Sevgili Hulya, gecmis olsun. Herseyin hayirlisi olsun. Kontrol edemeyecegimiz olaylara kader gozuyle ve herseyde bir hayir vardir gozuyle bakalim. Gonlunu rahat tut. Hersey yoluna girer.
Tuvalet sorunu ile ilgili olarak bir kitapta okumustum. Menulerinde bol cig sebze ve salatalar bulunsun. Sabahleyin 1-2 kocan cig sut misirini ye, uzerine bol su ic. Gunde 1-2 saat de yuruyus de yaparsan faydasini gorursun. Ben, dun eve kendimi zor attim (eve yakin yerlerde yuru, bu bana ders oldu). Bende etkisini 20 saatte gosterdi. Misir pisirilince karbonhidrat, cig iken sebze (kitabin ifadesi). Lif orani cok yuksek, cok guclu bir antioksidant. Kitabin deyisiyle bir supurge gibi bagirsaklari temizliyormus. Genetigi oynanmamis tohumlardan yetisenleri bulmalisin. Gecmis olsun. Sevgiler.
Yerden göğe haklısın canım,vucudun yağa ihtiyacı var.Bu dr diyor ki her istediğinizi yiyin için,yağlı kızartmalar,hamburgerler yiyin,hanımlar günlerde istediğinden yesin,yanında bu tableti içerlerse hiç sorun olmaz,yedikleri yağlar kana karışmaz,kilo da almazsınız.Resmen sitesinde satılan ürünün reklamını yapıyor,halkı da çok yanlış yönlendiriyor,yaptığı şey hiç etik değil.Rtük de buna duyarsız kalmamalı.Bütün zararlı şeyleri yiyin sonra bunu için birşey olmaz diyor,hipokrat yemini etmiş bir doktora yakışmıyor söyledikleri.Biz zeytinyağı,tereyağı,balıkyağı tüketiyoruz,vücudumuzun hepsine de ihtiyacı var,bu yağlarla kilo veriyoruz,Canan hocaya ters konuşanlara kızıyorum işte kızlar,haksız mıyım?
Allah gönlündekini hayırlı şekilde versin,kendini üzme.Her şeyde bir hayır vardır.çok teşekkür ederim canım dediğin gibi Allahım her şeyin hayırlısını
versin hakkımızda sonuçta hayırlı olsaydı olurdu bir bildiği var
çok üzüldüm ama üzmüyorum artık kendimi sadece sağlıklı
ve hayırlı bana ve bütün bebek isteyen herkese nasip etmesini dua
ediyorum. Doğru zamanda olur inşallah. Çok doğru söylüyorsun ben
sinirlendiğim zaman direk mideme vurar mesela her şeyi etkiliyor ya
Bende seni çok öpüyorum canım tekrar her şey için teşekkürler
Propycil iyi haberlerine çok seviniyorum canım,inş. daha iyi olacak.ve propycil kaçar..
Canım seninle ben kışın çok rahat edeceğiz,ben de bir yandan hazırlıyorum,diger taraftan eksikleri belirlemeye çalışıyorum.Allah hayılı insanlarla ağız tadıyla yemeyi nasip etsin inş.Afiyet olsum canım.. Burdayım ara ara gelip okuyorum yazdıklarınızı.. Çoğu arkadaş sen yazmışsın yok yakında gelirler
Evde olmak güzel ama şimdilerde sıkıcı olmaya başladı prom... İşler bitmek bilmiyo yaw:26:
Yalnız oğluşla vakit geçirdiğim zamanlar harika..
Tatil bile yapamadım yazın yaw
Yorucu ama kışa hazırlandığım bi hafta oldu aranıza pek gelemedim:26: Ama kışın yemek yapmak çok kolay olacak her şey hazır
65 kilo kırmızı biberden salça yaptım accuk oldugeliyolar ama aaaaa
Daha biber alacağız bu gidişle
Sen ameliyat olsun yokken çok merak ettimdi seni prom asyam bise senden havadisler verdi rahatladık. Çok çok geçmiş olsun canım
[/QUOTE]Yerden göğe haklısın canım,vucudun yağa ihtiyacı var.
Allah gönlündekini hayırlı şekilde versin,kendini üzme.Her şeyde bir hayır vardır.
Propycil iyi haberlerine çok seviniyorum canım,inş. daha iyi olacak.
Canım seninle ben kışın çok rahat edeceğiz,ben de bir yandan hazırlıyorum,diger taraftan eksikleri belirlemeye çalışıyorum.Allah hayılı insanlarla ağız tadıyla yemeyi nasip etsin inş.
çiğ mısır ilginç denemek lazım canım alıp deneyeyim ben bunu çiğ
mısırın tadı da nasıl olur bilmiyorum amasağol canım
merhabalar...kilo veren,vermeyen herkesi tebrik ederim
birkaç gündür giremedim ama yarından itibaren yine burdayim
sevgiler...
Allah gönlündekini hayırlı şekilde versin,kendini üzme.Her şeyde bir hayır vardır.
çok sağol canım çok teşekkür ederim inşallah
çiğ mısır ilginç denemek lazım canım alıp deneyeyim ben bunu çiğ
mısırın tadı da nasıl olur bilmiyorum amasağol canım
Sut misiri cok lezzetli oluyor, tatlari guzel olanlar cok kolay yeniyor. Duzenli yemeye calis, kalorisi de dusuktur. Benim yediklerim cok cok lezzetliydi.
Diger bir husus, bazi vucutlarin troid bezinin kafein ile arasi iyi degildir. Bu bunyelerde kafein troid bezini yorar, kabizlik yapar, sonucta hipotroide de yol acabilir.
Protein, ozellikle kirmizi et, sindirimi zordur ve uzun surer. Gundelik protein gereksinimi vucut agirligi kadar gr. olmasi yeterli imis. Ornegin, 70 kg. isek, 70 gr. protein yeterli imis. Bilindigi gibi, sut, yogurt, yumurta, bakliyat ve hatta, daha az da olsa sebzelerde de protein var.
Bol su icilmeli.
Gecen hafta 64 kg.
Bu hafta 64.5 kg.
Gun farkimiz nedeniyle gec kaldim diye bildirmemistim. Hatirlatman icin tesekkurler.
İŞTE LİSTEMİZ
1.missdance % 2,68
2. sivasın gülü % 1,67
3. amiboid % 1, 22
4. almira 42 % 0,94
5. şebnemgüdücü % 0,8
6. yıldız % 0,61
7. sevgi_liebe % 0,35
8. özlem kartal % 0.25
9. okyanussuda % 0,15
lacey % 0:44::44::44:
gül63% 0:44::44::44:
nazfiliz + % 0,27
aydın_didem + % 1,18
menevşehülya +% 1,38
İŞTE LİSTEMİZ
1.missdance % 2,68
2. sivasın gülü % 1,67
3. amiboid % 1, 22
4. almira 42 % 0,94
5. şebnemgüdücü % 0,8
6. yıldız % 0,61
7. sevgi_liebe % 0,35
8. özlem kartal % 0.25
9. okyanussuda % 0,15
lacey % 0:44::44::44:
gül63% 0:44::44::44:
nazfiliz + % 0,27
ırmak 23 + % 0,78
aydın_didem + % 1,18
menevşehülya +% 1,38
Prom demedim mi sana bak geliyorlar işte
Hoşgeldin dallidam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?