arkadaşlar ben 1 ay karatay diyeti yaptım 5 kilo verdim. 3 ay da karatay tipi beslendim. protein ağırlıklı beslendiğim için süt ürünleri ve kuruyemişe duyarlı hale geldim. alerji oldum ve ellerim ayaklarım yara bere içinde. sizde de bu tarz bir etki oluştu mu diyetten dolayı
canım kafam inan karıştı evde kepek unum var oda yemniyo krep yapsam olmazmı yazık ben o onu ne yapıyım
bezelya kızartması derken:44::44:kavun yasak degilmi bu diyette erişte derkenüzm yasak şeker varmış lahana sarmasının içinde pirinç varmı:44::44:ay çok soru sordum kanımca pardon şöyle iyice bir anlıyayım ne yeniyo ne içiliyo ne yasak :26::26:
ficans bugün call 6 oldu demi senin nasıl kendinde değişim görüyomusun kolay gelmeye başladı mı
Ramazanda cozutmazsam haftaya 55in altına iniyorum inş.
bugun oruclu olmadıgım ıcın hamaratlıgım ustumdeguzel bır kahvaltı yaptım evı topladım kosubandında 50dk da 5km yurudum dusumu yesılcayımı ıctım lımonlu kek yaptım eccukte yedım ıkıncı ogunumu hazırlayıp yedım bırazdanda kızımı parka goturecem gelıp esıme ıftar sofrası hazırlıycam vs vs bu lıste uzarrr gıdeeerrr
Merhaba canim,ben normalde kahvalti veya ogle yemeginde yiyorum,aksama hic birakmam,ama oructan cikinca tatli yemektense meyve yedim,sahurda mutlaka yiyorum zaten
İyi geceler kizlar
İlk gunün verdigi bir yorgunluk var üzerimde ama buna rağmen gündüz 1 saat .. İftardan sonra 45 dakika yürüdüm.
Burada geç açtığımız icin zor oluyor.
İftar menüm;
1 tavuk göğüsü,
Pilaki
Az pastirmali yumurta
karisik salata ve bir minik kade yoğurt
ve bir fincan cay.
Simdi kahvemi ve bugun icemedigim suyumu içip sizleri okuyacağım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?