Canım Allah yardımcınız olsun ve sizleri korusun. Okurken tüylerim diken diken oldu.Allah bu olaylara sebep olanları bildiği gibi yapsın.sağol canım..çok zor buralar inan..şimdi kızım okula başlıyacak ona endişeleniyorum..izin alıp ilk 2 hafta götürüp getiricem sonra da arkadaşlar ilgilenecek..İstiklal Marşı okurlarken bazen giriş ve çıkışlarda taşlama olayı oluyormuş:26::26:..bayaa tedirgin oldum..:26::26:
Şehitlere gelince hergün üzüntü hergün ağlamak..
eşim asker hastanesinde çalıştığı için nerdeyse tüm yaralı ve şehitler ilk onlara geliyor..sonra benim hastaneme sevk..gördükçe ve yaşadıkça mahfoluyor insan..
buralarda olmak ve yaşamak çok farklı..bazen haber geliyor bugün hiç dışarı çıkılmıycak deniyor:26::26:..
işte böyle tatlım..bunlar sadece bi kısmı..neyysee..canınızı daha fazla sıkmayayım..hayırlısıyla kazasız belasız vazifemizi bitirip döneceğiz inşallah..
duaların için ve iyi dileklerin için çok sağol canım..Allahım önce Mehmetciklerimizi,Polisimizi ve sonrası bizim gibi olanları korusun ....
Çok teşekkür ederim canım.hayırlı uğurlu olsun canım çok güzel bir bölüm
Allah yolunu açık etsin çok başarılı olur inşallah
hoş geldin canım.Kızlar ben geldim
Tatil harikaydı, hiçbir şeye dikkat etmedim tatlı matlı hep yedim 3 kilo fazlalık var ama gider nede olsahızlı alınca hızlı verirsin
sizleri çok özledim ama geçmiş çok birikmiş okuyamam sanırım
kutlarım oğlunu sevgiciğim
Canı hoşgeldin,oğlunu ve seni tebrik ederim canım,evini yeniledin galiba güle güle kullan canım,artıları dert etme burada olunca insan daha dikkat ediyor,sen de daha sık gelirsin inşallah
hoş bulduk,teşekkür ederim canım,Evim daha içime siner oldu,sağol.Daha sık burada olmaya çalışacağım.
ASYAATES iyi dileklerin için teşekkür ederim,
1.öğün
2 haşl. yumurta
12 yeşil zeytin
1kk peynir
2 sivri biber
1 domates
2. öğün:
3 kaşık bulgur pilavı
1 tabak kuru fasulye
turşu
3 tarçına bulanmış incir
İnş. bugünün son öğünü olur.
bende iyiyim canım ama tartıda 1,5 kg fazlam varrr şehir dışındaydım fazla dikkat etmedim ama tekrar kaldığım yerden devam edicem yürüyüşede başlıcam inşallah
iyiyim fundacım,sen nasılsın?kilon ne durumda?çizelgeni değiştirmiyo muyuz:112::112:
hoş geldin iyiniyetlim, düğündeki tepkileri çok merak ediyorumHepinizi çok özledim çıtırlarrrr
Bugün gece yolculuk yaptık daha uyuyamadım geçmişi yarın okumaya çalışırım ama hepsini okuyamam sanırım propcyil gelmiş GEÇMİŞ OLSUN datlum
Artıda mıyım acep funda gibiyarın sabah tartılırım artıkın şimdi tok karına moralim bozulmasın di mi ama Papişim naber
çantacı kızlar döndü yorumuna çok güldümmerhaba canlarım
bugün karataysız bi gün yaptım çantacıkızlar da dönmüş :18:sabah iyiydi yumurtamı zeytinimi peynirimi domatesimi bademi mi omegamı aldım sonra tamamen tembellikten kendime yemek hazırlamak zor geldi 5 tane mayalı poğaça yedim ikinci öğün yapmış oldum gece de dondurma yedim diyetime ve kendime ihanetimi yapmış oldum
propycil canım hoşgeldin daha iyisin umarım
asyacım tatilin güzel geçmiş tartıyı takma şişliktir oooo
iyiniyetlim hoşgeldin hiç bahsetmemişsin nasıl buldular seni bakiiim elti görümce kayınvalide düğün nasıl geçti hııı
sersumcuğum hiç aklımdan çıkmıyorsun canım sanal bi arkadaşlık insanı bu kadar etkiliyebilir mi ama seni ve kızını düşünmeden edemiyorum hep aklımdasın ve sana dua ediyorum
sevgicim oğlunu kutlarım okulun da başarılar dilerim
iyiniyetlim hoşgeldinn nasılsın ben evet artıdayım ama inan bana çoook yemek yedim hep yasaklardan misafirlikteydim herkes yemek yaptı davetler falan red edemedim ama sorun değil karataycıyız nasıl olsaaaahepinizi çok özledim çıtırlarrrr
Bugün gece yolculuk yaptık daha uyuyamadım geçmişi yarın okumaya çalışırım ama hepsini okuyamam sanırım propcyil gelmiş geçmiş olsun datlum
Artıda mıyım acep funda gibiYarın sabah tartılırım artıkın şimdi tok karına moralim bozulmasın di mi ama papişim naber
mrb arkadaşlar ;
karatay diyetini ocak ayından mart ayına kadar 2 ay yapmısıtım bu senının basında daha sonra bir rahatsızlık gecirdim ve bıraktım aslında rahatsızlık diyetten dolayı değildi sakın yanlış anlaşılmasın ! ve bırakmamda hataydı o zaman 99 dan 90 a kadar düşmüştüm 2 ayda ve kendimi cok iyi hissediyordum hiç ekmek yemiyordum makarna ve pilavı cok seven ben bulgur pilavına transfer oldum ve cokta menundum hatta aylar sonra ramazanda iftara misafir gelcek bulgur pilavını sevmezler diye prinç pilavı yapayım dedim yapmasını unutmuusmneyse sözün özü bıraktıktan sonra alışkanlık bırakmadım sadece kaçamaklarım arttı o kadar kaçamağa rağmen 3 kilo geri aldım ama tabi ekmek yemege devam ettiğim içim şişkinliğimde şimdi yarından itibaren tekrar başlıyorum bu sefer kurban bayramına kadar en azında 80 olmak istiyorum ve ailemin yanına büyük bir süprizle gitmek istiyorum desteklerinizi esirgemeyin amacım listeye girmek felan değil zaten cok yogun çalıştıgım için her zaman düzenli yazamam ama takip etmeye calışacagım çünkü etrafımda bu konuda benı anlayan insan yok çok öptüm hepinizi şimcik
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?