Popüler Konu Karatay Diyeti Deneyimlerimiz - Canan Karatay

Günaydın kızlar,

Kahvaltım 8:30
1 muz, 2 dilim kavun, beyaz peynir.

Bugün pek bişey istemedi canım, hele yumurta...HİÇ!

ya nasıl canım lahmacun istedi nasıl, böyle limonlu maydonozlu resmen ağzımın suyu aktı

olmazsa evde minik fındık lahmacun yapayım kendime gerçi yemesem daha iyi ama rüyalarıma girer bu saatten sonra

Evet nihayet yine 58.5 oldum

Tebrik ederim seni maşallah nazar değmesin

ben de görür müyüm o kilolara indiğimi acaba :44:

Canım yol arkadaslarım hepinizin gunü güzel geçsin..

Sabah;

2 yumurtadan Menemen
9 zeytin
peynir
yeşil çay
2 kuru incir
1 kuru erik
2 kayısı
3 ceviz 10 yer fıstığı ve omega 3 hap

aksam için eşimden haber bekliyorum balık lokantasına gitmeyi düşünüyoruz olmadı bonfile+salata+yoğurt yapacagım
Kizlar kahvaltıda tükettiğim kuru meyvelerim abartilimi sizce?

Biraz önce ömrümde ilk kez pilates yaptım. Hanginiz yazmıştınız unuttum. Kaneel belki de... Ebru 10'da Beyaz tvde diye... Geçtim tv karşısına...Daha ilk harekette hezimet yaşadım. Otur, dizleri kır kendine doğru, dizine doğru kapan. Ebru kapandı, ben kapanamadım. Arada göbek sıkıştı... Neyse... Şekilden şekile girdim. Hiçbir hareketi sonuna kadar yapamadım. Ben ölüp biterken baktım Ebru " nasıl da rahatladık değil mi" diye bir de muhabbet ediyor. Acaba dedim, aynı hareketleri yapmıyor muyuz...

Bir de tavsiyesi oldu. Bence önemli.

Yürüyüşten sonra bacakları esnetecek hareketler yapılmalıymış. Çünkü yürüyüş gibi sporlarda kaslar kısalırmış. Esneme hareketleri kasları uzatıp, spor sırasında vücudumuzda biriken laktik asidi atmamızı sağlıyormuş.

Biraz toparlanıp yürüyüşe gideceğim inş.

Öpüyorum hepinizi.

canımm günaydın ne kadar zamanda verdin kilonu harikasınızz.iradenizi tebrik ederimm.takdire şayannnnn gerçekten inşallah ben de veririmm.sizi gördükçee şevkleniyorummm.

gunaydın canım..yaklasık 1 senede karatayla verdım.burda kalmaya devam edersen kesınlıkle verırsın.tsk ederım guzel yorumun ıcınkolay gelsın hepımıze

Asya günaydın canım,

Nasılsın? Derslerin başladı mı?

günaydın canım
bilgisayarım hala yapılmadı şimdi kardeşiminkinden bir bakayım dedim. Derslerimde 24 ünde başlayacak.
sen nasılsın canım? pilatese başlamışsın, çok faydasını görürsün bırakma

kızlar ben bu ara kaçamakları arttırdım,sizden ayrı olmak yaramıyor bana tartı 49.5 da

Son düzenleme:

kolay gelsin canım..işin zor..

Evet nihayet yine 58.5 oldum

gözünaydın canım..

canım propum üzülmek yok..tedavin için moralin çok önemli..bizler ve sevdiklerin seninle..dualarımız seninle..Allah yardımcın olsun..seni çok seviyoruz..ve tüm iyi düşünce ve duygularımızı sana gönderiyoruz..atlatacaksın bebişim..

sabah menüm

peynirli salçalı omlet
az biber kavurma
4 bulgurlu yaprak sarma(nihayet bitti)
yoğurt
zeytin peynir
domates salatalık
badem fıstık
çay çay....

günaydın karatay güzelleri
kahvaltım
-domatesli,1 yumurtalı kavrulmuş kıyma
-peynir
-domates
-salatalık
-zeytin
-fıstık
-üzüm

slm kızlar cumadan beri giremedim.haftasonu şehir dışı yaptık.yedik içtik.geldi kilolar.54 gördüm baskulde

propycilime cok üzüldüm.çook gecmiş olsun canım benim.Allah şifa versin sana.

simdi okula gidiyorum aksama umarım girebilirim.

SERSUM. Canım üzerinden sayfalar gecti ama yazmak istedim.Anlattiklarimla sizi üzmek istemem demişsin..Sen özellikle bunları anlat ki;biz gercekleri görebilelim..Allah yıllarca okuduğu, binbir emekle aldığı diplomalarının yeterli bulunmadığı,hadi zorlu bir sınava daha gir ve atamanı bekle denilen memurunu korusun(az bir maaşla) canini ortaya koyan kardeslerimizden Allah razı olsun.Rabbm korusun hepsini ..dün haberlerde izledik okula yapılan molotoflu saldırıyı ..Dualarımız sizinle..Allah ordumuzu askerlerimizi devleti için hizmet edenleri korusun..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…