bende bu gün diyet yapmaya kara verdim ve hatta hemende başladım inşallah burda sizlerle paylaşarak daha kolay olur benim için
diyet yapmayı başaramayanlardanım hatta denemeyi bile göze alamaıştım şimdiye kada ve tartıda 100 görünce artık yeter dedim
karatay diyetini zaten duymuş ve incelemiştim daha önce hayırlısıyla başlayalım dedim desteklerinizi bekliyorum
Allahım sana geliyorum...kıss sen beni mahfediyon..gülmekten altıma etcektim sabah sabah.. nasıl anladın öylee..
sen den de bişey kaçmıyoevet tatlım çizelgeyi değiştirdim de du bakalım benimkinin sağı solu belli olmuyo ki.. bi ileri iki geri
darısı başına datlum
ba ba ba..şartlı şurtlu yürüyüşe çıkıyo hanım.. alemsin
helal olsun sana..yeter tatlım daha noolsun ben de enfazla 45 dk yürüyebiliyorum.
afıyet olsun oyamm:))msjnı gormeden cıkmısım.yurudum tabıkı canım 1saat tempolu yurudumsende yurumussun okudum sanada kocaman
sağol canımcım evet atlattım şüküraynen ben de,eskiden kocaman bi suratım vardı zayıflayınca kısa saç iyi oldu
en kısa zamanda hedefine ulaşır da sende kestirirsin inşallah bebeğem
canımcım hoşgeldinnerelerdesin bakiimm (ben de önce seviyom sonra kızıyom )
özlettin kendini..doğru teşhis karataydan uzak kalınca vücudun sos verdi bence..gel aramıza yine şekerim..
[/I][/B][/SIZE][/COLOR]
benim izmirdeki arkadaşlarım da gidiyorlardı ama ben katılmadım..pek bana göre diğil canım..yürüyüş en iyisi bence..zaten aslında ömür boyu yapılabilecek tek spor yürüyüş canım ..ben bu görüşe katılıyorum..diğer sporları bırakınca vücut sapıtıp kiloları fazlasıyla geri alabiliyor. .yine de sen bilirsin canım
canım meraba bende gitmiştim b.fite 3 aylığına yazılmıştım çok kilo veremiyosun sadece vücudun sıkılaşıyor ben kilo verdikten sonra gitmeni öneririm fiyatıda öyle ugun falan değil hatırladığıma göre.
merhaba kızlar nasılsınız
sersumcuğum iyiniyetlim canlarım nasılsınız bakiiiim ben iyi değilim pek halsizim hem de çok tansiyonum düşüyo habire uyuşuk tembel bişi oldum bu aralar karataya da uzak kaldım tabiii buraya gelmeye de yüzüm yok yaniii... sizi özledim di bakiiim dedim
ficansım hoşbuldum canım özledim sizleri ....sen nasılsın nasıl gidiyo ...benim acilen toparlanmam lazım dediğin gibi silkelenmeliyim..
böylede kendimi misafirlikte yiyip içip kaçanlara benzettim
ficansım hoşbuldum canım özledim sizleri ....sen nasılsın nasıl gidiyo ...benim acilen toparlanmam lazım dediğin gibi silkelenmeliyim..
hoşbuldum şekerim,sağolasın canım benim
sabahtan beri uğraşıyorum yeni bitti temizlikbir tek halılarım kaldı,yıkamadan gelince serilecek o kaaaa...
sen nasılsın papişim?
slm kızlar nasılsınız
perşembe annemlere gittim,orda dişçiye gittim korktuğum gibi olmadıtemizlendi,diş etlerim de düzelmeye başladı şükür....
sonra sersumdan kıskanarak saçlarımı kestirdimeşimden habersiz kestirdim ama görünce çok beğendi
sonra da eve geldik ve ev boyandı çok güzel olduyarın da temizliğim biter inşallah.
benden haberler bu kadar canlarım
evet ben de bildirim yapayım ardından evi silip süpürecegim.haftaya kayınvalidemler geliyor.şimdiden beni bir telaş aldı.nedense çok alısamadım.iyi biri ama evde uzun süre kalınca bazen geriliyorum rahat olamıyorum.
Bu kaçıncı yazmaya çalıştığım mesaj..kızlar ben cocuklarım doğduğundan beri tam 3 tas gibi pc'mi bozdum dogrusu cocuklarım bozdu bende bir müddet pc almamaya karar verdim telefonumdan yazıyorum size.. Tabiki pc gibi kolay olmuyor.yoksa yazmak istediğim çok şey oluyor..dunde menü bildirimi yapamamıştım
sabah
klasik kahvaltım
aksam
2 lahmacun
1 büyük bardak ayran
Bugunse
sabah
kasarli menemenim
digerleri aynı
aksam
tavuk but
4 kasık bulgur pilavı
salata
yoğurt
Bugün misafirim vardı caya.. Cocuklarimla çiçek kurabiye yaptık tuzlularim hazır aldım ..tatlarına bakmak aklıma bile gelmedi..alkissss..esim bir kaç gündür yurtdisindaydi..her yer karanlikti o yokken..birazdan gelecek ins..bende onu karşılamaya gideceğim ..iyi ki evim havaalanına çok yakın çünkü gece araba kullanmayı sevmem..ben çıkacağım iyi kalın ..
selamunaleyküm kizlar,
dünki menüm:
sabah - klasik karatay kahvaltisi
aksam - tavuk ve salata
bu sabah:
hem hasta hemde moralim cooook bozuk oldugu icin zorla kuruyemis yiyebildim.
herkese hayirli kilo vermeler!!
valla ben günlük veya haftalık yapıyorum taze taze yiyoruz..çok da güzel oluyor..baharat ve sarımsak önemli sadece..zevkine göre koyarsın..ben içine kimyon,kırmızı ve karabiber(toz olacak) ve sarımsak koyuyorum..bu da yeterli bence..istersen hazır sucuk baharatları da var..sonrada yoğurup küçük köfteler halinde şekil verip sabahları pişiriyorum..kolay gelsin.
bende bu gün diyet yapmaya kara verdim ve hatta hemende başladım inşallah burda sizlerle paylaşarak daha kolay olur benim için
diyet yapmayı başaramayanlardanım hatta denemeyi bile göze alamaıştım şimdiye kada ve tartıda 100 görünce artık yeter dedim
karatay diyetini zaten duymuş ve incelemiştim daha önce hayırlısıyla başlayalım dedim desteklerinizi bekliyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?