az çapaladım.. Hareket oldu..
Yalnız ben normalde pek terlemem.. Bugün çok sıcak sabah olmasına rağmen çok terledim kaçtım bahçeden..
Ev çoookkk sıcak
Günaydın ben aldım kitabı. İlk bilgiler diğer kitaptakilerle aynı ama içinde yemek tarifleri de olması kitabı farklı kılmış.Tariflerin bir kısmı zaten bildiğin yemekler, bir kısmı farklı. En iyisi sen kitaba bir kitapçıda bak öyle karar ver
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?