leylak84
bende ıyıyım bebısım bayramda guzel gectı arada cıslardanda yedım tabıkı ama bundan sonra dıkkat edecez ınsaalah reglımde yakın o yuzden tartılmadım bakalım belkı cuma tartılır kg bıldırımınde bulunurum sonrasında devam yıne tabı:)))
selam canım evet karatayla yaklasık 1 senede..evet meyveler bıraz fazla oldu ama dedıgın gıbı gun ıcınde erır dıye dusunuyorum.kolay gelsın hepımıze
acilen beslenme acısından toparlanmam lazımmmm:84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84:
kalkınca (06:00-07:00) 1 avuç üzüm 1 kaşık yoğurt (gerisin geri uyudun, emzirmek için kalkmıştım)
Sabah (01:00) : 2 yumurta, peynir ve tereyağıyla yaptığım omlet + 1 çay bardagı ceviz + 1 bardak humana + 1/2 şişe maltana
bu gün baya bi geç kalktım :)
Akşam ne yiyecem bilmiyorum henüz karar vermedim , belki tavuk aldırır tavuk yerim, boolll sirkeli salatayla
Gece (24:00) : 2 kaşık yoğurt+ 1 kaşık keten tohumu+1 avuç üzüm karışımı
bol su..
bu arada kendimi kutluyorum. dün akşam bayram ziyaretindeydik. çikolatalı yaş pasta ikram ettiler yemedim. kokusu hala burnumda. 2 bardak çay içtim biri limonluydu birde su içtim. meyve bile yemedim. diyette olduğumu söyledim. gece menüm var onu yiycem dedim, çok anlayışlıydılar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?