yarasin canim :)
ufaklik kaç ya$inda
benimkiler toplami 30 kg :)
uzerime biri atlarsa otekide atlar
o zman vay benim halimeee
canım,sen o çıtırdamaları ''+ kg + kg'' diye algıla
oğluşun sayesinde 2 katı kalori yaktın desene iyiniyetlim
Kahvaltım
4 yumurta + 1 patatesten oluşan z.yağlı patates salatanın yarısı(eşimle paylaştık)
1 siyah zeytin
domates yeşil ve kırmızı biber
çay
çeçil peyniri
4 omega 3
2. öğünümü de yaptım
1 kase tavuk çorbası
Biraz z.yağlı barbunya
salata
1 hurma
1 dilim elma
üzerine
Hepinize afiyet olsun..
Dün sabah aynı şekilde (bugünle)kahvaltı yaptım.. 2 öğün yapacaktım sözde öğleyin pide ayran yedim.. Akşam da oğlum pide yemeyince ona lahmacun aldım..1.5 lahmacunu da yedim..
Bugün akşam yemem inş.
ayy hem cinsiyetleri hem dogumlari hemde kilolari tutuyo2.5 yaşında canım.. 13 kilo
Sen dikkat et aman
ho$geldin canim aramizaben de bugün başladım karatay diyetineçok iyi geçti ilk günüm. hiç acıkmadım elim ayağım titremedi yani iyiydi ama bunları yiyerek nasıl kilo verilir onu da aklım kesmiyo... hemen menümü yazayım
sabah
2 yumurta ile peynirli omlet
peynir
6 zeytin
1 çb fındık
şekersiz çay
kahvaltı 10 buçuk gibi bitti 4 te acıktım
z.yağlı kabak yemeği ve ayran
saat 7:30 da acıkmadım ama akşam zorlanmamak için 1 kase yoğurtlu çorba içtim az da turşu yedim. lakin biraz önce midem kazındı ve 1 çb süt içtim. süt yasak mı bu diyette ben anlamadım. yardımcı olursanız sevinirim
Benim büyük çocukların da var namaz macerası. Biri 2, öbürü 4 yaşındaydı. Mutfakta yemek hazırlıyorum. Eşim içerde namaz kılıyor. Birden Allahuekber sesleri yüksek gelmeye başladı. Hayırdır inşallah dedim, bir baktım ki... Eşim oturuyor Ettehiyyatide, kızım eşimin beline sarılmış sıkı sıkıya, oğlum da kızımın beline... Eşim secdeye eğilince, çocuklar da sırtında eğiliyor... Oluyorlar 3 kat! Çıkın bakayım ordan dedim, ama anne en heyecanlı yerindeydik dedi kızım:))))
Sagol canım
evet Demir eksikliği var o nedenle kullanıyorum hemen hemen bir aydır inanirmisin sac dökülmem durdu. D vitaminidemir hocamız önerdiği icin alıyorum.
günaydın kızlar,kayınvalidemleri gönderdim yeniden sizlerleyim.geçen hafta çok kötü geçti ,hem regl öncesi,hemde evde pişen çeşit çesit yemekler( kendimi tutmadım,irademe yenik düştüm.tartıda kırmızı kartı da yedim.bunun acısını bu hafta boyunca sabah erken kalkıp 1 saat boyunca yürüyerek çıkaracagım.yemesi güzel yakması zor.bir türlü akıllanamadım
sabah 1 saat yürüdüm,10 da pilates yapacagım.ardından okula.hepinize kolay gelsin aksam görüşmek üzere
ayy hem cinsiyetleri hem dogumlari hemde kilolari tutuyo
adi emre deme sakinn
25 nisan dogumlu benimki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?